به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

انگیزشی چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنیدهر آنچه که می خواهید درباره موفقیت، املاک و زندگی بدانید/ دونالد جی. ترامپ _ ' مترجم: الهام شریف ' تایپیست : " mahban"

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
۹ .نسبت به تصمیم گیری های تجاری خود نیز مانند تصمیمات عاطفی خود مسؤولانه رفتار کنید. فرصت های بزرگ همه با ده ها تصمیم در روز، صدها تصمیم در ماه و هزاران تصمیم در سال به ثمر می رسند و با وجود این، هر
یک در نوع خود بسیار خاص و متفاوت هستند. گاهی به سرعت تصمیم می گیرید (عشق در نگاه اول)، گاهی آرام قدم برمی دارید (نامزدی طولانی)، گاهی هم مشاورانتان را در اتاق جمع می کنید و نظر آن ها را درباره ی تصمیم جدیدتان می پرسید (مثل وقتی که نظر خانواده یا
دوستانتان را درباره ی کاندید ازدواجتان جویا می شوید.) اگر شما با هر تصمیم و طرح تجاری همچون شریک زندگی خود صادقانه، محترمانه و به طرزی شایسته رفتار کنید، اسیر یک بازی سخت نخواهید شد و خود را با مقتضیات آن تصمیم خاص وفق می دهید. گاهی ممکن است با فکرتصمیم بگیرید و گاهی با دل، که آن هم خوب است. بعضی از بهترین تصمیم گیری های تجاری از روی احساس گرفته می شود و جواب می دهد.

گاهی مردم از این که من به سرعت تصمیمات بزرگ می گیرم، تعجب می کنند. اما، من یاد گرفته ام گاهی به غرایز خود اعتماد کنم و بیش از حد به مسائل و مشکلات فکر نکنم. من از این جهت دوست دارم تصمیم گیری تجاری را به عشق تشبیه کنم که به خود یادآوری کنم همیشه باید با غرایز اصلی خود در ارتباط باشیم، چیزهایی که ما را به هیجان می آورد، ما را
جذب می کند و به ما الهام و انرژی می بخشد. همه ی ما به طرف زیبایی جذب می شویم، چه زیبایی چهره ی یک انسان باشد، چه زیبایی طراحی و چیدمان خانه ای زیبا. من هر وقت که انتخاب خلاقانه ای می کنم سعی
می کنم یک قدم به عقب برگردم و اولین عکس العمل سطحی خود یعنی نقش غریزه ام را به یاد بیاورم. روزی که متوجه شدم سادگی و سطحی نگری هم می تواند هوشمندانه باشد، برایم تجربه ی بزرگی بود.

۱۰ .کنجکاو باشید. فرد موفق همیشه کنجکاو خواهد بود. نمی دانم این موضوع چرا صحت دارد، اما به طور قطع، دلیلی دارد. شما باید نسبت به محیط اطراف خود هوشیار و برای شناخت دنیای پیرامون خود تشنه باشید.
در غیر این صورت، متوجه نمی شوید که پشت سر شما چه می گذرد. یکی از مهم ترین جنبه های کار کردن روی برنامه ی تلویزیونی «کارگاه کارآموزی»
یادگیری این موضوع بود که یک شبکه ی تلویزیونی چگونه کار می کند. به تازگی متوجه شدم یکی از دلایلی که شب های پنجشنبه آن قدر برای شبکه مهم و حیاتی است، تبلیغ فیلم هایی است که آخر هفته در سینماها به نمایش در می آید .

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
آن ها هر چه بیشتر بتوانند از مجریان تبلیغات پول بگیرند،
برای حفظ شبکه ی خود بیشتر می توانند به من پول بدهند. می بینید؟ کنجکاوی بهره می دهد.
در صفحه های بعد، نصایح سودمندتری درباره ی این که چطور می توان مثل یک بیلیونر فکر کرد با شما در میان می گذارم. برای اولین بار توصیه های
عملی خود را در زمینه ی سرمایه گذاری در املاک، خرید، فروش، اجاره و رهن، نحوه ی برخورد با دلال ها، بازسازی و طراحی داخلی نیز به شما می گویم.

هر وقت در جایی سخنرانی می کنم یا در میان مردم هستم، همه می خواهند درباره ی مجموعه ی تلویزیونی کارگاه کارآموزی مطلع شوند، بنابراین،
تصمیم گرفتم شما را به پشت صحنه ی دو قسمت اول ببرم و به شما نشان دهم که چطور از لوکیشن های ساده به ساعت های اوج بیننده می رسیم.
هرگز فراموش نمی کنم که پخش زنده ی آخرین پرده ی قسمت اول چه توهم ترسناکی بود. ما باید از یک قسمت ضبط شده به پخش زنده می رفتیم، جایی که من باید بدون نمایشنامه و هیچ گونه یادداشتی سر صحنه می رفتم و در قالب نتیجه گیری اعلام می کردم که بیل را استخدام کرده ام یا کوام را. درست قبل از آن که برای پخش بروم، جف زوخر، مدیرعامل با استعداد شبکه ی ملی، به من گفت که همان لحظه، گزارشی
فوری دریافت کرده است که مخاطبان برنامه ی ما عدهی بسیار زیادی هستند، چیزی که من قبل از حاضر شدن در تلویزیون ملی نیازی به شنیدنش نداشتم. اما، با تمام این اوصاف، آن روز، به یکی از تجربه های به
یادماندنی من تبدیل شد.

مردم به این برنامه، به عنوان «رجعت» من اشاره می کنند. اما، من هرگز پس نرفتم. من همیشه بزرگ بودم و ساختمان های من هر روز بزرگ تر و بهتر می شوند. البته منظورم از بزرگی فقط از لحاظ اندازه نیست! و اکنون اگر شما هم بزرگ تر (چاق تر) از همیشه هستید، باید بگویم بخش دیگری نیز به عنوان «رژیم غذایی مارالاگو» به این کتاب افزوده ام؛ راهنمای مختصری برای عادت های غذایی بیلیونرها و افرادی که با آن ها غذا می خورند. من یکی از طرفداران پر و پا قرص این رژیم غذایی هستم و اگرچه زیاد هم لاغر و ترکه ای به نظر نمی رسم ولی شاید بدون این رژیم به مرز انفجار می رسیدم.

حال ورق بزنید و خواندن اولین کتابی را که درباره ی ثروتمند شدن و لاغر شدن یک جا نوشته ام، شروع کنید. شاید روزی شما هم به باشگاه بیلیونرها پیوستید و مطمئنم آن روز از مصاحبت شما لذت خواهم برد.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
بخش اول: معاملات املاک

وقتی مردم اسم ترامپ را می شنوند، به یاد دو چیز می افتند: ثروت و ملک و املاک. بنابراین، اگرچه مضمون کلی کتاب به دست آوردن و لذت بردن از ثروت است، اما من باید با اصول پایه ای شروع کنم. برای من اصول پایه چیزی نیست جز زمین و ملک. معاملات ملکی بخش اصلی تمام تجارت ها و
بویژه بخش اصلی ثروت افراد را تشکیل می دهند. بنابراین، برای به دست آوردن ثروت و پیشبرد هوشمندانه ی تجارت خود باید قبل از هر چیز درباره ی ملک و املاک بدانید. در ادامه ی این بخش نکات و نصایح بسیار
مفیدی در خصوص ملک در اختیارتان می گذارم. نکاتی که هم برای ملک داران بزرگ مفید است و هم برای افرادی که می خواهند برای اولین بار آپارتمان اجاره کنند. پس شروع کنید.

چگونه محل را انتخاب کنیم؟

من از اصطلاح «اول محل، دوم محل، سوم محل» بیزارم؛ چرا که دیده ام یک محل خوب را چند ابله خراب می کنند و یک محل بد را چند عاقل، آباد. شما می توانید از یک زمین دورافتاده برج ترامپ بسازید و یا برعکس، طلا
را به خاکستر تبدیل کنید. اما وقتی پای خانه ی خودتان وسط می آید، باید همیشه سعی کنید بهترین محل را انتخاب کنید. پرداختن ِ پول بیشتر برای ِ محل بهتر بسیار عاقلانه تر از مفت خریدن ملکی در محله ای بد است. باید کلیه ی جوانب را در نظر بگیرید. آیا خانه به محل کارتان نزدیک است؟ آیا همسایگان افراد سالم و مطمئنی هستند، یا باید همیشه با ترس و وحشت رفت و آمد کنید؟ آیا خانه به رستوران، فروشگاه و بانک نزدیک است؟آیا به راستی در آن محله احساس راحتی می کنید یا به نظرتان متعلق به آن جا نیستید؟ همه ی این موارد را باید در نظر بگیرید. من از اولین افرادی هستم که تصدیق می کنم
برای انتخاب محل سکونت قبل از هر چیز باید محله را در نظر گرفت. شما باید به محل اهمیت بدهید، در غیر این صورت، سرمایه گذاری پوچی خواهید
کرد. نزدیکی و سهولت دسترسی محلی که می خواهید بقیه ی عمر را در آن جا بگذرانید، اهمیت دارد و باید هوشیار بود. اگر خانه، آپارتمان یا دفتر
کاری پیدا کرده اید که خیلی آن را دوست دارید، اما برای رسیدن به آن جا وقت زیادی باید بگذارید، یا به علت دوری از مرکزشهر و آبادی هزینه های خدماتی آن بسیار بالاست یا رفت و آمد افراد را به خانه ی شما محدود می کند ،

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
بهتر است به فکر جای دیگری باشید. من می دانم که همه
نمی توانند در برج ترامپ کار یا زندگی کنند، درحالی که برای من بهترین است. شما هم حق انتخاب دارید، اما باید سعی کنید محلی را انتخاب کنید که برای تان بهترین باشد.

در همسایگی چرخی بزنید و محل را بررسی کنید. ببینید الگوی زندگی افراد چگونه است؟ صبح چه ساعتی از خواب بیدار می شوند و شب ها چه ساعتی
می خوابند؟ چه نوع افرادی در آن جا زندگی یا کار می کنند؟ برای مثال، در محله ی مانهاتان نیویورک بعضی افراد تمام طول هفته کار می کنند و آخر هفته را میخوابند و یا برعکس. تصور کنید اگر به محلی نقل مکان کنید و متوجه شوید که در مجاورت شما چند دانشجو زندگی می کنند که هر شب تا دیر وقت با صدای بلند بحث می کنند و موسیقی گوش می کند و مانع خواب شما می شود، چه حالی می شوید؟ یا اگر ماشین جمع آوری زباله، صبح خیلی زود که شما تازه به خواب عمیق رفته اید، به آن محله میآید، عکس العمل شما چه خواهد بود؟ یا دیوانه می شوید و یا مجبورید دوباره اسباب کشی کنید که البته هیچ یک انتخاب معقولی نیست.

چشم انداز نیز نکته ی مهمی است. به عقیده ی من، کسی دوست ندارد تا آخر عمرش به یک دیوار آجری یا یک دودکش نگاه کند. اگر امکاناتش را دارید، چشم انداز را فراموش نکنید و به دنبالش باشید. البته باید در این
مورد بسیار هوشیار باشید، به ویژه اگر برای آن پول بیشتری می پردازید. در شهرهای بزرگ و پایتخت ها ممکن است در عرض یک هفته یک زمین بایر
یا چند درخت تخریب شوند و آن محل برای ساخت یک برج اداری
خاکبرداری شود. بنابراین، مطمئن شوید که آیا منظره ی امروز، فردا هم وجود خواهد داشت یا خیر. اما وقتی به فکر سرمایه گذاری روی ملکی هستید که خانه یا محل کار اصلی شما نیست، من محله های پرت را پیشنهاد
می کنم که خرید یا اجاره ی آن ها پایین تر است. بعد می توانید منتظر بمانید تا محله رشد کند و به همان نسبت سرمایه ی شما نیز رشد خواهد کرد. به این ترتیب، هم در مالیات و هزینه ها صرفه جویی می کنید و هم در رشد و آبادانی منطقه سهمی خواهید داشت و درنهایت، در بلندمدت پول زیادی به دست
خواهید آورد. با وجود این، اگر شما صبر، طاقت و زمان کافی دارید، این راه را توصیه می کنم. وقتی من زمین های وست ساید را خریدم، بسیاری گفتند این کار دیوانگی است، اما من ثابت کردم که اشتباه می کنند و پیشرفت من گواه آن است. امروز آن محله یکی از بهترین و با ارزش ترین
محله ها در سرتاسر مانهاتان است.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
چگونه یک آپارتمان اجاره کنیم ؟

بسیاری از افراد اجاره کردن خانه را آن قدر که باید جدی نمی گیرند. من شیوه ی برخورد این افراد را درک نمی کنم. درست است که نمی خواهید خانه بخرید، اما محلی که قرار است به هر نامی خانه ی شما باشد باید با دقت انتخاب شود. خانه ی شما نه تنها تأثیر زیادی روی احساس خودتان دارد، بلکه تأثیر زیادی روی احساس دیگران نسبت به شما دارد. برای مثال،
در نیویورک سیتی بازار ملک و املاک همیشه داغ است و اگر مردم بتوانند چیزی آن جا پیدا کنند، خیلی احساس خوشاقبالی خواهند کرد. بعضی افراد حتی برای دیدن قوطی کبریت های بسیار گرانی که آگهی آن ها را در
روزنامه دیده اند، پول هنگفتی می پردازند. بیشتر افراد برای رقابت در خرید چنین خانه هایی زیر بار قرض و وام های بانکی می روند که ممکن است برای شان بسیار مخرب باشد.

برای بازی در این نوع بازارهای املاک یا هر بازار ملک دیگری شما باید همه ی تحقیقات خود را کرده باشید. آیا نیازهای مالی آتی و ملزومات زندگی خود را در نظر گرفته اید؟ بی هدف و کورکورانه از این آپارتمان به آن آپارتمان رفتن، وقت بقیه و خودتان را تلف خواهد کرد. من اعتقاد دارم که اجاره کردن باید به کمک یک بنگاه املاک یا دلال خبره انجام شود. بدون کمک آن ها هم می شود خانه پیدا کرد،
اما به عقیده ی من، مثل دارو خوردن بدون مشورت با پزشک یا نوشتن دادخواست بدون حضور وکیل است. شدنی است، که عاقلانه نیست.

بنگاه ها محل و همسایه ها را می شناسند. موقعیت و ارزش واقعی منطقه را می دانند. آن ها معایب و محاسن آن ساختمان خاص را می دانند، به قوانین و
عرف اجاره دادن و اجاره گرفتن واقف اند و نیز از جزییات اجاره نامه اطلاع دارند. آن ها در ازای حق المعامله ی که می گیرند، نمی گذارند شما برای اجاره ی یک ملک بیش از ارزش آن پول بدهید. همچنین با حذف کردن
خانه هایی که مطابق با نیاز شما نیست، در صرفه جویی وقت به شما کمک می کنند.

البته هرگز نباید همه ی حرف هایی را که یک دلال به شما می زند، باور کنید؛ چون، او به هر حال بیش از هرچیز به فکر حق المعامله ی خودش است و
چه شما خریدار باشید و چه فروشنده، چه اجاره کنید و چه اجاره بدهید؛ همیشه بحث بر سر حق المعامله ی بیشتر است. گاهی بنگاه ها به راستی محشر می کنند و مستحق دریافت حق المعامله ای بیشترند، اما به هر حال شما باید به محض شروع معامله مقدار را تعیین کنید.

بحث کردن درباره ی مقدار حق المعامله در ابتدای جریان بسیار ساده تر و بهتر از این است که
بخواهید وسط ماجرا یا پایان آن بر سر پول با دلال چانه بزنید.
به هر حال، اگر استطاعت مالی پرداخت حق المعامله را ندارید یا به هر دلیل ترجیح می دهید خودتان دنبال آن بروید، بد نیست به آگهی های محلی توجه کنید. در محله ای که قصد اجاره دارید، چرخی بزنید و از همسایگان پرس و جو کنید .

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
من داستان های زیادی شنیده ام که مردم به همین صورت بهترین خانه ها را پیدا کرده اند، درست مثل گیرآوردن تاکسی زیر شرشر
باران در غروب یک روز بهاری است. امکان پذیر است، اما احتمال آن زیاد نیست. در فیلم وقتی هری، سالی را دید، بیلی کریستال، بازیکن نقش هری، در آگهی های فوت به دنبال خانه ای برای نقل مکان می گشت. اگر
شما می خواهید بدون واسطه و بدون پرداخت حق المعامله، به دنبال خانه بگردید، می توانید این راه را هم امتحان کنید، اگرچه بسیار بیمارگونه به نظر
می رسد.

از همه ی این ها گذشته چه با واسطه و چه بی واسطه باید جایی را پیدا کنید که بتوانید در بلندمدت آن جا راحت و شاد باشید. هر سال اسباب کشی
کردن مخرب و پرهزینه است. و بالاخره از همه مهم تر این که استطاعت مالی خود را در نظر بگیرید. خود من حاضر نیستم بیش از بیست و پنج درصد درآمد خود را صرف اجاره دادن کنم، حتی اگر رؤیایی ترین و زیباترین آپارتمانی باشد که در عمرم دیده ام. هر یک دلاری که به اجاره بهای خود اضافه کنید، می تواند جای دیگر صرف سرمایه گذاری یا حتی گردش و تفریح شود. ممکن است آسوده دراز بکشید و پیش بینی کنید که شاید بتوانید چند سال بعد پول بیشتری درآورید و نباید اکنون به خودتان سختی بدهید، اما مطمئن نیستید. بنابراین، پیش بینی عاقلانه تر این است که اگر بیشتر پول درآورید، بیشتر پول اجاره بدهید.

این روزها تعداد مستأجرهایی که
نمی توانند اجاره ی خود را بپردازند به سرعت در حال افزایش است. آن ها از جمله افرادی هستند که هرگز نمی توانند به باشگاه بیلیونرها بپیوندند.

چگونه آگهی های املاک را تعبیر کنیم؟

بیشتر مردم برای اجاره کردن خانه یا آپارتمان به آگهی های روزنامه ها یا مجله ها مراجعه می کنند. خام نشوید. کارشناسان تبلیغات اغلب یک دهانه کمد را به جای پنت هاوس برج، قالب می کنند. یاد بگیرید در میان آگهی ها به دنبال موارد ساده و معمولی بگردید، وگرنه باید وقت خود را صرف دیدن خانه هایی کنید که به جای زندگی کردن به درد تخریب می خورند. این
کارشناسان باید قصه بنویسند؛ چون، به راستی استعداد خوبی در فن نگارش دارند!
به کلماتی مثل اکازیون، رؤیایی و دیدنی توجه کنید، می توانید آن ها را به مکان هایی غیرقابل زندگی، کلنگی یا انباری تعبیر کنید. عباراتی مثل «به تازگی بازسازی شده» نیز اغلب به این معناست که صاحب خانه چند
رخت آویز به کابینت حمام اضافه کرده است. عبارات دیگری که ممکن است پس از دیدن منزل شما را عصبی کنند عبارت اند از: «معماری سنتی» (بخوانید: ویرانه)، «نقلی» (بخوانید: لانه ی موش)، «نقاشی جدید» (یعنی
هیچ چیز خوب و فوق العاده ای در مورد این خانه وجود ندارد جز این که به تازگی دیوارهایش رنگ شده است .

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
خلاصه هر چیزی را که به نظر خیلی خوب می رسد نادیده بگیرید. همچنین به اطلاعاتی که ارائه نشده است توجه کنید. اگر طبقه ی آن ذکر نشده است مطمئن باشید طبقه ی اول است، اگر متراژ آن ذکر نشده است مطمئن باشید خیلی کوچک است یا بزرگ و بی سر و ته، با چند متر پرتی و اگر به نمای آن اشاره نشده است مطمئن باشید ظاهر جالبی ندارد.
خلاصه ی سخن آن که باید قبل از خرید یا اجاره ی خانه، آپارتمان یا دفتر کار آن را با دقت ببینید و لمس کنید. ممکن است آگهی ها شما را گمراه کنند یا‌ برعکس به مسیر درست هدایت کنند. این به عهده ی شماست که درباره ی هرملکی که قصد خرید یا اجاره ی آن را دارید تحقیق و بررسی کنید.

چگونه خانه بخریم؟

ممکن است بازار املاک کمی ترسناک باشد و تا حدودی به همین علت است که من عاشق آن هستم. اما، به همان اندازه می تواند آرام بخش باشد و آن وقتی است که ملک شما با ارزشترین و گران ترین دارایی شما می شود. بازار ملک هر روز و گاهی هر لحظه تغییر می کند. برای کسانی که فقط یک بار در طول عمرشان می خواهند خانه بخرند، تلاش برای خرید در بهترین زمان بازار کاری عبث و اتلاف وقت است. زیرا فرقی نمی کند که ملک شما در طول ده، بیست یا چهل سال آینده چقدر رشد خواهد کرد. شما بالاخره جایی را می خواهید که در آن زندگی کنید. بنابراین، در این مورد شما باید به احساس قلبی خود رجوع کنید. اگر خانه را دوست دارید، استطاعت مالی خرید آن را دارید و بنگاه نیز قیمت آن را مطابق با عرف بازار تأیید می کند، پس می تواند بهترین انتخاب شما باشد.

به همین سادگی! وقتی پای خانه ی دائمی تان در میان است، نگران خرید اندکی گران تر از معمول آن نباشید. قرار است تا آخر عمر در آن جا آسوده و راحت زندگی کنید. ممکن است پولی که برای آرامش روحتان می دهید
بیشتر از قیمت واقعی یک ملک باشد، ولی ارزشش را دارد. خریدن خانه ی مسکونی با سرمایه گذاری روی ملک متفاوت است. البته از چانه زدن هم خجالت نکشید، شاید فروشنده با تخفیفی استثنایی شما را تعجب زده کند! قبل از آن که دنبال خانه بگردید و حتی پیش بینی کنید که در نهایت چقدر می توانید برای خرید خانه بپردازید، پول آن را کنار بگذارید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
وقتی پول شما نقد باشد ، هم فروشنده و هم بنگاه شما را جدی تر می گیرند. به این ترتیب، قدرت انتخاب و خرید شما بالاتر می رود. اگر در کشوری هستید که می توانید خانه را به صورت نقدی نخرید، هر چه پیش پرداخت شما بالاتر باشد، راحت تر می توانید وام بگیرید.

به طور معمول زمین داران و بانک ها نیز در سرمایه گذاری برای خرید خانه همکاری می کنند. اما، هوشیار باشید که موجودی پیش پرداخت واقعی خود را در نظر بگیرید، روی چک ها و وام های مختلف بانکی حساب زیادی نکنید؛ چون، در نهایت باید همه ی آن ها را
بپردازید.
اگرچه عاقلانه است که مراقب هزینه ها باشید، اما زیاده روی نکنید. برای موارد ضروری مثل تحقیقات، مشاوره با کارشناس و غیره خست به خرج ندهید. به حرف افراد غیرکارشناس گوش ندهید و سعی نکنید برای صرفه جویی اندکی پول، بخش های مهم کار را حذف کنید. مردم اغلب
دلشان می خواهد کار خرید خانه را با کمترین هزینه های جانبی تمام کنند، اما پیشنهاد من این است که وقتی میخواهید خانه بخرید تنگ نظری و کله شقی را کنار بگذارید و از ابتدا مبلغی برای هزینه های احتمالی خرید
خانه به عنوان بودجه ی ذخیره کنار بگذارید؛ چون، نمی توانید از آن ها فرار کنید. پایین در نظر گرفتن قیمت و هزینه های خرید خانه از ابتدا، باعث می شود آخر کار در مخمصه بیفتید.

چگونه ساختمانی را بازدید و ارزشیابی کنیم؟

فرض کنید که خانه ی رؤیایی خود را پیدا کردید. محل عالی، معماری عالی و قیمت عالی. مراقب باشید. بدانید که چه چیزی می خرید یا چه چیزی
پیش خرید می کنید. نگذارید احساساتتان بر منطقتان غلبه کند. عجله نکنید و همچنین اجازه ندهید بنگاهی یا دلالی که اغلب درباره ی خریداران پروپاقرص دیگر سخن می گوید شما را به تعجیل بیندازد. بهتر است تحقیقات خود را کامل کنید و فرصت را از دست بدهید تا این که عجولانه چیزی را بخرید و
بعد از اشتباه خود متأثر شوید.
بهترین تحقیق واقع بینانه ارزشیابی ملک است. به طور معمول، خودِ مالک یک فرد ارزشیاب دارد که اگر بخواهید از نزدیک برای تان ارزشیابی کند،
هزینه ی آن به عهده ی خودتان خواهد بود. نباید ارزشیابی را به عنوان هزینه ای گزاف که فقط به نفع فروشنده است در نظر بگیرید. ارزشیابی به نفع شما هم هست. ارزشیاب ها کارشناسانی هستند که می توانند با دیدن
ملک قیمت آن را برآورد کنند و چیزهایی را ببینند که از چشم اغلب خریداران پوشیده می ماند. خودتان نیز از هر راهی که می شناسید تحقیق

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
و پرس وجو کنید و در نهایت یافته های خود را با گفته های ارزشیاب مقایسه کنید. ممکن است بعضی از نظریات او به عقیده ی شما جالب و بعضی
اهانت آمیز بیاید و یا واقعیت شما را آزار دهد. اما، نظر ارزشیاب باید بی طرفانه باشد و ارزشیابی منصفانه درنهایت به نفع شما تمام خواهد شد. موارد بسیاری که بعضی از آن ها تحت نظارت دولت است، مانند فاضلاب های شهری و غیره نیز می توانند ارزش ملک را تحت تأثیر قرار دهند. بعضی از عوامل مانند مجاورت در خطوط شلوغ مخابراتی ممکن است قابل مشاهده نباشد. به طور مسلم، اگر شما به دنبال محلی آرام و
بی سروصدا هستید تا هر وقت خواستید با خیال راحت ساعت ها پای تلفن بنشینید، نباید خانه ای کنار شهرک مخابراتی بخرید. از طرفی، نباید انتظار داشته باشید فروشنده هر مورد ناخوشایند یا ایراد کوچک ملک خود را به شما بگوید.

بهتر است پیشاپیش بدانید که ممکن است برخی موارد نادیده
گرفته شوند، فاش نشوند و یا حتی به کلی فراموش شوند. بنابراین، توصیه می کنم تا جایی که می توانید در نهایت آرامش همه ی تحقیقات خود را انجام
دهید تا پس از خرید، جایی برای اندوه و تأسف باقی نماند. در مواردی که می خواهید بنایی را پیش خرید کنید، علاوه بر ارزشیاب شما باید یک بازرس هم داشته باشید. در این موارد، اغلب ساختمان بازرسی می شود. اما، بهتر است شما نیز بازرس خودتان را داشته باشید. بازرسان حرفه ای که اغلب مهندس راه و ساختمان هستند می توانند تشخیص دهند که برای مثال،
دستگاه گرمایش خانه درست عمل می کند یا خیر، دستگاه تهویه ی هوا و کولرها برای ساختمان کافی است یا خیر و از این قبیل. به بازرسی ساختمان مثل یک رادیوگرافی کامل بدن نگاه کنید، بازرس می تواند با
نگاهی اجمالی مشکلات داخلی ساختمان را ببیند. برای مثال، می تواند تشخیص دهد در لوله کشی ساختمان ازچه جنس لوله هایی استفاده شده است، گالوانیزه، برنجی، مسی و یا لوله های مرکب؟ لوله های گالوانیزه زود زنگ می زنند و عمرشان به اندازه ی لوله های برنجی نیست، عمر لوله های برنجی به اندازه ی لوله های مسی نیست و عمر لوله های مسی نیز به اندازه ی لوله های مرکب یا سینتتیک نیست. فقط یک بازرس می تواند این گونه جزییات داخل ساختمان را ببیند.

اگر بازرسی که پیدا کرده اید شما را عصبی می کند یا احساس می کنید بی توجه و خیلی سریع کار می کند، بازرس دیگری پیدا کنید. بازرسی ساختمان مهم تر از آن است که آن را با بی توجهی انجام داد. گاهی مشکلاتی را که بازرسان به آن اشاره می کنند میتوان با هزینه ای معقول برطرف کرد، اما بعضی مشکلات حتی با بازسازی و تخریب هم
ترمیم نمی شوند. درنهایت، بازرس گزارشی عینی و بی طرفانه ارائه می دهد که ممکن است قیمت ملک را تحت تأثیر قرار دهد یا ندهد، اما در هرصورت، شما می توانید روی قیمت (درخواست تجدیدنظر) کنید

نکته ی مهم دیگر این است که برخی سرمایه گذاران به اشتباه گمان می کنند
بناهای نوساز نیازی به بازرسی ندارد. اشتباهی بس بزرگ! بناهای نوساز اغلب بزرگ ترین مشکلات را دارند، به ویژه اگر ساختمان سازی و پیمانکاری با بی نظمی انجام شده باشد. ساختمان های نوساز ممکن است علاوه بر مشکلات سازه ای، لوله کشی و الکتریکی، دارای مشکلاتی با قطعات پیش ساخته و قالبی باشند که اغلب به منظور بلندتر کردن عمر بنا استفاده شده اند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
چگونه خانه بفروشیم؟

اگر شما خانه ی خود را به فروش گذاشته اید، اما رفت و آمد به آنجا خیلی کم است یا رفت و آمد هست، ولی پیشنهادی نیست، باید در قیمت خود تجدیدنظر کنید. بازار املاک بی ثبات است و قیمت ها ممکن است روزانه تغییر کند. من همیشه وقتی پای قیمت دادن به میان می آید، این ضرب المثل
را به یاد می آورم که می گوید: «قیمت های قدیمی مثل سرباز های قدیمی هرگز نمی میرند بلکه فقط کم رنگ می شوند.»

همچنین نگران رقابت نباشید
بلکه روی آن حساب کنید. در بازار رقابتی شما می توانید در زمان
صرفه جویی کنید؛ چرا که مجبور نیستید برای تبلیغات وقت زیادی بگذارید. از طرفی، این بازار می تواند به شما کمک کند تا خریداران بالقوه را نیز به داخل میدان بکشید.

اگر مطمئن هستید که ملک شما باارزش است و بیشتر از این ها می ارزد، صبور باشید. اگر ارزش ملک شما بیشتر از همتاهای تان در بازار باشد، بالاخره روزی خریدار آن پیدا خواهد شد. برای مثال، مارالاگو مدت ها پیش
از آن که من آن را ببینم و به خریدش فکر کنم، برای فروش گذاشته شده بود. تصمیم من درست بود، زمان بندی خریداران هم برای شخص من به موقع بود و فروشنده هم بالاخره توانسته بود مشتری آن را با قیمت خوبی پیدا کند. فقط مطمئن شوید که قیمت پیشنهادی تان بهترین و منطقی ترین باشد، آن وقت بدون نگرانی منتظر بمانید. اگر می خواهید
فروش را به بنگاه یا دلال بسپارید، مطمئن شوید که او می فهمد این ملک برای تان چقدر ارزش دارد. اما، اگر بنگاه فکر می کند که قیمت واقعی ملک تان بسیار کمتر از مقداری است که شما در نظر دارید، کله شقی نکنید. به هر حال هر چه باشد آن ها در این زمینه کارشناس هستند و شما نه فقط برای فروش ملکتان، که برای نظریات کارشناسی آن ها نیز پول می پردازید.

اگر کارگزار شما در کار خود خبره باشد، ملکتان را با تدبیر و به دقت تبلیغ می کند. تبلیغات زیاد همیشه خوب نیست و کارگزارانی هم که اجازه می دهند همه ی دنیا خانه ی شما را ببینند بهترین نیستند. کارگزار یا بنگاه خوب، مشتریان واقعی را از بقیه جدا می کند، از طرف شما و به شکلی
دلسوزانه بر سر قیمت مذاکره می کند و مراحل قانونی و مالی را برای تان آسان تر می کند. شما باید برای این خدمات، درصدی از قرارداد را به عنوان کمیسیون به او بپردازید و در عوض، او هم باید برای دریافت این مبلغ
سخت تلاش کند. بعضی افراد سعی می کنند خانه ی خود را بدون واسطه یا دلال بفروشند که

بالا