به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه دلمه برگ مو| تالار آشپزی

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۹: افزودن گوشت و ادویه‌ها​

سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را نیز می افزاییم و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود و تابه را از روی شعله بر می داریم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۱۰: افزودن سبزی، لپه و برنج به گوشت​

حالا سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد لپه پخته شده و برنج را اضافه می کنیم و کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه روی کل مواد می پاشیم و با قاشق آرام مواد را زیر و رو می کنیم و کنار قرار می دهیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۱۱: آماده‌سازی برگ موها​

سپس در قابلمه ای که برگ مو ها راحت در آن جابه جا شوند تا نصف آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و کمی نمک داخل آب می ریزیم و برگ موها را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و بعد از یک دقیقه از داخل آب بیرون می آوریم و در آبکشی می گذاریم
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۱۲: نرم کردن برگ موها​

در ادامه کمی آب سرد روی آن ها می گیریم و تامل می کنیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.این کار باعث می شود که برگ موها کمی نرم شوند.بعد یک عدد از برگ موها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به اندازه یک قاشق پر از مواد دلمه وسط برگ مو می ریزیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۱۳: پیچیدن دلمه‌ها​

(اگر برگ ها کوچک بودند می توانید از دو عدد برگ مو کنار هم استفاده کنید) و اطراف آن را تا می زنیم تا شبیه به یک مربع یا بااصطلاح بقچه شود.قابلمه ای که برای پخته دلمه تدارک دیده ایم را کنار دستمان قرار می دهیم و کمی روغن کف آن می ریزیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله ۱۴: چیدن دلمه‌ها در قابلمه
کف قابلمه را با برگ مو کاملا می پوشانیم و دلمه های پیچیده شده را منظم کف قابلمه می چینیم و روی دلمه برگ مو ها را نیز با برگ مو کاملا می پوشانیم و یک پیش دستی روی برگ ها قرار می دهیم و دو لیوان آب و ۱/۲ روغن را با هم مخلوط می کنیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله ۱۵: پختن دلمه‌ها
سپس روی مواد می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۱ساعت ۳۰ دقیقه دلمه ها بپزند. پس از گذشت زمان اشاره شده ۱/۲ لیوان سرکه و شکر را در شیرجوش می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و آرام هم می زنیم تا شکر کاملا در سرکه حل شود و از روی حرارت بر می داریم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

مرحله ۱۶: افزودن شربت سرکه و شکر و سرو دلمه‌ها​

حالا برگ روی دلمه ها را کمی می جویم و تست می کنیم تا اگر کاملا پخته شده بودند مخلوط سرکه و شکر را روی دلمه ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه دیگر بجوشد و مزه دار شوند و بعد آماده شدن در ظرف مورد نظر دلمه برگ موها را می چینیم و نوش جان کنید.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
نکات طرز تهیه دلمه برگ مو
دلمه برگ انگور با طعم ملس
معروف ترین چاشنی برای دلمه برگ مو سکنجبین است و اگر مانند دستور بالا دلمه های خود را درست کنید طعمی ملس شبیه شربت سکنجبین خواهید داشت، زیرا در دستور بالا از شکر هم استفاده شده است تا ترشی دلمه ها را ملایم تر کند. اگر می خواهید طعم شیرینی دلمه شما بیشتر باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری به مقدار شکر اضافه کنید. یا اینکه اگر دوست دارید طعم دلمه شما ترش تر باشد می توانید مقدار سرکه را بیشتر در نظر بگیرید تا دلمه ترش تری داشته باشید.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045

ترد تر شدن دلمه برگ مو​

ترد شدن دلمه ها علاوه بر اینکه باعث می شود هنگام میل کردن دلمه احساس بهتری داشته باشیم، به مجلسی تر شدن دلمه نیز کمک می کند. برای این منظور پس از اینکه دلمه ها آماده شدند، آنها را درون یک ظرف مناسب مایکروویو قرار می دهیم. حالا مایکروویو را روشن می کنیم و دلمه ها را به مدت یک تا ۲ دقیقه درون ان قرار می دهیم، سپس به همان صورت دلمه ها را سرو می کنیم. در صورت نبود مایکروویو می توانیم از فر یا حتی اون توستر نیز استفاده کنیم.
 
بالا