به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
من حق این انتخاب را داشتم که بر دروازه زندگی رویایی خود بایستم. با خود عهد بستم که از طلاق به عنوان واسطه ای برای تغییر زندگی ام استفاده کنم و هیچ دگرگونی ای نمی توانست بزرگ تر از تبدیل یک موقعیت بد و ناهنجار به موهبت و نعمت باشد.

من متوجه شدم که برای رشد و رسیدن به آن أوجی که آرزو دارم، باید همه کارها و رفتارم را دوباره مورد بررسی قرار دهم. همواره روی این پرسش ها تکیه می کردم که: «اگر من یک انسان متعالی بودم، چه کارهایی انجام می دادم؟ چه طور زندگی می کردم؟ چه طور حرف می زدم؟ چه طور می توانستم را*ب*طه فوق العاده ای با همسر سابقم برقرار کنم؟» روشن و آشکار بود که حق انتخاب با من است. می خواستم دریایم که انسان های متعالی چگونه فکر می کنند و چه تعهداتی را راهنمای انتخاب ها و کارهای خود قرار می دهند.

همچنین می خواستم دریابم که چه طور من، یک زن معمولی - یعنی دبی فورد - می توانم خود را به سوی یک زندگی متعالی سوق دهم.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
اگر شما یک فرشته بودید

در همین حال، هستی بی درنگ فرصت آزمودن تعهدات و آرزوهایم را به من داد. یک روز به شدت از دان خشمگین بودم که خواهرم آریل به دیدنم آمد. دان می خواست برنامه ملاقات خود را با بر تغییر دهد. بدون هیچ دلیل روشنی تلاش او برای تغییر برنامه، در من واکنش عصبی ایجاد کرد که نشانگر آن بود که هنوز رنجش ناشی از رفتارهای گذشته دان را با خود حمل می کنم. آریل با دیدن حالت انفجاری من، خواست که چشمانم را ببندم و چند نفس عمیق بکشم.

او به من گفت که می خواهد سؤال مهمی از من بپرسد. پس از آن که کمی آرام شدم، پرسید: «اگر تو یک فرشته بودی، در این موقعیت چه کار می کردی؟» نخستین فکری که به ذهنم رسید این بود: «اما من که یک فرشته نیستم!» می دانستم که خواهرم سعی می کند با ترفندی مرا وادارد تا به این موقعیت از دیدگاه دیگری بنگرم و اجازه دادم که او کارش را به بهترین شکل انجام دهد.

بنابراین تصور کردم که یک فرشته زیبا هستم و دور اتاق پرواز می کنم. به محض آن که تسلیم این تصور و خیال خود شدم، ناگهان احساس کردم که اگر یک فرشته بودم با کمال میل درخواست دان را می پذیرفتم. به طور یقین به خودم اجازه نمی دادم که به دلیل یک تغییر کوچک در برنامه خشمگین شوم. اگر یک فرشته بودم، آزردگی های گذشته را به زمان حال نمی کشاندم و بدون شک اجازه نمی دادم که هیچ کس آرامش فکری مرا به هم بریزد. این کار واقعا ساده بود؛ فقط چند دقیقه طول کشید تا من دریابم که راه ها و انتخاب های دیگری نیز وجود دارد.

همه این راه حل ها درست به نظر می رسیدند، بنا بر این از خودم پرسیدم: «کدام انتخاب برای من آرامش به همراه می آورد؟ کدام دیدگاه را*ب*طه مرا با دان قوی تر می کند؟ کدام یک از این راه حل ها مرا به زنی که می خواهم باشم، مبدل می کند؟»

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
برایم آشکار و روشن بود که اگر می خواستم را*ب*طه ای متعالی با دان داشته باشم، باید انتخاب های خارق العاده ای می کردم و زمان داشتن انتخابی تازه نیز همین حالا بود. نگریستن به زندگی خود از دید یک فرشته و به شکلی متعالی تر، ذهن مرا پذیراتر کرد، چنان چه توانستم از جایگاهی والاتر دست به انتخاب بزنم.

از زمانی که از این جایگاه و موقعیت متعالی به زندگی خود نگریسته ام، هیچگاه شک نکرده ام که تصمیم درستی گرفته ام. من همیشه توانسته ام بخش درست وجودم را بر هیاهو و جدایی خواهی ذهنم ترجیح بدهم و عشق، خشنودی و آرامش را برگزینم. با تغییر دیدگاه خود به دیدگاه فرشته، شما به یک فرشته زمینی تبدیل می شوید. دکتر دورین ویرچوا نویسنده کتاب «راهنمای الهی» می گوید: «با داشتن دیدگاه متعالی، شفای معجزه آسایی در تمامی روابط شما روی خواهد داد.

ناسازگاری ها و کشمکشها رفع می شوند و حقیقت نوین و زلالی در باره همه کس و همه چیز بر شما پدیدار می گردد».
نگریستن به زندگی از دید یک فرشته قطعه گمشده دیگری را در روند بهبود من آشکار کرد. از آن روز به بعد متعهد شدم تا زمانی را برای نگریستن به انتخاب ها و کارهای خود از دیدگان یک فرشته صرف کنم. پس از آن که سرانجام منیت من در برابر این واقعیت سر تسلیم فرود آورد که به آن اجازه نخواهم داد برایم تصمیم بگیرد، کشمکش درونی ام فروکش کرد.

اینک من می خواهم بگویم که شما متعالی ترین بخش این روند بدون نقص هستید. پس از ماه ها انتخاب از این جایگاه والا مشاهده کردم که رفتار دان نیز با من متفاوت شده است و این گونه به نظر می رسد که با من مانند یک فرشته رفتار می کند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
عهد بستن

ساختن تصویری از روابط آینده خود با همسر پیشیتان بسیار ضروری است. فرض می کنم که شما خواننده این کتاب، پیمان زناشویی خود را شکسته اید یا قصد دارید که این کار را بکنید. حالا زمان مناسبی ست تا یک تعهد جدید با طلاق خود برقرار نمایید. پیمان طلاق، شرح حال و توصیف تعهدات شما نسبت به روابطتان است.

این شرح حال باید توأم با تفکر و توجه باشد و تعهد شما را نسبت به جدایی معنوی پرورش دهد. این پیمان مانند یک بیانیه، مرجعی برای اعمال و تعهدات شماست. پیمان طلاق، مانند یک تخته پرش عمل می کند و موجب جهش شما به درون واقعیت های جدید می شود.

هنگامی که دان را بخشیدم، تصمیم گرفتم یک یاد آوری از والاترین هدف ادامه روابطمان برای خودم ایجاد کنم. هر گاه که ناراحت، خشمگین یا درمانده بودم می توانستم آنچه را نوشته بودم، بخوانم و به حقیقت بخشایش بازگردم. اگر بدخلق بودم و دان از من می خواست که دنبال بو بروم یا برنامه پایان هفته را در لحظه آخر تغییر می داد، به جای بازگشت به گذشته و بروز رفتارهای ناشایست که کمکی به حال من نبود، می توانستم با یادآوری پیمان خود، تعهدم را به سطح آگاهی بیاورم.

آنگاه به یاد می آوردم که می خواهم در روابطم با دان چگونه عمل کنم. پیمان طلاق من در قلبم نوری تاباند که می توانستم حتی در بدترین لحظات به یاد آورم که در والاترین تجلی خود چه کسی هستم. پیمان طلاقی که من به کار بردم، چنین بود: من، یعنی دبی، تو، یعنی دان را به عنوان شریک خود برای سرپرستی یک بچه سالم و دوست داشتنی اعلام می نمایم و به تو قول می دهم برای داشتن یک را*ب*طه خوب و غنی با پسرمان تو را حمایت می کنم. من متعهد می شوم که درباره برنامه هایمان منعطف و پذیرا باشم تا بتوانیم با همدیگر آهنگی ملایم و دلنشین برای پیوند دو خانواده با یک قلب واحد بیافرینیم.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
من پیمان طلاقم را با بستن چشم هایم، ارتباط با قلبم و سؤال از خودم که والاترين بيان من از را*ب*طه متعالی با دان چیست، خلق کردم. به این ترتیب این تعهدنامه شکل گرفت و راهنمای من شد. اکنون هر گاه که ناراحتی یا مشکلی پیش می آید، بررسی می کنم که آیا عمل یا واکنش من با محترم داشتن تعهدنامه طلاقم مطابقت دارد. در غیر این صورت می بینم که باید چه کاری انجام دهم تا رفتارم را اصلاح کنم.

می دانم که اگر به راستی نسبت به تعهدات متعالی ام در مورد دان، بو و خودم ثابت قدم بمانم، ضرر نخواهم کرد. ما پیوسته باید کارهای خود را با تعهدات متعالی مان بسنجیم و مطابقت دهیم. ما باید درباره آنچه مهم است و آنچه مهم نیست، با خودمان صادق باشیم. ما اغلب درگیر مسایل به ظاهر بزرگ مانند تغییر شغل، ماشین تازه یا را*ب*طه جدید خود هستیم، اما احساس ارزش حقیقی، از کارهای به ظاهر کوچکی که انجام می دهیم مانند انتخاب گفتن نه به جای بله یا انعطاف پذیری به جای جنگیدن حاصل می شود.

هیچ چیز بیش از این، احساس خوبی به ما نمی دهد که بتوانیم به فرزندان خود بگوییم تصمیمات و انتخاب های خود افتخار می کنیم، با اعتماد به نفس به چشمان هر کسی می نگریم و از راهی که پشت سر گذاشته ایم تا به رفتار و کردار امروز خود دست یابیم، مفتخریم.

اینک هنگام آن است که با خودمان را*ب*طه نزدیک و صمیمانه ای برقرار کنیم، زمانی را برای گوش سپردن به ندای درون خود اختصاص دهیم و به گونه ای رفتار کنیم که بهترین ها را برایمان به بار آورد.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
هیچ چیز زیباتر از آن نیست که انسان، كل وجود خود را در آغوش بگیرد. کسی که احساس کمال و یکپارچگی می کند، اعتماد به نفس از او می تابد و قدرت درونی اش به اطراف می تراود. در این هنگام است که باید به آرامی و با دقت، خودتان را با هر تصمیم، سنجش هر یک از اعمالتان و درک این نکته که هر انتخابی که امروز می کنید زندگی آینده شما را شکل می دهد بپرورانید.

اکنون وقت آن رسیده است به خودتان قول بدهید که آرزوهایتان را به یاد آوردید و تصمیم بگیرید که بهترین زندگی قابل تصور خود را بیافرینید. اینک زمان مقدسی ست که شما می توانید بنیان محکمی به منظور حفاظت و حمایت از خود برای تکامل در جهت همان کسی که می خواهید باشید، بسازید. طلاق، دوران دگرگونی هاست و شما می توانید برگزینید که برای ساختن یک زندگی متعالی از آن بهره مند شوید.

زمانی که زندگی رویایی تان را تجلی می بخشید، به دلیل تجربه طلاق خود صرف نظر از شرایط سختی که دارید از خداوند سپاسگزار می شوید. در نتیجه شما به همسر سابق خود احترام خواهید گذاشت و در پذیرفتن طلاقتان به اطرافیان کمک خواهید کرد. در این صورت هرگاه که قلبتان سخت شود، تصمیم می گیرید که آن را نرم و پذیرا کنید. نرمی قلب به مفهوم آرامش، کاهش توقعات و زیستن در لحظه حال است. وقتی به اندازه کافی آرامش داشته باشیم، دوباره به این درک درونی خود متصل می شویم که زندگی آن گونه که باید پیوسته در حال حرکت و پیشروی ست.

آنگاه ما می توانیم در بوی خوش یک آغاز نو نفس بکشیم و هدایای سحرآمیزی را که زندگی به ما پیشکش می کند، بگشاییم. روح ما مشتاق است که خود را به شکل کامل و بدون شرمساری ابراز کند. همه ما باید از محدوده تنگ اندیشه خود بیرون بیاییم و در گرمای حضور مطلوب قلب های بخشاینده خود ذوب شویم. ما به گونه ای الهی با تمامی اطلاعات مورد نیاز، طراحی و هدایت شده ایم تا به سرنوشت متعالی خود برسیم. هنری دیوید تورو می گوید: «در زمان حال زندگی کنید و خود را به دست امواج پرتلاطم آن بسپارید، آنگاه در هر لحظه جاودانگی خود را کشف خواهید کرد».

بزرگ ترین درس زندگی من، در کلام آلبرت اینشتین انعکاس یافته است: فقط دو راه برای زندگی وجود دارد: یکی این که هیچ چیز معجزه نیست و دیگری آن که همه چیز معجزه است. و من شما را به انتخاب معجزه تشویق می کنم.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
گام های عملی درمان

1 - یک تعهدنامه طلاق تهیه کنید که الهام بخش شما برای رفتار و کرداری مطابق با همان کسی که می خواهید باشید، باشد. پیمان طلاق خود را به دو نفر نشان بدهید و فهرستی از حمایت های دوستان و خانواده خود برای تحقق بخشیدن به این تصویر متعالی تان بنویسید.

2 - تمرینات زیر یک یاد آوری بصری از آینده ای ست که شما می خواهید به سوی خود فرا بخوانید. پیش از آن که این تمرین ها را انجام دهید، چند دقیقه مراقبه کنید و همه مجلات مورد علاقه خود را ورق بزنید. آن عکس هایی را که برای شما الهام بخش هستند، از این مجله ها گرد آوری کنید. ده - بیست عکسی را که نشان دهنده چیزهایی که دوست دارید، مکان هایی که مورد علاقه شما و کارهایی که می خواهید انجام دهید هستند، انتخاب کنید.

تصاویر و عباراتی که شما را به هیجان می آورند، پیدا کنید. بکوشید در باره انتخاب هایتان بیش از اندازه فکر نکنید و اجازه دهید که ضمیر ناخودآگاهتان، شما را راهنمایی کند. سپس تصاویر و عبارات برگزیده خود را روی یک مقوا طوری کنار هم بچسبانید که یک آینده پرشور را به زندگی شما فرابخواند. حالا این تابلو را در جایی بیاویزید که هر روز بتوانید آن را ببینید.

3 - فهرستی از کارها و عادات روزانه خود تهیه کنید. حالا فهرستی دیگر از آنچه شما باور دارید که باید رفتار و کردار یک انسان متعالی باشد، بنویسید. این دو لیست را با هم مقایسه کنید و تصمیم بگیرید که باید چه تغییراتی برای مطابقت با شخصیت دلخواهتان درون خود به وجود بیاورید.

4 - به مدت یک ماه هر هفته دو فعالیت ویژه را در جهت توجه و رسیدگی به خودتان برنامه ریزی کنید. در کلاس های یوگا و خودیاری و جلسات مشاوره شرکت کنید، لباس های نو بخرید و خودتان را آرایش کنید، برای گردش و پیاده روی به جنگل بروید و به انجام کارهایی بپردازید که اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد. سپس در یک دفترچه احساستان را پس از توجه و مراقبت از خود یادداشت کنید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
تقدیم نامه

- به لیز پرل بااستعداد و فوق العاده، سرویراستار کتاب های من، برای آن که همیشه خواستار بهترین ها برایم بوده ای. از تو به خاطر این که خرد خود را در اختیارم گذاشتی، متشکرم. من به تو افتخار می کنم!

- به خواهر روشن و با استعدادم، آويل فورد که رؤیاهایش برای من همیشه بزرگ تر از رؤیاهای خودم بوده اند. از تو به خاطر این که هر روز در کنار من هستی، متشکرم. برای آن که مرا راهنمایی کردی تا به پیش بروم و بهترین کسی که می توانم باشم، سپاس گزارم. هیچ کلامی نمی تواند عمق عشق مرا نسب به تو برساند. با بوسه هایی از صمیم قلب!

- به شوهر خواهر عزیزم بریان هیلیارد، به خاطر این که به ما پیوستی و با این محبت از من و خواهرم حمایت می کنی، از تو متشکرم.

- به دوست بسیار عزیزم دانیل درمن، به خاطر این که چشمان هوشیار تو راهنمایی عالی برای من بوده است و به خاطر تمامی عشق، توجه و حمایتی که برایم فراهم کردی، از تو سپاس گزارم. مشارکت تو در این کتاب هدیه ای باارزش بود. دوستت دارم!

- به حامی وفادارم راشل لوی، به خاطر مشارکت تو در زندگی و کارم، متشکرم. تو گوهر درخشانی هستی و حضورت بسیار با ارزش است.

- به مادر عزیزم شیلا فورست، از تو به خاطر این که نزد ما آمدی و بهترین مادر و مادر بزرگ دنیا هستی، متشکرم.

- به پدر دومم هاوارد فورست، نظم و تعهد تو به یکپارچگی، الهام بخش هر روز من است. به خاطر مشارکت عظیمی که در زندگی من داشتی، متشکرم.

- به پدر فقید و عزیزم هاروی فورد، هر زمان که می نویسم حضور تو را احساس می کنم و می دانم که از آن بالا در من ریشه می دوانی. دلم برایت تنگ شده است!

- به شوهر سابقم دان، از تو به خاطر این که همیشه خواستار بهترین ها برای بو هستی و به خاطر این که همیشه مرا در کارم یاری می کنی، متشکرم. تو انسان فوق العاده ای هستی و من عميقا برایت احترام قایلم!

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
- به فرشته دوست داشتنی زمینی ام، آلیشا شوارتز، با هیچ کلمه ای قادر به قدردانی از عشق و توجهی که نثار من کردی، نیستم. تو ستاره درخشانی در زندگی من هستی، دوستت دارم!

- به سید ایرز، برای آن که هر روز کنارم هستی و به همه جزییات زندگی من توجه نشان می دهی، متشکرم. تو زنی خاص هستی و حضورت برایم بسیار مغتنم است.

- به برادرم میشل فورد (میکی)، برای این که همیشه کنار من هستی و برای خواندن چندین باره نوشته های اولیه ام، از تو متشکرم. از این که خرد خود را سخاوتمندانه با من سهیم می شوی، سپاس گزارم.

- به جیتا سینگ، یک دگرگون کننده با استعداد، از تو به خاطر آن که این اندازه به من توجه داری و کمکم می کنی تا پیام هایم را به گوش دنیا برسانم، متشکرم. تو یک قديس حقیقی هستی.

- به دکتر دیوید سیمون برای این که آموزگاری فوق العاده، دوست عزیز و الهام بخش همیشگی من هستی.

- به دیپاک چوپرا برای این که عامل مؤثری در جهت دگرگونی من بودی و فرصت های بی شماری برایم فراهم کرد تا به عنوان آموزگار و درمانگر معنوی رشد کنم.

- به نیل دونالد والش، دوستی و حمایت تو را گرامی می دارم. به خاطر راهنمایی، تأثیر و درخواست مصرانه ات تا سرانجام، این کتاب را بنویسم،سپاس گزارم. دوستت دارم!

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
- به کاترین کلمير، لورا کلارک و گروه فورد، شما فرشته های من هستید. نمی دانید که چه قدر بابت کارهایی که برای من انجام داده اید، سپاس گزارم.

- به دوست عزیزم استفان ساموئل، برای آن که مرا در جهت درست هدایت کردی و به خاطر شجاعتی که در بیان عقایدت داشتی، متشکرم. تو برای من بسیار اهمیت داری!

- به هنریتا رزنبرگ، برای کمک های شفابخش فیزیکی، احساسی و معنوی به من طی مدتی که این کتاب را می نوشتم. تو درمانگر فوق العاده ای هستی و تأثیر فراوانی در زندگی من داشتی.

- به چریل ریچاردسن، برای حمایت از من در خلق كتاب «جدایی معنوی». به خاطر دوستی و راهنمایی های ماهرانه ات متشکرم. دوستت دارم!

- به ماریان ویلیامسن، برای حمایت تو از کتاب «جدایی معنوی» و سهیم تمامی خردت با من.

- به دوستم دنیس اشموکر، به خاطر آن که نخستین کسی بودی که به این کتاب نظر داشتی و به خاطر این که همراه و همراز من طی دوران طلاقم بودی، متشکرم.

- به جان مک شین، همکار و همراهم در تلاشمان برای دگرگونی تجربه طلاق در جامعه ما. تو قهرمان دوران ما هستی و من عشقی را که نسبت به مردم رنج کشیده از آسیب طلاق داشته ای، لمس کرده ام.

بالا