به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

آشپزی طرز تهیه دسر پاناکوتا سه رنگ| تالار آشپزی

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
panakota-3-rang.jpg
مواد لازم دسر
شیر۴ لیوان
شکر۱۵قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
آب سرد½ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰گرم
وانیلنوک قاشق مربا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه۲ قاشق غذاخوری​
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا سه رنگ خوشمزه ابتدا درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه ترکیب شیر و شکر را هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله دوم
حالا درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را به همراه آب سرد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بافت ژلاتین اسفنجی شود، سپس روی بخار غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا ژلاتین حل شود.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله سوم
در این مرحله درون یک قابلمه جداگانه خامه صبحانه را اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه روان شود. دقت کنید خامه نباید جوش بزند. در ادامه خامه را به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه می کنیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله چهارم
حالا مواد را ترکیب می کنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه مایه پاناکوتا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت های مایه وانیل را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله پنجم
در این مرحله پودر کاکائو را به همراه مقداری آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو حل شود. حالا پودر کاکائو را به یکی از قسمت های مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله ششم
حالا برای قسمت باقی مانده مایه درون یک کاسه مناسب پودر نسکافه را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مواد دسر کاملا خنک شود، سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله هفتم
در این مرحله ابتدا مایه شکلاتی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند. در ادامه قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مایه نسکافه ای را روی مایه شکلاتی می ریزیم.
 

worning.f

ب تو چ
سطح
11
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
نوشته‌ها
1,067
مدال‌ها
31
سکه
6,045
مرحله هشتم
در نهایت مجددا قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند، سپس لایه آخر مایه وانیلی را اضافه می کنیم. در آخر دسر را به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا