درودسلام وقت بهخیر
شعرهام به متروکه منتقل شه.
مرسی
در حال تایپ - مجموعه شعر مثل بامدادی که گذشت اثر زری کاربر انجمن بوکینو
نام شعر: مثل بامدادی که گذشت نام شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: سپید مقدمه: ناظر: @yas_NHT باغ، به صد خاطرههای تلخ خندید عطر صد گل میخک پیچید ساعتی بر ل*ب ساحل نشستم من همچنان محو تماشای ماه نور ماه فرو ریخته در آب چون کبوتر بر روی بام نشستم قطره اشکی از چشم شاخه فرو ریخت کبوتر تلخندی زد و...forumbockino.ir
در حال تایپ - اشعار سیگاری نیم سوخته اثر زری کاربر انجمن رماننویسی بوکینو
عنوان: سیگاری نیم سوخته شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: نو ناظر: @yas_NHT خلاصه: من کلمهای حقیر و نانوشتهام نوشتن غم را چه ماهرانه آموختهام چه غمگین از سیگار نیم سوختهام کام میگیرم در این برهوت خواب، دلم تنها یک شب خواب پر از آرامش میخواهد مگر من با این روزگار و مردمانش چه کردهام؟ که...forumbockino.ir
در حال تایپ - شعر فنجان خالی قهوه | اثر زری کاربر انجمن بوکینو
عنوان شعر: فنجان خالی قهوه نام شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: سپید مقدمه: پلکهایم را بر هم فشردم گویی در خیالاتم تو را ببینم اما در دلالان حتی در خواب تو را ندیدم آن لباسی که بوی عطر تن تو میداد حال کجاست؟ آن عطر تنت که گلهای بهاری را هم گیج میکرد حال کجاست؟forumbockino.ir
در حال تایپ - شعر شبهای لاجوردی | اثر زری کاربر انجمن رماننویسی بوکینو
عنوان شعر: شبهای لاجوردی نام شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: نو مقدمه: به سوی ایوان گام برمیدارم دستان زمختم را بر روی پوست لطیف شب میکشم چراغهای شب، یکییکی خاموش میگردد هرگز با آفتاب و اشعههای ریز و درشتاش آشنا نشدهام صدایم با صدای آواز پرندگان همصدا نخواهد شد بالهای شکستهام دیگر شوق...forumbockino.ir
در حال تایپ - شعر قلب سنگی | اثر زری کاربر انجمن بوکینو
عنوان شعر: قلب سنگی شاعر: زری ژانر: تراژدی قالب: سپید مقدمه: سایه به سایه، دنبالت آمدم. من هم به دوریها و فاصلهها عادت کردهام در و دیوار این کاشانه روی سرم میریزد خاطرههای شیرین لبخندی روی لبانم میآورد و خاطراتهای تلخ تا ابد یادم میماند یکییکی آجرهای آوار شده را با خاطراتمان میچینم...forumbockino.ir
درودسلام خسته نباشید لطفاً بی زحمت نوشته هام هر دو برن متروکه
فنفیکشن - فنفیکشن جنون عشق و خون | رویاپرداز تاریک کاربر انجمن بوکینو
عنوان: جنون خون ژانر: تخیلی، طنز، عاشقانه نویسنده: جنون خون خلاصه: در جهانی که به برخی از آدمیان موهبت های عطا شده است، زندگی عدهای به واسطه این موهبت ها بهتر شده است اما عدهای از این موهبت ها رنج میکشند. این رمان روایتگر داستان دختریست صاحب موهبتی آلوده به خون، که استفاده آن برخلاف عقایدش...forumbockino.ir
فنفیکشن - فن فیکشن گوتیگ دیزنی نویسندهdark dreamer رویا پرداز تاریک عضو انجمن بوکینو
نام داستان: گوتیگ دیزنی نویسنده dark dreamer رویا پرداز تاریک ژانر: تاریخی ترسناک تخیلی خلاصه الا سن زیادی نداشت، که پدرش رو از دست داد، همراه مادرخوانده و خواهرخواندههایش بزرگ شد. تا اینکه، از قصر شایعاتی مبنی بر ازدواج دوباره پرنس چارمینگ در همهجا پخش شد. او شنیده بود، که پرنس در یک مهمانی...forumbockino.ir