درودسلام وقت به خیر
رمانهام به متروکه منتقل شه
![]()
در حال تایپ - رمان من با تو مجنون شدم | اثر زری کاربر انجمن بوکینو
نام رمان: من با تو مجنون شدم نام نویسنده: زری ژانر: تراژدی، عاشقانه، جنایی ناظر: @حوراء خلاصه: از همان ابتدا، سایهی سنگین بر روی سرش نشسته و گر کاسهای سرشار از غم بود، بر روی سرش شکست. گویی دیگر چشم دیدن این دنیای فلاکتوار را نداشت و فکر میکرد دورهی تنهایی و بیکَسیاش شروع شده است...forumbockino.ir
![]()
در حال تایپ - رمان در قفس عشق تو| اثر زری کاربر انجمن رماننویسی بوکینو
عنوان: در قفس عشق تو نویسنده: زری ژانر: تراژدی، جنایی، عاشقانه خلاصه: حال و هوایم همانند بازی گرگم به هواست. ترسم از غرش و زخمی شدن از گرگ است؛ ولی باید از آدمهایی بترسم که جامهی آهو بر تن دارند؛ اما گرگاند. ترسم از آن کفتاری نیست که برای خود حکمرانی میکند. ترسم از آن آدمیست که در جامهی...forumbockino.ir
![]()
در حال تایپ - رمان حکم گناه | اثر زری کاربر انجمن رمان نویسی بوکینو
عنوان رمان: حکم گناه نام نویسنده: زری ژانر: تراژدی، جنایی، عاشقانه خلاصه: او میخواهد حکم دهد، حکم گناهی که مرتکب شده است. از حقایق باز مانده است و افکار پوسیده و پوچاش در اسارت بندهای پارچهای از ج*ن*س حریر میباشد. نامش زندگی نیست، نام او دوزخی از ج*ن*س باروت است. دوزخی که حکم میدهد و...forumbockino.ir
![]()
در حال تایپ - رمان وبال آتش اثر زری کاربر انجمن رماننویسی بوکینو
عنوان: وبال آتش نویسنده: زری ژانر: تراژدی، جنایی، عاشقانه خلاصه: آنگاه که جرمهای کوچک پنهان میشود، جرمهای بزرگ توبیخ میشوند؛ اما جرمهای بیرحمانه، هیچ تقاصی پس نمیدهند، زیرا آنها به وجدان فکر نمیکنند. فقر و گرسنگی و زندان و مرگ، جهنمی بیش نیست که نام آن را بهشت گذاشتهاند. زندگی یک...forumbockino.ir
![]()
در حال تایپ - رمان مأموریت یک جانبه | اثر زری کاربر انجمن بوکینو
عنوان رمان: مأموریت یک جانبه نویسنده: زری ژانر: جنایی، پلیسی، عاشقانه ناظر: @Liam خلاصه: با وجود تلاشهایشان جنگ دولت کنیا تمام نشد. پس از مدت طولانیای جنایتهای پنهان رو میشود و نقابها کنار میرود. تصویری از بیرحمترین و خطرناکترین باندها همانند فیلم جلوی چشمان مردمان کنیا گذر میکند و به...forumbockino.ir
با درخواست شما موافقت شد✔️