• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

worning.f

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Aug 16, 2023
Messages
977
سکه
6,045
عطر و طعم بهتر دلمه برگ مو
برای اینکه دلمه شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، توصیه می شود حتما از سبزی تازه برای تهیه آن استفاده کنید. نکته دیگر اینکه در زمان پاک کردن سبزی ها، حتما ساقه های سبزی ها را دور بریزید و فقط از برگ های تازه استفاده کنید.
 

worning.f

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Aug 16, 2023
Messages
977
سکه
6,045

دلمه برگ مو اصفهانی​

در طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی، از سبزی‌های محلی مثل ترخون، مرزه و شوید بیشتر استفاده می‌شه. این سبزی‌ها عطر و طعم خاصی به دلمه می‌دن و اونو بسیار خوشمزه می‌کنن. همچنین، در بعضی از دستورهای اصفهانی از کمی گردو خرد شده و کشمش هم استفاده می‌شه که طعم دلمه رو به شدت بهبود می‌ده.
 

worning.f

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Aug 16, 2023
Messages
977
سکه
6,045
دلمه برگ مو تبریزی با ماست
یکی دیگه از نکات برای خوشمزه‌تر شدن دلمه، سرو اون با ماست چکیده و سیر رنده شده است. بعد از اینکه دلمه‌ها پخته شدن، می‌تونید اون‌ها رو با ماست و سیر سرو کنید. ترکیب ماست چکیده و دلمه برگ مو طعم بی‌نظیری به غذا می‌ده و تجربه‌ی متفاوتی از خوردن دلمه خواهید داشت.
 

worning.f

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Aug 16, 2023
Messages
977
سکه
6,045
نرم شدن برگ مو برای دلمه
برای نرم شدن برگ موها، بعد از جوشاندن اون‌ها رو در آب سرد قرار بدید. این کار کمک می‌کنه که برگ‌ها لطیف‌تر بشن و به راحتی پیچیده بشن. همچنین، این کار باعث می‌شه برگ‌ها طعم و بافت بهتری داشته باشن. این روش باعث می‌شه که برگ‌ها هنگام پیچیدن پاره نشن و دلمه‌ها خوش‌فرم باقی بمونن.
 

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom