mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
بارها و بارها این ابیات را خواندم و هرچه بیشتر می خواندم، بیشتر مبهوت و شگفت زده می شدم. ابیات مورد نظر از این قرار است:
بند 94 : حال، قبل از آنکه جهودان قانون شکن ه.رزه که یک اهریمن صفت قانون شکن هر*زه بر خود آنها حکومت داشت (مجبورشان می کرد تا قانون را رعایت کنند) او، (عیسی)، را دستگیر کنند، همه ما را دور هم جمع کرد و گفت: قبل از آن که مرا به جهودان تحویل دهند، بیایید همه با هم سرودی در ستایش پدر بخوانیم تا بتوانیم از آینده ای که پیش روی مان است، خبردار شویم و آن را بدانیم.
پس او از ما خواست تا در دایره ای دور هم حلقه بزنیم و دست های همدیگر را بگیریم. خود او در میان حلقه جای گرفت و آن وقت به ما گفت: با گفتن آمین، به آواز من جواب دهید. پس شروع کرد به خواندن سرودی که می گفت :
«شکوه و جلال بر تو باد، ای پدر!»
و ما که در حلقه، دست در دست یکدیگر دور او رقص کنان می چرخیدیم، جواب اش را دادیم و گفتیم: «أمين»..
شکوه و جلال بر تو باد، کلمه؛
شکوه و جلال بر تو باد، زیبایی. آمین.
شکوه و جلال بر تو باد، روح؛
شکوه و جلال بر تو باد، وجود قدسی؛
شکوه و جلال بر شکوه و جلال تو باد. آمین.
ما تو را ستایش می کنیم، ای پدر؛
ما تو را شکر می گوییم، ای روشنایی، که تاریکی نمی تواند در تو هستی داشته باشد. آمین
بند 94 : حال، قبل از آنکه جهودان قانون شکن ه.رزه که یک اهریمن صفت قانون شکن هر*زه بر خود آنها حکومت داشت (مجبورشان می کرد تا قانون را رعایت کنند) او، (عیسی)، را دستگیر کنند، همه ما را دور هم جمع کرد و گفت: قبل از آن که مرا به جهودان تحویل دهند، بیایید همه با هم سرودی در ستایش پدر بخوانیم تا بتوانیم از آینده ای که پیش روی مان است، خبردار شویم و آن را بدانیم.
پس او از ما خواست تا در دایره ای دور هم حلقه بزنیم و دست های همدیگر را بگیریم. خود او در میان حلقه جای گرفت و آن وقت به ما گفت: با گفتن آمین، به آواز من جواب دهید. پس شروع کرد به خواندن سرودی که می گفت :
«شکوه و جلال بر تو باد، ای پدر!»
و ما که در حلقه، دست در دست یکدیگر دور او رقص کنان می چرخیدیم، جواب اش را دادیم و گفتیم: «أمين»..
شکوه و جلال بر تو باد، کلمه؛
شکوه و جلال بر تو باد، زیبایی. آمین.
شکوه و جلال بر تو باد، روح؛
شکوه و جلال بر تو باد، وجود قدسی؛
شکوه و جلال بر شکوه و جلال تو باد. آمین.
ما تو را ستایش می کنیم، ای پدر؛
ما تو را شکر می گوییم، ای روشنایی، که تاریکی نمی تواند در تو هستی داشته باشد. آمین