• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205
1702280163277.png
ژله رنگین کمان یکی از انواع دسرهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم آنرا با رنگ های متنوعی درست کنیم.
 

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر
ژله۶ رنگ
آب جوش۶ لیوان
بستنی وانیلی۶ قاشق غذاخوری سرپُر
 

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205

طرز تهیه ژله رنگین کمان​

مرحله اول​

برای تهیه ژله رنگین کمان مجلسی در ابتدای کار یک بسته ژله را به همراه ۱ لیوان آب جوش درون یک کاسه فلزی می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب قرار داده و به آرامی هم می زینم تا پودر ژله به‌طور کامل حل شود.

مرحله دوم​

پس از اینکه پودر ژله حل شد، کاسه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم آب ولرم شود. در همین حین بستنی را از یخچال خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود.

مرحله سوم​

پس از اینکه محلول ژله ولرم شد، ۱ قاشق سرپُر بستنی را اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب کرده و ژله را درون قالب می ریزیم.
 

Nefertiti

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Nov 18, 2023
Messages
39
سکه
205

مرحله چهارم​

حالا قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا ژله نیم بند شود. پس از گذشت این زمان رنگ بعدی ژله را به روش بالا درست کرده و اضافه می کنیم. به همین ترتیب هر ۲۰ دقیقه یک رنگ ژله را به قالب اضافه می کنیم.


مرحله پنجم​

توجه داشته باشید زمان دقیق برای اضافه کردن هر ژله بیشتر از ۲۰ دقیقه نشود، چون ژله ها اگر مدت بیشتری در یخچال بمانند سفت تر می شوند و به لایه بعدی نمی چسبند. بعد از اضافه کردن لایه آخر قالب را در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم​

حالا باید به مدت ۴ ساعت صبر کنیم تا ژله کاملا منسجم شود که هنگام خارج کردن آن از قالب لایه ها از هم جدا نشوند. پس از گذشت این زمان قالب را روی ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و ژله رنگین کمان را سرو می کنیم.

منبع: چی شی
 

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom