به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

انگیزشی چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنیدهر آنچه که می خواهید درباره موفقیت، املاک و زندگی بدانید/ دونالد جی. ترامپ _ ' مترجم: الهام شریف ' تایپیست : " mahban"

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
من این روش را توصیه نمی کنم؛ اما اگر به هر دلیل احساس می کنید خودتان باید این کار را انجام دهید، مهمان من باشید. اگر می خواهید خودتان دلال یا کارگزار خود باشید، بهترین نصیحتی که می توانم بکنم این است:

مثل یک دلال کار کنید. برای این کار به مقدار زیادی احساس و غریزه، مقدار زیادی هوش و درایت و همچنین مقدار زیادی صبر و حوصله نیاز دارید.
شیرین فروش بی واسطه توسط مالک» که در در مقاله ای با عنوان «تلخ و ِ ششم ژوئن سال ۲۰۰۴ در روزنامه ی نیویورک تایمز توسط لینلی برونینگ
فروش ِ بدون واسطه ی ملک چقدر نوشته شد به روشنی آمده است که ِ سخت (و در عین حال چقدر مقرون به صرفه) است. بد نیست این مقاله یا کتاب های دیگری را که می توانند در امر فروش خانه به شما کمک کنند
بخوانید. به این منظور باید در زمینه ی آگهی نویسی، مدارک قانونی، بازار قیمت ملک و همچنین ضوابط حقوقی و قوانین شهرسازی شهر خود
مطالعه کنید تا در حین فروش خانه تان و یا پس از آن دچار دردسر نشوید.

اما به عقیده ی من، آدم باید سرش درد بکند که به تنهایی دنبال این همه دردسر برود و من به همین علت همیشه برای این امور کارگزار آژانس املاک را توصیه می کنم.

چگونه یک دفتر کار خوب پیدا کنیم؟

شاید مهم ترین عامل در خصوص پیدا کردن دفتر کار، محل آن باشد. اگر دفتر کار شما در محله ی مناسبی نباشد، ممکن است برای رفت و آمدهای کاری، جلسات خارج از دفتر، دریافت کالا و خدمات و جذب کردن مشتری یا ارباب رجوع دچار دردسرهای فراوانی شوید. مشتری ها و کارمندان شما
باید از محیط کار رضایت داشته باشند تا بتوانند بهره وری تجارت شما را بالا ببرند، و اگر شما بخواهید برای صرفه جویی، دفتر کار خود را در محل ارزان تری بخرید، کوتاه ترین راه را برای نابودی تجارت خود انتخاب
کرده اید. درباره ی فضایی که برای کار خود نیاز خواهید داشت خوب فکر کنید. اگر می توانید اتاق اضافی برای توسعه ی احتمالی نیز در نظر بگیرید تا مجبور نباشید در آینده ی نزدیک دوباره جابه جا شوید. اگر بتوانید فضای مورد نیاز خود را در مکان مورد نظرتان پیدا کنید، می توانید تا اندازه ای موفقیت خود
را تضمین کنید. این کار ممکن است به زمان و برنامه ریزی بیشتری نیاز داشته باشد. اما مزایای مالی و حرفه ای بسیاری به دنبال خواهد داشت. خلاصه این ِ که اول صف بودن بهترین جای ممکن است.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
نکته ی مهم دیگر این است که بتوانید در ساختمانی، دفتر کار پیدا کنید که از همه نظر به خوبی به آن رسیدگی می شود. برای مثال، مطمئن شوید که آیا صاحب ملک یا سازنده ی آن در نصب و تعمیر وضعیت گرمایش و سرمایش خوش نام است یا مجبورید در زمستان از سرما بلرزید و تابستان ها از گرما
هلاک شوید؟ آیا آسانسورها خوب کار می کنند و به موقع سرویس می شوند؟

آیا دستشویی ها به طور منظم تمیز می شوند؟ من کسی را نمی شناسم که دوست داشته باشد در محیطی نامنظم، بد یا غیردوستانه کار یا تجارت کند.
جایی که کار می کنید و امکانات یا زیبایی آن اگر مهم تر از محل زندگی تان نباشد، کمتر از آن نیست. بنابراین، برای خرید یا انتخاب محل کار خود نیز باید به همان اندازه فکر کنید و وقت بگذارید. مطمئن باشید پشیمان
نخواهید شد. من بیست سال است که در دفتر کارم در برج ترامپ کار می کنم و باور کنید هنوز هم بعد از بیست سال به همان زیبایی و تمیزی روز اول به نظر می رسد. فکر نکنید که خوش شانس بوده ام. بیست سال پیش می دانستم که امروز کجا می خواهم باشم.

چرا سعی می کنید برای درک ارزش یک اثر هنری بزرگ به اطلاعات ابتدایی خود اکتفا کنید؟ بله، همان طور که برای خرید یک اثر هنری با کارشناس هنری مشاوره می کنید، برای خرید یا سرمایه گذاری در املاک نیز باید
زمان بندی در این جا نیز نقش مهمی در موفقیت دارد. سعی کنید در رأس خردمندانه عمل کنید و مشاوری مناسب انتخاب کنید. مانند بقیه ی امور، کارها باشید و را*ب*طه ای متعهدانه بین خود و مشاور املاکتان برقرار کنید. مطمئن شوید که در تمام مراحل معامله با یکدیگر صادق هستید.

یک مشاور خوب نیازهای شما را متوجه می شود و به آن پاسخ میدهد. اگر مشاور املاک شما به تلفن های تان دیر پاسخ می دهد یا دیر به دیر برای تان قرار می گذارد یکی از خطوط تلفن مرا قرض بگیرید و خیلی راحت بگویید: «تو اخراجی!» مطمئن باشید بنگاه های املاک بی شماری وجود دارند که استحقاق کار کردن برای شما را دارند. از همه گذشته، شما مشتری هستید و حق همیشه با مشتری است.

مشاوران املاک زبردست می دانند ملکی که برای شما خوب باشد، برای آن ها هم خوب خواهد بود. آن ها زمانی می توانند پول خوبی بسازند که شما
معامله را به سرانجام برسانید. بنابراین، باهوش های شان فقط برای گرفتن کمیسیون وقتشان را تلف نمی کنند. در این خصوص پیشنهاد من این است، در محلی که قصد دارید ملک بخرید یا اجاره کنید، معتبرترین و فعال ترین بنگاه معاملات املاکی را که همه می شناسند و طی سال ها شایستگی خود را ثابت کرده است، پیدا کنید. مانند همه ی مشاغل، بنگاه های معاملات املاک نیز تخصصی شده اند. چرا وقتی حتی به دنبال آپارتمان یک خوابه ی خوب و مقرون به صرفه هستید باید وقت خود را با معاملات ملکی های

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
ناشناخته و نامطمئن هدر بدهید؟ من برای هر نوع معاملات املاک بهترین را توصیه می کنم. مشاوران املاک خوب مانند روان شناسان خوب هستند و حداقل این است که بسیار با درایت هستند. کار آن ها این است که تشخیص دهند چه ملکی برای شما بهترین است، اما شما نیز برای این که به آن ها
کمک کنید تا بهترین را برای تان تشخیص دهند، باید با ایشان رک و صادق باشید. از این که به آن ها بگویید بودجه ی محدودی دارید و نمی توانید از عهده ی خرید خانه ای برآیید یا فلان محله و فلان ساختمان را دوست ندارید به هیچ وجه معذب نباشید.

چند مشاور املاک باتجربه به من گفته اند، می توانند با یکی دو سؤال تشخیص دهند که مردم تا چه حد در تصمیم خود جدی هستند و آن وقت می دانند که چطور بقیه ی کار را ادامه دهند. هیچ وقت تحت تأثیر دلال های سمج قرار نگیرید. سماجت و تعریف بیش از حد آن ها از یک ملک باید برای شما به منزله ی هشدار باشد. اگر آن ها از ملکی
مطمئن باشند، لازم نیست این چنین رفتار کنند و اگر این کار را کردند، بهتر است آن ها را کنار بگذارید. من مشاوران املاک بسیاری را می شناسم که در کارشان صادق و متواضع اند و به راستی به منافع شما می اندیشند.

برای مثال، خانم سوزان جیمز که در برج ترامپ دفتر معاملات املاک دارد، یکی از بهترین افرادی است که می توانید ملاقات کنید. ایشان فقط به این
علت که مورد لطف شما قرار بگیرند، برای تان کار نمی کنند و نمی خواهند فقط یک بار با شما ملاقات کنند. به طور معمول، سوزان سال ها با مشتریان خود دوست می ماند. او به آنچه برای شما ارائه می کند، از قبل، در طول و بعد از معامله اطمینان خاطر دارد. این نشانه ی یک مشاور املاک برجسته و عالی است.

بنابراین، مشاور املاک زبردست و مطمئنی پیدا کنید تا شانس خرید یا فروش برای شما در زمان و مکان درست و قیمت مناسب به صد درصد افزایش یابد. مطمئن باشید دستمزدی که می پردازید، یکی از بهترین سرمایه گذاری هایی است که تا به حال کرده اید.

چطور وکیل بگیریم؟

در بعضی کشورها وکلا اغلب درگیر معاملات ملکی نمی شوند. اما، در پاره ای از کشورها حضور آن ها بسیار ضروری است. به هر حال، پیشنهاد من این است که اگر حق الوکاله معقول است و می توانید از عهده ی آن برآیید، حتی در معاملاتی که ساده به نظر می رسند نیز وکیل بگیرید. من هرگز هیچ قراردادی را بدون مشورت با یک وکیل، امضا نمی کنم؛ با این که تمام روز با قرارداد سروکار دارم. اسناد و قراردادهای ملکی مفاهیم

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
قانونی پیچیده ای دارند که بعضی از آن ها به عصر فئودالیسم برمی گردد.
اگر احساس می کنید که معامله ساده است و از طرفی هم نمی توانید حق الوکاله ی متعارف را بپردازید، حداقل با یک وکیل مشاوره کنید. بعضی از وکلا حاضرند برای موارد ساده حق الوکاله ی کمتری بگیرند. اگر معامله پیچیده است و حق الوکاله ی بالاتری هم باید بپردازید، بدون هیچ شک و
شکایتی وکیل بگیرید و حق الوکاله را هم بپردازید. در این موارد، علاوه بر شکایت نکردن، باید خوشحال هم باشید که از بعضی مشکلات احتمالی در
آینده پیشگیری کرده اید. اکنون شاید بپرسید چطور می توانید یک وکیل خوب و معتمد پیدا کنید. با کانون وکلا تماس بگیرید. آن ها می توانند فهرستی از وکلا را در اختیارتان بگذارند. از دوستان و بستگانتان سؤال کنید، اما از بنگاه معاملات ملکی سراغ وکیل نگیرید. اگرچه آن ها همیشه وکلای زیادی می شناسند، اما ممکن است فسخ یا عقد قرارداد منافع آن ها را در برداشته باشد و شما را از گرفتن وکیل منصرف کنند یا حتی شخص مناسبی را به شما معرفی نکنند.

بهتر است برای پیشگیری از همه ی این مشکلات، خودتان با وکیلی که در زمینه ی معاملات املاک فعالیت می کند و مورد اعتماد شما یا دوستتان است، مشاوره کنید.

چطور بهترین وام را بگیرید؟

حتی بیلیونرها هم گاهی نیاز دارند پول قرض بگیرند و من هم طی سال ها درباره ی وام و کمک هزینه ی خرید ملک چیزهای زیادی یاد گرفته ام. اولین قدم این است که بدانید برای چه چیزی وام می گیرید. میدانم که واضح به نظر می رسد اما بارها دیده ام افراد برای ملکی وام می گیرند که حتی ارزش واقعی آن را نمی دانند و این برای من بسیار عجیب است. کتاب های زیادی درباره ی نحوه ی گرفتن وام های بانکی نوشته شده است. بسیاری از توصیه های آن ها خوب است، بسیاری از آن ها را همه می دانیم و
بسیاری از آن ها هیچ وقت ظرفیت عملی شدن ندارند. شما نیز به احتمال زیاد می توانید در کتابفروشی یا کتابخانه ی محل خود ده ها نمونه از این نوع کتاب ها پیدا کنید، اما آنچه نیاز دارید بدانید این است که مأموران بانک و بیمه درباره ی وام دادن، ملک و شما چطور فکر می کنند. وام دهندگان اغلب
از افراد ساده و بی اطلاع بیشترین سود را می سازند، پس سعی کنید قبل از ملاقات با آن ها درباره ی همه چیز اطلاعات کسب کنید.

درخواست برای وام نیز درست مثل خرید ملک، زمانی مناسب است که شما قدرت انتخاب داشته باشید. تحقیق و پرس و جو کنید و چانه زدن را

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
فراموش نکنید. در بازار وام انتخاب های بسیاری وجود دارد. گرفتن وامی هنر است که، برای شما، حساب بانکی تان، حقوقتان و برنامه ریزی های آتی شما مقرون به صرفه باشد. وام نیز درست مثل همان خانه یا ماشینی است که به کمک آن می خواهید آن ها را بخرید. بنابراین، باید قبل از خرید وام نیز خوب به مزایا و معایب آن بیندیشید.
کارگزاران وام ممکن است مثل افراد مبتلا به اسکیزوفرنی هر لحظه نظر خود را عوض کنند و پیشنهادهای مختلف با نرخ های متفاوتی به شما بدهند.

هوشیار باشید و مذاکره کنید. اگر یک کارگزار پیشنهاد بسیار خوبی به شما داد، به کارگزار بعدی هم مراجعه کنید و ببینید آیا پیشنهاد او معقول بوده است یا خیر! در نهایت این که همه ی وام دهندگان یک کالا را می فروشند و آن «پول» است، بنابراین، مهم نیست از کدام یک کالا بخرید. وام ها برای چانه زدن ساخته شده اند و اگر برای آن ها چانه نزنید، درست مثل این است
که پولتان را آتش زده اید. اگر می خواهید خانه یا آپارتمانی را نقدی یا به کمک وام بخرید باید از همه ی قوانین مالی آن آگاه باشید. به طور قطع، شرکت های وام دهنده این قوانین را می دانند و باید آن ها را در اختیار شما نیز بگذارند. به هر حال، در این جا چند توصیه ی مهم را خاطرنشان می کنم:

۱ .در خصوص نکات ریز حسابداری اطلاعات کسب کنید. وکیل یا کارگزار وام نیز می توانند دراین زمینه به شما کمک کنند.

۲ .از سابقه ی مالیاتی ملک و نیز هرگونه افزایش نرخ مالیاتی آن مطلع شوید. بعضی از شاخص های مهم حاکی از افزایش نرخ مالیات عبارت اند از نیاز به احداث مدرسه در منطقه، تجدید یا نوسازی تسهیلات تفریحی،
تأسیسات نیمه کاره یا خراب بودن سیستم فاضلاب منطقه، بدهی های معوقه و از این قبیل... وقتی می خواهید قسط وام بپردازید به تنها چیزی که
نیاز ندارید صورت حساب بلندبالای مالیاتی است.

۳ .مراقب هزینه های غیرمحسوس باشید. این نوع هزینه ها همیشه وجود دارند و اگر آن ها را در نظر نگیرید، می توانند شما را از پا در بیاورند.

بنابراین، تحلیل هزینه ی جامع و هوشیارانه ضروری است. برای مثال، اگر نتوانید ساختمان را با نرخ عادی بیمه کنید چه می شود؟ یا اگر هزینه ی آب، گرمایش و سرمایش یا آبادانی آن بسیار بالا باشد چه می شود؟
سعی کنید هرگونه سناریویی که ممکن است شما را در بحران مالی قرار دهد، پیش بینی کنید. و بالاخره این که شرکت وام گذار نیز باید آنچه را شما درباره ی ملک می دانید، بداند. باید در نظر داشته باشید که این شرکت برای کمک به شما آمده است و به صلاح نیست چیزی از او پنهان بماند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
اگر شرکت وام گذار در خصوص موضوع خاصی مربوط به ملک ناراضی است شما هم نباید چندان راضی باشید. به طور حتم، آن ها نسبت به شما تجربه ی بیشتری دارند و ملک های دیگری را هم دیده اند که به محض وام دادن به کابوس تبدیل شده اند.

همچنین به خاطر داشته باشید که به طور معمول، شرکت های وام گذار وام های خود را به دیگر مؤسسه ها، بانک ها و شرکت های بیمه می فروشند. بنابراین، افرادی که در ابتدا با آن ها معامله می کنید همان افرادی نیستند که اقساط ماهیانه ی وام خود را به آن ها خواهید پرداخت. به همین علت، باید
به خوبی آگاه باشید که اقساط ماهیانه ی شما در طول چند سال به افراد یا مؤسسه های مختلفی پرداخت خواهد شد و ممکن است ردپای بدحسابی
شما خدای ناکرده به جاهای مختلفی کشیده شود.

اغلب شخص شما مسؤول وام خانه ی خود هستید در بسیاری موارد ممکن است از شما بخواهند برای این وام ضمانت شخصی بگذارید. اگر شما وامی را ضمانت کردید باید خود را همیشه مسؤول و آماده ی پرداخت آن بدانید، ممکن است شما برای پرداخت وام هیچ مشکلی نداشته باشید؛ اما
موارد دیگری غیر از پرداخت نکردن اقساط وام نیز می توانند این ضمانت ها را مشمول پرداخت کنند که از آن جمله می توان از فراز و نشیب های بازار
یا رکود اقتصادی، بلایای طبیعی و انواع موارد مربوط به بیمه نام برد. از این رو، باید متن بیمه نامه ای که شما را در برابر این گونه حوادث و مغبون شدن در اثر دیگر تخلفات از جمله جعل سند و غیره محفوظ می دارد با
وکیل خود به دقت بررسی کنید.
سرمایه گذاری روی ملک به کمک وام ممکن است فرصت های بزرگی بیافریند که حتی نیازی به مدیریت و هدایت نداشته باشد.

اما نمی توانید روی آن حساب کنید؛ چون، مانند هر چیز دیگر به دقت، سختکوشی، علاقه و کمی هم خوش اقبالی نیاز دارد. درواقع، هیچ چیز پیچیده ای درباره ی وام گرفتن روی املاک وجود ندارد، جز آن که دقت و مطالعه ضروری است. اگر نیمه شب در تلویزیون تبلیغاتی می بینید که افراد ادعا می کنند با
سرمایه گذاری روی املاک و خرید، فروش یا اجاره ی ملک رشد کرده اند و اکنون بازنشستگی خود را در جزایر هاوایی می گذرانند، باید بدانید که سازندگان و فروشندگان این نوع تبلیغات پول بیشتری در می آورند تا افرادی که به خرید و فروش خانه پرداخته اند. این گونه آگهی های تبلیغاتی هرگز درباره ی کوه مشکلاتی که با مالکیت خانه و معاملات املاک همراه است چیزی نمی گویند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
چگونه دلال وام انتخاب کنیم ؟

یک راه خوب برای وام گرفتن این است که کار را به فردی دیگری واگذار کنید. پرس و جو کردن و مقایسه ی شرایط وام ها با یکدیگر کار وقت گیری است، بنابراین می توانید با سپردن این کار به دیگری و پرداخت حق الزحمه ی او، در وقت خود صرفه جویی کنید.

یک دلال وام پیدا کنید، اما از نوع خوبش. این افراد هر روز با دنیای وام سروکار دارند و این یعنی باید بدانند کدام شرکت بهترین نرخ را می دهد، کدام یک بهترین شرایط را دارند و در نهایت از کجا باید بهترین وام را درخواست کرد. اگر شما بتوانید دلال خوبی پیدا کنید، در نهایت از لحاظ مالی به نفع شما خواهد بود؛ چرا که او از همه ی هزینه های احتمالی و پنهانی مطلع است و شما را نیز از آن ها دور نگاه می دارد.

از آن گذشته، شرکت های وام گذار نیز اغلب ترجیح می دهند با افراد یا دلال هایی روابط حسنه داشته باشند که برای آن ها مشتری می آورند. همچنین ملاحظات فنی دیگری از جمله طول مدت وام، وجود ضمانت نامه، شرایط از پیش تعیین شده و غیره نیز وجود دارند که واسطه یا وکیل باید شما را از آن ها مطلع کنند. از کارگزار املاک خود بخواهید یک فرد کارگزار یا دلال وام به شما معرفی کند، یا از دوستان، آشنایان و همکارانی که به تازگی وام گرفته اند کمک بخواهید. کارگزار وام نیز باید مثل وکیل یا بنگاه دار کسی باشد که کار کردن با او برای تان راحت باشد، کسی که مطمئن باشید به خاطر منافع مالی خود، منافع شما را زیر پا نمی گذارد.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
چطور نرخ بهره و پیش پرداخت وام را انتخاب کنیم؟

نرخ های بهره آن قدر هم که به نظر می رسند پیچیده نیستند، اما شما باید قبل از اقدام به خرید خانه، همه چیز را درباره ی آن ها بدانید. من همیشه به نرخ بهره به عنوان «ارزش پول» نگاه می کنم. پرداخت بهره مانند هزینه ی عضویت سالیانه یا استفاده ازتسهیلات است؛ بهایی است که شما سالیانه برای استفاده از وام می پردازید؛ مانند عضویت در یک باشگاه اختصاصی گلف است که فقط شخص شما کلید ورود به آن را دارید. باید توجه داشته باشید بعضی از مؤسسه ها سعی می کنند شما را با داستان هایی مثل نرخ بهره ی انعطاف پذیر یا قابل تعدیل با اقتصاد گول بزنند.

اگر شما با تغییرات مخالف هستید و می خواهید ضریب خطر خود را به حداقل برسانید، من وام های با نرخ ثابت را به شما توصیه می کنم. یک موضوع را باید بدانید و آن این است که نرخ های وام چیزی حدود بیست سال است که ثابت بوده یا در واقع، افت داشته اند و این دلیل خوبی است که بتوانیم بالا رفتن نرخ آن ها را پیش بینی کنیم. به این علت ممکن است افرادی که وام های قابل تعدیل می گیرند، با بالا رفتن نرخ تورم نتوانند نرخ بالاتر اقساط را بپردازند و مجبور شوند خانه های خود را به بانک واگذار کنند. اگر این احتمال شما را می ترساند که باید هم بترساند، وامی با نرخ ثابت بگیرید که بتوانید تا آخر
آن را بپردازید.

اگر وامی به شما پیشنهاد شد که نرخ آن بیش از حد عالی بود، هوشیار باشید. واقعیت این است که اگرچه مقدار بهره ی وام مهم است، اما نباید مهم ترین موضوعی باشد که به آن توجه می کنید. معتبر بودن شرکت
وام گذار اهمیت بیشتری دارد. به هر حال، برای مطلع شدن از عرف نرخ بهره ی بانک های مختلف منابع اطلاع رسانی زیادی وجود دارند. اینترنت یک بمب قوی اطلاعات است، البته مراقب اطلاعات اینترنتی باشید؛ زیرا،
همه ی آن ها دقیق نیستند. اغلب روزنامه ها نیز جدول نرخ بهره ی بانک ها و دیگر مؤسسه های وام گذار را چاپ می کنند.
اگر نرخی گرفتید که خیلی پایین تر از نرخهای بازار بود، باید ببینید مشکل کجاست.

ممکن است آن مؤسسه زمانی که می خواهید وام را تکمیل کنید
دیگر وجود نداشته باشد، یا ممکن است برای بستن وام و سند قطعی مجبور باشید هزینه های گزافی بپردازید. شرکت های وام گذار برای هر وامی، علاوه بر بهره ی ماهیانه هزینه های گوناگون دیگری نیز می گیرند که باید مراقب باشید آن هزینه ها سر به فلک نکشند. یک اصل مهم را به یاد داشته باشید: هر چه نرخ بهره پایین تر باشد، هزینه های احتمالی بالاتر خواهد بود.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
شرایط شرکت های مختلف را مرور کنید. نرخ ها را با هم مقایسه کنید. دنبال نرخ های پایین تر بگردید، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است
پایین ترین نرخ در نهایت برای تان گران تر از بقیه تمام شود.
در مورد پیش پرداخت نیز باید تا حد زیادی به بودجه ی نقدی خود توجه کنید. هر چه میزان پیش پرداخت پایین تر باشد، مقدار اقساط بالاتر خواهد بود و
برعکس. اغلب مقدار پیش پرداخت بیست درصد کل میزان وام است که بسته به شهری که در آن زندگی می کنید، این مقدار کمی بالا و پایین خواهد رفت.

برای مثال، در شهر نیویورک که رقابت در بازار املاک بسیار شدید
است، این درصد تمایل به افزایش دارد. اگر معامله گر خوبی باشید و بخواهید بیشتر پولتان را آزاد کنید، باید سعی کنید تا جایی که می توانید برای پیش پرداخت کمتر چانه بزنید.

چه وقت و چگونه ملک را بازسازی کنیم؟

اگر می خواهید برای بازسازی ملکی وام بگیرید که مالک آن خودتان هستید، مطمئن باشید که ملک در وضعیت خوبی قرار دارد. اگر ملک شما آپارتمان است، باید به همه چیز از جمله وضعیت سقف، راه پله، آسانسور، انباری، موتورخانه و غیره توجه شود. خلاصه این که اگر ساختمان در وضعیت خوبی
نباشد، کارگزار وام باتجربه برای آن وامی منظور نخواهد کرد. از آن گذشته، هیچ مؤسسه یا بانکی وقتی مطمئن نباشد که شما می توانید امانت آن ها را درست نگاه دارید به شما پول قرض نخواهد داد. چرا باید این کار را بکند؟

اگر شما قصد دارید ملک خود را رهن بدهید، هرگز نباید به زیباسازی و تعمیرات ظاهری اقدام کنید. تعمیرات لازم و اساسی را انجام دهید وسپس
آن را بفروشید یا رهن دهید. آشپزخانه را درست کنید. سرویس حمام را عوض کنید و خانه را نقاشی کنید. پدرم همیشه می گفت هر ملکی باید با «شرایط خوب» فروخته شود. او مدام این جمله را به من گوشزد می کرد.
شاید همه این را بدانند، اما عمل کردن به آن چیز دیگری است و این یکی از بهترین نصایحی بود که پدرم به من کرد. از همه گذشته، یک سطل رنگ ده هزار تومانی می تواند یک میلیون تومان به ارزش خانه ی شما بیفزاید. یک میلیون تومان هزینه برای چمن کاری و گل کاری میتواند ده میلیون تومان به ارزش خانه ی شما اضافه کند و یا ده میلیون تومان هزینه برای
بازسازی و نوسازی کلی می تواند صد میلیون تومان به قیمت خانه ی شما بیفزاید.

بازسازی و زیباسازی خانه نه فقط قبل از فروش یا رهن خوب است، بلکه

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
بعد از خرید خانه یا پس از سال ها زندگی یا کار در یک محل نیز فکر بدی نیست و آن محل را برای زندگی یا کار دلپذیرتر می کند. بازسازی کردن خانه نوعی فداکاری کردن است به این معنا که می تواند بسیار وقت گیر و
پرهزینه باشد و باید قبل از شروع بازسازی بررسی کنید که آیا ملک شما ارزش این همه وقت و هزینه را دارد یا نه.

بازسازی کردن فقط وقتی ارزش دارد که قلب و دسته چک شما به آن راضی باشد. اگر رضایت این دو را نداشته باشید، مشکلات یکی پس از دیگری بیرون می آیند، با توجه به این که بازسازی یک ملک گاهی حتی سخت تر از ساختن مجدد آن است. من طی سال ها فهمیده ام که سخت ترین قسمت بازسازی یک بنا پیدا کردن مصالح اولیه ی به کار برده شده در آن ساختمان است.

گاهی پیدا کردن آن ها به وقت و تحقیقات زیادی نیاز دارد. ممکن است بعضی از آن ها دیگر
در بازار موجود نباشد. در مارالاگو کارمندی داشتم که مجبور شد یک هفته ی تمام، وقت خود را صرف یافتن کاشی به کار رفته در بخشی از بنای‌ساختمان کند. چیزی حدود سی و شش هزار نوع کاشی اسپانیایی شبیه به
کاشی های بنای مارالاگو در بازار موجود است که اغلب آن ها متعلق به قرن پانزدهم است. می دانم که ممکن است به نظرتان مسخره بیاید، اما واقعیت این است که حتی کاشی های ساختمان هم به چنین توجهی نیاز دارند. شما نمی توانید بگذارید چنین بنایی به سادگی ویران شود. خلاصه آن که اگر قصد بازسازی دارید، خود را برای چنین فداکاری هایی آماده کنید.
باشگاه مارالاگو نمونه ای کلاسیک از یک بازسازی هوشمندانه است.

مارالاگو علاوه بر زیبایی بی نظیر و برجستگی تاریخی سرمایه گذاری خارق العاده ای بوده است که با تلاش سخت من و کارمندانم به بنایی ارزشمندتر تبدیل شده است. این بنا فقط یک ملک یا یک سرمایه گذاری
محسوب نمی شود، بلکه اثری هنری است که به توجه و نگهداری مادام العمر و جدی نیاز دارد. کاری که نه فقط از لحاظ مالی ارزشمند است، بلکه از نظر معنوی نیز به نوعی با ارزش است. به اعتقاد من، هر تغییری که در این بنا صورت می گیرد باید بهترین باشد؛ زیرا، مارالاگو با آن عمارت های کاخ مانند آمیزه ای از معماری و زیبایی است که مستحق بهترین هاست.

سقف، کفپوش ها، دیوارها، لوسترها، گچ بری و آینه کاری، همه و همه مبهوت کننده اند. شما نمی توانید جزییات این بنا را نادیده بگیرید، در این صورت،
کل بنا را نادیده گرفته اید. من هشت ماه تمام است که به دنبال پیدا کردن صندلی مناسب برای سالن اجتماعات مارالاگو هستم. مساحت این سالن
حدود هزار و ششصد متر مربع است، بنابراین صندلی ها قسمت بزرگی از آن را به خود اختصاص می دهند. تا به حال صدها نمونه صندلی دیده ام؛ ولی باید از همه نظر مناسب این سالن مجلل باشند، وگرنه آن را ضایع خواهند کرد .

بالا