mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
تا آن سال موفق نشدم که چیزی در هیچ کجا و از هیچ کسی پیدا کنم که بتواند به شکلی منطقی و هماهنگ حتی بر روی یک جنبه از این پرسش نور بتاباند ناگفته نماند که نخست آن عامل نا آرام و بی قرار کننده ای که هدفی را به طور خودکار به من یاد آوری می کرد که برای خود مشخص کرده بودم پیوسته در کمابیش تمامی حالات روانی در وجودم فعال بود؛ دوم طبیعت بزرگ به شکل نیک خواهان های بالا ترین درجه فهم و دریافت دستیابی پذیر برای مردم را به تمام خانواده و به ویژه من بخشیده بود و این نه تنها آرای من که آرای شمار بالایی از افرادی است که در تماس با آن ها قرار گرفتم؛ سوم از کودکی در میان گنجایش های ،دیگر گنجایشی به ویژه در من رشد یافت که به یاری آن می توانم مقدس ترین اهداف و نیت های مردمان را از آن ها بیرون بکشم و چهارم بنا به شرایط خاص زندگی ام این امکان را داشتم که به به اصطلاح «الهی ترین الهی» تمامی سازمان های هر مسی مانند انجمن ها، حزب ها، اتحادیه ها و جمعیت های دینی، فلسفی، نهان ،گرایانه سیاسی و عرفانی که در دسترس افراد معمولی نبودند دسترسی داشته باشم و بتوانم با مردمان بی شماری که در مقایسه با دیگران مراجع واقعی ،بودند گفت وگو و داد و ستد آرا کنم.
هر چند تا آن زمان موفق به روشنگری هیچ چیز نشدم هرگز این امید را از دست ندادم که در جایی و زمانی سرانجام با افرادی برخورد خواهم کرد که اندیشه ها و ملاحظاتی را برای من توضیح دهند یا حالت ذهنی من را به سوی آن ها رهنمون سازند که بتوانند در حل روشن و رضایت بخش این پرسش مرگ بار برای من به من یاری رسانند.
هر چند تا آن زمان موفق به روشنگری هیچ چیز نشدم هرگز این امید را از دست ندادم که در جایی و زمانی سرانجام با افرادی برخورد خواهم کرد که اندیشه ها و ملاحظاتی را برای من توضیح دهند یا حالت ذهنی من را به سوی آن ها رهنمون سازند که بتوانند در حل روشن و رضایت بخش این پرسش مرگ بار برای من به من یاری رسانند.