به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

انگیزشی چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنیدهر آنچه که می خواهید درباره موفقیت، املاک و زندگی بدانید/ دونالد جی. ترامپ _ ' مترجم: الهام شریف ' تایپیست : " mahban"

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
صندلی ها باید در خور سالن باشند از طرفی مدل و راحتی آن ها نیز باید در نظر گرفته شود. شما هم باید به همین اندازه به جزییات اهمیت بدهید. مهم نیست کار شما چقدر مهم یا بزرگ است، جزییات را باید در
نظر بگیرید.

فکر می کنم این نکته دیگر برای تان روشن شده باشد، اما باز هم به آن اشاره می کنم: هیچ گاه و هرگز در ملکی که اجاره کرده اید یا ملکی که هنوز معامله ی آن را قطعی نکرده اید، بازسازی و تغییرات جدی انجام ندهید؛ چرا
که تباه کردن پول و هدر دادن وقتتان خواهد بود.

چگونه محوطه سازی کنیم؟

پس از آن که خانه یا دفتر کار دلخواه خود را پیدا کردید، به دنبال یک مؤسسه ی تزیینات ساختمان باشید که در محوطه سازی کارآمد باشد. محوطه سازی و گل کاری اطراف ساختمان ارزش ملک شما را بسیار بالاتر
خواهد برد. برج ترامپ یکی از دیدنی ترین بناهای نیویورک است و یکی از جذابیت های آن درختان و گیاهانی است که آن را تزیین می کنند. اگر شما تا به حال به نیویورک سفر نکرده اید، برج ترامپ باید اولین توقف شما باشد.خارق العاده است.

شاید باور نکنید که درخت ها، گل ها، سنگ های تزیینی و درواقع، طبیعت سبزمی تواند عادی ترین ساختمان ها را به یک اثر هنری تبدیل کند. محوطه سازی می تواند بیش از بازسازی و استفاده از مصالح خوب قیمت یک ملک را افزایش دهد. اگر قدرت مالی استخدام کردن یک کارشناس یا مؤسسه ی محوطه سازی را ندارید، خودتان این کار را انجام دهید. من همیشه به شوخی می گویم گلکاری کردن ساختمان خود یک وضعیت «برنده ـ برنده»
است؛ چرا که هم ارزان تمام می شود و هم برای سلامتی خوب است.‌به هر حال، اگر شما هم مثل من از فعالیت بدنی متنفرید، مجبورید کسی را
استخدام کنید. فقط باید به دنبال کسی بگردید که سلیقه ی شما را بداند و با بودجه ی شما کار کند. به خاطر داشته باشید که ارزانترین همیشه بهترین نیست. گاهی خرابکاری بعضی پیمانکاران منجر به دوباره کاری و حتی اصلاحات اساسی کار خواهد شد که به راستی فاجعه است.

وقتی می خواهید پیمانکار انتخاب کنید، از همسایگان و شرکت های ساختمانی
پرس و جو کنید. همچنین باید ازکارهای قبلی آن ها دیدن کنید و ببینید آیا طرح هایی که اجرا
کرده اند خوب و قابل قبول است یا افتضاح. علاوه بر آن، می توانید نگاهی به وسایل و تجهیزاتی که برای کار خود استفاده کرده اند بیندازید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
اگر وسایلشان درب و داغان است، کارشان هم همان طور خواهد بود.در نهایت، ببینید آیا کار آن ها بدون هزینه های مداوم چند سالی دوام خواهد
آورد یا باید هر سال گلکاری و درخت کاری کنید. ممکن است یک پیمانکار کارش بسیار زیبا و چشمگیر باشد، اما بیش از شش ماه دوام نیاورد، که در این صورت پولتان را دور ریخته اید. البته گاهی پول و شهرت کمک می کند تا شما گیاهان بسیار زیبایی داشته باشید. من وقتی می خواهم زمین گلف بسازم، خیلی دوست دارم برای تزیین آن از درختان زیبا استفاده کنم.

گاهی بعضی درخت ها یا گل ها در گلخانه ها موجود نیستند و فقط در حیاط خانه ی مردم پیدا می شوند. برای مثال، گاهی داخل ماشین نشسته ام و به
خیابان نگاه می کنم که یک درخت یا گل بسیار زیبا چشمم را می گیرد. همان لحظه از راننده ام می خواهم ماشین را نگاه دارد. پیاده می شوم و زنگ خانه ی مورد نظر را می زنم. اغلب خانمی در را باز می کند و من می گویم:

«سلام خانم محترم، من خیلی دوست دارم که درخت شما را بخرم.»
و آن خانم می گوید:
«آه خدای من، دونالد ترامپ! باورم نمی شود چنین اتفاقی
افتاده باشد!»

و بعد من به آن خانم می گویم که در همسایگی ایشان در حال ساختن زمین گلف هستم؛ درست شبیه به همان زمین گلف معروفی که در لس آنجلس مجاور اقیانوس آرام ساخته ام. اغلب می توانم درخت را بخرم. درختان زیادی را از همین راه خریدهام و آن ها در زمین های گلف من در سراسر کشور پیدا می شوند. پول نمیتواند شادی بخرد، اما می تواند درختان بسیار زیبا بخرد.

چگونه تزیینات داخلی ساختمان را انجام دهیم؟

به نظر من، دکوراتور یا طراح داخلی درست مثل کارگزار مسکن است. کار آن ها نیز ارزش سرمایه گذاری بسیار بالایی دارد. اگر سلیقه ی خود را می دانید، یک طراح داخلی حرفه ای استخدام کنید تا بتواند سلایق شما را
به خوبی عملی کند و برای به وجود آوردن محیط کار یا فضای خانه ی ایده آل با شما همکاری کند.
همیشه وقتی جایی می روید که فضا و طراحی آن را دوست دارید، حال فرق نمی کند سالن پذیرایی خانه ی دوستتان باشد یا یک رستوران یا دفتر کار یکی از شرکای تان، سؤال کنید که طراح یا معمار آن چه کسی بوده
است؟ پیدا کردن طراح خوب نیز مانند یافتن بنگاه و پیمانکار خوب با پرس وجو و تحقیق میسر می شود. یافتن کسی که حساسیت های شما را بداند بسیار اهمیت دارد. مطمئن شوید که فرد طراح منافع شما را در نظر دارد، نه فقط منافع خودش را و یادتان باشد این وظیفه ی آن هاست که

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
سلیقه ی شما را یا از روی تجربه و یا به طور ذاتی و یا هر روشی که خودشان بلدند دریابند و کاری مطابق با سلیقه ی شما ارائه دهند. بسیاری از مردم به اشتباه گمان می کنند که استخدام طراح داخلی هزینه ی اضافی و تجملات است، اما باور کنید که وجود آن ها، هم از نظر هزینه و هم از نظر زمان به نفع شماست.

طراحی داخلی فقط رفتن به مغازه ی لوازم خانگی و مبلمان فروشی و دست گذاشتن روی یک دست مبلمان نیست. یک طراح داخلی ماهر دارای استعداد خاصی در چیدمان فضا، انتخاب رنگ و جنس و از همه مهم تر مذاکره و متقاعد کردن شما دارد. طراحان داخلی حرفه ای و با استعداد علاوه بر ذوق هنری، ذکاوت تجاری نیز دارند.
حتی موارد ساده ای همچون انتخاب فرش می تواند روزها وقت شما را بگیرد و در میان کاتالوگ ها و مغازه ها سرگردانتان کند. برای من که بسیار کسل کننده است. در عوض، یک طراح داخلی خوب مغازه های فرش‌فروشی، آنتیک فروشی ها و ویترین های پر زرق و برق را بارها به جای شما برانداز کرده است و با پیشنهادی شسته و رفته شامل جنس، رنگ، بافت،‌زمینه و طرح به سراغتان می آید. وقتی با یک طراح ماهر کار می کنید می نشینید و می گویید: «وای! عالیه، این طرح هیچ وقت به ذهنم نرسیده بود.»

بیشتر طراحان داخلی با کمیسیون کار میکنند، که اغلب بین ده تا پانزده درصد و گاهی به بیست تا بیست و پنج درصد هم می رسد. به جای نگران بودن درباره ی کمیسیون، به آن طرف قضیه نگاه کنید. طراح نه فقط از اتلاف وقت شما جلوگیری می کند (ضمن این که حافظ پول شما نیز هست؛ زیرا، مانع از بروز بسیاری از اشتباهات و ضررها می شود) بلکه می تواند از فروشندگان و شرکت ها تخفیف هایی بگیرد که برای خریداران عادی وجود ندارد. خلاصه این که یک حساب و کتاب ساده به شما می گوید به نفعتان است برای خرید یکدست مبلمان کمیسیون بپردازید و به جای پرداخت مبلغ کامل از تخفیف های پنجاه درصدی برخوردار شوید.

برای مثال، اگر قیمت یک دست مبلمان دو میلیون تومان باشد و طراح داخلی شما بتواند برای تان
پنجاه درصد تخفیف بگیرد، با احتساب حداکثر بیست درصد کمیسیون ایشان، شما مبلمان را یک میلیون و دویست هزار تومان خریده اید. قبول کنید این معامله بسیار سودمندتر است و مطمئن باشید انتخاب بهتر و
قیمت بالاتر نه تنها ضرری ندارد بلکه درنهایت سود بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت. از آن گذشته، می توانید در خصوص درصد کمیسیون هم مذاکره کنید.

وقتی با طراح کار می کنید، همه ی رسیدها را کنترل کنید. البته طراحان افراد درستکاری هستند، اما به هر حال شما باید کنترل امور را در دست داشته باشید. بد نیست درمورد بعضی هزینه های خاص از آن ها سؤال کنید؛

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
اما، زیاد هم چانه نزنید؛ چون، وسایل خوب و طراحی های زیبا هزینه در بردارد.

طراحی زیبا و وسایل مرغوب سال ها دوام می آورد، بنابراین از
گوشه و کنار آن زدن حاصلی ندارد به غیر از وسایل نامرغوب و فضایی کسل کننده که در نهایت هزینه ی تعمیر یا تعویض آن بیشتر خواهد شد.

زمانی من یک طراح داخلی استخدام کردم که طرحش به نظرم بسیار جالب آمد. آن زمان بسیار گرفتار بودم و نمی توانستم وقت زیادی را با ایشان صرف کنم و یا برای مشاهده ی پیشرفت کارش زمان بگذارم. از
طرفی هم فرض کردم که کار مطابق با طرح پیش خواهد رفت. چشمتان روز بد نبیند. نتیجه ی کار افتضاح بود. سعی کردم با اوضاع کنار بیایم، اما
پس از یک ماه دیگر نتوانستم تحمل کنم و همه چیز را ریختم بیرون.
مجبور شدم دوباره از نو شروع کنم. اگرچه این اعتماد برایم کمی گران تمام شد، اما درسی به من آموخت که آن را یاد گرفتم و هرگز تکرار نخواهد شد:

اول این که شخص درست را انتخاب کن و

دوم آن که نحوه و روند کار او را کنترل کن.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
چگونه با پیمانکاران معامله کنیم؟

اگر فکر می کنید بنگاه داران و طراحان شما را عصبی می کنند، باید یک روز که با یک پیمانکار سروکله می زنم با من باشید. آن ها شبیه اسب های مسابقه هستند؛ می توانند به تنبلی آن ها باشند، اما ناگهان با سرعت هرچه تمام تر مسابقه را ببرند و شما را شوکه کنند. پیمانکاران اعتدال ندارند. کار کردن با آنها ممکن است بسیار مشکل باشد، اما اگر خودتان را از قبل برای روبه رو شدن با آن ها آماده کنید، می توانید تجربه ی بسیار خوبی داشته باشید.

همیشه به خاطر داشته باشید آن ها تا جایی که بتوانند کم کاری
می کنند. اما، اگر به آن ها گوشزد کنید، اغلب بهتر کار می کنند. آدم های عجیبی هستند. البته من هیچ وقت با گفتن این حرف آن ها را اذیت نمی کنم؛ چون، خودشان هم به خوبی من این واقعیت را می دانند. بعضی از آن ها معجزه می کنند، به راستی معجزه می کنند. بعضی از آن ها هم هیچ وقت کار خاصی نمی کنند و شما بالاخره متوجه این موضوع خواهید شد. به همین
علت بهتر است پیمانکاری را انتخاب کنید که یا او را می شناسید یا سابقه ی خوبی از کارهای قبلی او سراغ دارید. اگر اولین بار است که میخواهید با
پیمانکاری قرارداد ببندید، بهتر است با دوستان یا همکاران خود در این باره مشورت کنید تا پیمانکارانی را که می شناسند به شما معرفی کنند.

ممکن است بیشتر آن ها برای تان داستان های وحشتناکی از پیمانکاران تعریف کنند. پس، اگر از کسی داستان بدی نشنیدید، نام و شماره تلفن پیمانکار او را
بگیرید و با او قرارداد ببندید. همیشه از پیمانکاران سراغ کارهای قبلی شان را بگیرید و از آن ها بخواهید‌ ده نمونه از طرح هایی را که در چند سال اخیر انجام داده اند، به شما معرفی کنند. کارهایی که قدیمی تر از چهار یا پنج سال گذشته باشند، معیار خوبی برای ارزیابی نیستند. کارها باید جدید باشند و همان طور که گفتم تا جایی که می توانید نمونه کارهای بیشتری از آن ها بخواهید و به یکی دونمونه اکتفا نکنید. یک یا دو مشتری را راضی کردن کار سختی نیست، ولی راضی کردن ده مشتری، کار هر کسی نیست.

پس از آن که پیمانکار خود را پیدا کردید و با او قرارداد بستید، مهم ترین نصیحت من این است که با او سختگیر باشید. اگر شل بگیرید فکر می کنند خیلی ساده یا هالو هستید. باید انتظارات خود را مشخص کنید. بسیار
قاطعانه برای شان روشن کنید که زمان و بودجه ی شما تغییری نخواهد کرد. اگر کار شما باید سر موعد معینی تمام شود، با صراحت از پیمانکار خود بخواهید کار را تا آن زمان معین به شما تحویل دهد. اگر کار آن ها را نظارت

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
کنید و تا جایی که ممکن است آگاهانه برخورد کنید، احترام بیشتری برای تان قایل خواهند بود و از طرفی، احتمال این که کار بهتری به شما تحویل دهند نیز بالا می رود.

من پیمانکارانی را می شناسم که بازسازی کردن یک حمام را به بهانه ی اتفاقات ناگوار خانوادگی دو ماه طول داده اند و مشتری بیچاره نه فقط داستان نیافتن شیرآلات حمام او را باور کرده، بلکه برای تسکین دادن این
پیمانکار عزیز با انواع کیک ها و شیرینی های خانگی و لازانیا نیز از او پذیرایی کرده است. این نوع پیمانکاران با هر طرح حدود چهار تا پنج کیلو چاق می شوند و تا مشتری بفهمد اوضاع از چه قرار است کار را ظرف دو روز
تمام می کنند. آنچه در دنیای پیمانکاران می گذرد عجیب و البته گاهی هم جنایت در حق دیگران است.

چه کنیم تا ارزش ملکمان ترقی کند؟

برای ملک خود ارزش قایل شوید تا ارزش ملکتان به راستی ترقی کند. اگر من به یکی از ساختمان هایم سر بزنم و ببینم چیزی سر جای خود نیست، چیزی که شاید فقط چشم های بسیار نکته سنج قادر به دیدن آن باشند، به سرعت ترتیب درست شدن آن را خواهم داد. هر چیز کوچکی مثل زخمی شدن یا طبله کردن رنگ گوشه ای از دیوار، لکه ای روی مبل ها، لامپی سوخته و خلاصه هر چیزی که خارج از نظم باشد باید هر چه سریع تر درست شود.

اگر از ملک خود به بهترین وجه نگهداری نکنید، به سرعت خراب میشود و از قیمت می افتد. مشکلات کوچک چند برابر بزرگ
می شوند. شما نسبت به خود و جامعه ی خود متعهد هستید تا از ملکتان آن طور که باید و شاید نگهداری کنید. همه ی این تلاش ها و مراقبت ها به صورت مجموعه ای‌از خلاقیت، ذوق، سلیقه و استعداد شما جلوه گر خواهد شد. یک بنای باشکوه، معرف دوران و افرادی است که آن را ساخته اند و وضعیت اقتصادی و حال و هوای همان زمان را نشان می دهد. ساختمان های یک شهر می توانند سهم بسزایی در بافت فعلی جامعه و حتی سال ها پس از آن داشته باشند. اگر خوب ساخته شده باشند، با گذشت زمان نه فقط ارزان نمی شوند، بلکه بر ارزش آن ها افزوده می شود. بنابراین، حفظ ارزش ملک نه فقط قدمی اساسی در راه بیلیونر شدن است، بلکه یکی از وظایف شهروندی نیز هست.

من همیشه به مؤسسه های خیریه کمک کرده ام، اما شاید یکی از بزرگ ترین کمک های من ساختمان ها و عماراتی است که در شهرهای مختلف ساخته ام. حتی بالا رفتن ارزش یک ملک در یک منطقه

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
تأثیر خاصی روی کل منطقه خواهد گذاشت. همه ی ساختمان هایی که نام ترامپ روی آن هاست، ارزش مناطق اطراف خود را نه فقط از نظر
اقتصادی بلکه از لحاظ فرهنگی نیز بالاتر برده اند.

علاوه بر تمام اقداماتی(مانند گلکاری و فضاسازی، تزیینات داخلی و بازسازی) که می توانید برای افزایش بهای ملک خود انجام دهید، باید روی همسایگانتان نیز کار کنید تا مطمئن شوید آن ها هم اهداف شما را در پی دارند. پیشنهاد من این است که یک انجمن محلی تشکیل دهید یا اگر از قبل چنین انجمنی وجود دارد، در آن عضو شوید.

انجمن های محلی به کاهش
ترافیک و وقوع جرم، حفظ پارک ها و دیگر فضاهای تفریحی، و بازدهی خدماتی چون جمع آوری زباله و مواد بازیافتی کمک می کنند.
ساختمان های همسایه ی شما باید به خوبی ساختمان شما باشند تا ارزش ملک شما حفظ شود. تصور کنید شما بهترین و گرانترین کت و شلوار دنیا را پوشیده اید، اما اگر آن را همراه با یک جفت کفش زشت و یک کراوات زشت تر به تن کنید، کت و شلوارتان به کلی ضایع خواهد شد. همین امر در مورد ملک نیز صادق است. من گاهی خانه های زیبایی را می بینم که با ساختمان های بد احاطه شده اند.

رنگ خانه های اطراف آن ها خراب شده است یا علف های باغچه ها بلند و نامنظم است. ماشین قراضه ای روبه روی آن ها پارک شده است و خلاصه همه ی این موارد به ضرر صاحب خانه تمام خواهد شد. بنابراین، شما باید برای حفظ ارزش سرمایه گذاری خود روی
همسایگانتان نیز کار کنید.

همچنین اگر می بینید ارزش ملک شما به دلایلی مثل دستفروش های خیابانی، همسایگان بی ملاحظه، سر موقع جمع آوری نشدن زباله ها و از این قبیل موارد، در خطر است می توانید به شهرداری محله ی خود گزارش دهید. شاید موثر واقع شود!

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
بخش دوم: پول

وقتی شما آدم خیلی پولداری باشید، همین پول می تواند برای تان مشکلات بسیاری نیز به وجود آورد. اما، من به شخصه ترجیح می دهم مشکلات پولداری را داشته باشم تا بی پولی!

پول از درخت سبز نمی شود، اما از تلاش، استعداد و استفاده از مغز چرا.من استعداد پول در آوردن را دارم. بعضی افراد این استعداد را ندارند. اما، ناگفته نماند که بخشی از این استعداد من به تلاش مداوم و پایبندی به کار مربوط می شود. بنابراین، اگر شما استعداد ژنتیکی بیلیونر شدن را هم نداشته باشید، می توانید سخت تلاش کنید و اگر کمی خوش اقبال و باهوش باشید، دست کم میلیاردر شوید. حتی شاید اگر به کار و تلاش خود ادامه دهید بتوانید تریلیاردر هم بشوید. کسی چه می داند؟

من انکار نمی کنم که بعضی افراد خوش اقبال تر از بقیه اند. این یکی از حقایق ساده ی زندگی است. اما شما می توانید خوش اقبالی را به وجود بیاورید. بگذارید داستانی برایتان تعریف کنم. سال ها پیش، وقتی من
میلیون ها دلار بدهکار بودم و رسانه ها هم نهایت سعی خود را می کردند که از ترامپ موفق و باشکوه سابق چهره ای شکست خورده و کودن جلوه دهند، شبی به مهمانی شامی دعوت شدم که نمی دانستم چطور از آن فرار کنم. به راستی دلم نمی خواست به آن مهمانی بروم، اما چیزی درونم مرا آماده ی رفتن کرد.
آن شب سر میز شام کنار یکی از بانکداران بزرگ نشستم و همان موقع بود که اقبال خوش چشمکی به من زد. ایشان راهنمایی های بسیار ارزنده ای
در اختیار من گذاشت و مرا به مسیری جدید هدایت کرد. بقیه ی داستان ناگفته بماند.

خلاصه آن که وقتی بحث پول در میان باشد، حتی اگر مقروض
و ورشکسته باشید، اقبال شما می تواند تغییر کند. اما باید برای تغییر دادن این اقبال تلاش کنید. حال ادامه ی کتاب را بخوانید تا یاد بگیرید چطور می توانید این کار را انجام دهید.

چطور سرمایه گذار خوبی باشیم؟

سرمایه گذاری خوب به ذکاوت مالی نیاز دارد. بیلیونرها اغلب از ضریب هوشی- مالی بالایی برخوردارند. اغلب آن ها را می توان نابغه های اقتصادی قلمداد کرد. اما باید بدانید که ضریب هوشی- مالی شما عدد ثابتی نیست و می توانید سطح آن را هر روز و هرلحظه ارتقا دهید. ضریب هوشی - مالی

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
من همواره با کنترل و رسیدگی به امور تجاری و متعلقاتم در حال رشد است. من سخت کار می کنم تا مطمئن شوم که آن ها به صورت سرمایه باقی خواهند ماند نه مسؤولیت. شما هم باید به دارایی های خود به همین
شکل نگاه کنید. مراقب آن ها باشید تا ارزش خود را از دست ندهند. من با داشتن مدرک اقتصاد از دانشگاه وارتون و عمری تجربه ی سرمایه گذاری می توانم نکات مهمی در اختیار کسانی که از چنین موهبتی بهره مند نیستند، قرار دهم.

اقتصاد و تجارت مجموعه ای از مؤلفه هایی هستند که طیف وسیعی از هر نوع کسب و کار را احاطه می کنند. من به این دو مؤلفه همان طور نگاه می کنم که یک هنرمند به سبک کار خود می نگرد. در هر کاری از نقاشی، مجسمه سازی و طراحی گرفته تا تجارت و کار، شما باید قبل از به کار گرفتن یک سبک خاص، اصول اولیه ی آن را بدانید. من به عنوان ساختمان ساز، طرح مالی خود را در طراحی اولیه ی
کلان سازی هایم به کار می گیرم. طی سال ها همان طرح های اولیه بزرگ تر، پیچیده تر و البته سودآورتر شده اند.

سرمایه گذاران خوب دانش آموزان خوبی هستند. بله، به همین سادگی فقط کافی است دانش آموز خوبی باشید. من روزانه ساعت ها به خواندن مطالب اقتصادی می پردازم؛ از وال استریت گرفته تا مجله ی فوربز، بیزینس ویک، فورچون، نیویورک تایمز و فاینانشیال تایمز. از مجله ها و کتاب های دیگر نیز نمی گذرم و تا آن جا که می توانم مطالعه می کنم. ما هیچ وقت نمی دانیم فکربکر بعدی مان از کجا خواهد آمد. شما باید در جریان جدیدترین اخبار صنعت خود و حتی فراتر از آن همه ی اخبار محلی، ملی و بین المللی باشید. بی خبری از اخبار و وقایع دنیای اطرافتان می تواند به اعتبار وحساب بانکی
شما لطمه ی زیادی بزند. مردم از من می پرسند چه برنامه های تلویزیونی ای را دوست دارم. من
فقط برنامه هایی را نگاه می کنم که ضریب هوشی - مالی مرا تقویت کنند.

البته وقتی حرف از تلویزیون به میان می آید، یکی از لذت بخش ترین تفریحات من دیدن برنامه های ورزشی آن است. البته اخبار و دیدگاه های اقتصادی، نمایش کارگاه کارآموزی خودم و گزارش های خبری، را هم نگاه می کنم. علاوه بر همه ی برنامه هایی که نگاه می کنید، باید هر روز مطالعه هم داشته باشید. مطالعه کردن برای هوشیار ماندن ذهنتان ضروری است. اگر جوان هستید گمان نکنید تجربه ی کافی برای افکار سرمایه گذاری خوب ندارید.

بعضی از بهترین طرح های من به دوران بیست سالگی ام برمی گردد. وقتی جوان هستید نه فقط خیلی عیب جو و کمال گرا نیستید، بلکه ممکن است افکار بکرتان با غبار کار و تجربه آلوده نشده باشد. نبوغ یعنی توانایی
و خلق کردن شکل های جدید از چیزهایی که وجود دارند و گاهی جوان ترین افراد بزرگ ترین نوابغ می شوند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,687
اگر هنوز درس می خوانید، حسابی هوشیار باشید. تحصیلات مثل ماشین پول است. اگر سال هاست از درس و دانشگاه دور افتاده اید، در یکی از کلاس های آموزشی دوره های اقتصادی و مهارت مالی ثبت نام کنید. شاید
بعضی از این دوره های آموزشی بی فایده باشند، اما من همیشه با به کار گرفتن این آموزش ها در طرح هایم به صورت خیالی یا واقعی، می توانم آن ها را بهتر لمس کنم و به نوعی در کارهایم از آن اصول استفاده کنم.

وقتی در دانشکده بودم نیز همین کار را می کردم. سعی می کردم هر چیزی را که یاد می گیرم به صورت تجربه ای واقعی درآورم و در زندگی آن را به کار بگیرم.

چگونه شاخص های بازار سهام را دنبال کنیم؟

سرمایه گذار تیزهوش باید اطلاعات را مثل اسفنج به خود جذب کند. شما باید روزنامه بخوانید، اخبار گوش کنید و به دقت به دنیای اطرافتان نگاه
کنید. باید هر روز و هر لحظه از اوضاع بازار باخبر باشید، منظور از بازار فقط صنعت یا متعلقات خودتان نیست، بلکه باید در جریان بازار جهانی قرار گیرید.

تجزیه و تحلیل کردن اطلاعات به شیوه ای که سرمایه گذاران
خوب و تیزهوش انجام می دهند کار بسیار سختی است و سال ها زمان می برد. اگرچه وقایع اخیر بازار اقتصاد جهانی ما سرمایه داران را بدنام کرده است، اما اغلب ما تحصیلات بالا داریم و بسیار سختکوش هستیم.

اغلب ما بر خلاف آنچه رسانه ها معرفی می کنند، پول پارو نمی کنیم. سرمایه گذاران خوب به دو دلیل به شاخص های بازار توجه می کنند:

۱ .برای ارزیابی آنچه در گذشته انجام داده اند و

۲ .برای پیش بینی بهتر وضعیت بازار در آینده.

اگر وضعیت سهام شما نسبت به شاخص های سهام بازار خیلی قدیمی و شکست خورده است، باید تغییراتی در سرمایه گذاری خود انجام دهید و پول خود را در شرکت سهام دیگری بگذارید و یا آن را به دست یک مدیر مالی خوب بسپارید. از طرفی، اگر می بینید وضعیت سهام شما بهتر
از شاخصهای سهام بازار است، وقت آن است که گوش به زنگ
نوسان های بازار باشید. برای مثال، اگر یکی از شاخص های سهام بازار با سرعت در حال تاختن است، باید ببینید چه تأثیری بر دیگر سهام ها خواهد
گذاشت.

یا اگر بازار مسکن در ابتدای یک ماه راکد است، تأثیر آن روی
قیمت مصالح یا نرخ اجاره چگونه خواهد بود. بازارسهام پیچیده و موذی است و سهام های مختلف به شدت تحت تأثیر یکدیگرند. شما باید بدانید که تغییر در یک قسمت از این بازار چگونه می تواند کل مجموعه را تحت تأثیر

بالا