جدیدترین‌ها

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

طرز تهیه‌ی لیموناد | تالار آشپزی

Saghar ✿

[مدیر آزمایشی سرگرمی]
سطح
0
 
تاریخ ثبت‌نام
2025-02-25
نوشته‌ها
647
پسندها
1,114
زمان آنلاین بودن
1d 17h 8m
امتیازها
88
محل سکونت
☁️
سکه
3,409
  • #1
limonad-asli-min-1.jpg
مواد لازم
مقدار مورد نیاز
آب سرد
۴ لیوان دسته‌دار
آب ولرم
۱ لیوان دسته‌دار
لیمو ترش
۵ الی ۶ عدد
نعنای تازه
چند شاخه یا به میزان دلخواه
شکر
۱ لیوان دسته‌دار
یخ
به میزان دلخواه
مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول برای تهیه لیموناد لیمو و نعنا یا لیموناد فرانسوی، آب و شکر را حرارت دهید. یک قابلمه مناسب را بر روی شعله گذاشته آن را با آب ولرم پر کرده و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا با حرارت، شکر‌ها حل شده و کاملا با آب یکدست شوند. البته حرارت دادن در پخت لیموناد امری ضروری محسوب نمی‌شود و شما می‌توانید اول شکر را در آبلیمو حل کنید و سپس آب را اضافه کنید. این تغییر عملکرد در درست کردن لیموناد هیچ خللی در نتیجه نهایی ایجاد نمی‌کند.

مرحله‌ی دوم: در این مرحله از طرز تهیه لیموناد، بعد از مخلوط شدن شکر با آب، برگ‌های نعنا را اضافه کنید. بهتر است، کمی به این محلول آب و شکر و عصاره برگ نعنا، اجازه بدهید، تا غلیظ شده و قوام کافی پیدا کنند. بعد از آن حرارت را خاموش کرده، نعنا‌ها را از محلول آب و شکر جدا کنید. سپس ظرف آب، شکر و عصاره نعنا را در گوشه‌ای قرار دهید، تا خنک شود.

مرحله‌ی سوم: در این قسمت از درست کردن لیموناد، باید پس از سرد شدن مایع درون قابلمه آن را به پارچ آب منتقل کرده و یک لیوان آب سرد را با آن مخلوط کنید. در نهایت آب لیمو‌ها را گرفته و به مخلوط آب، شکر، عصاره نعنا و آب سرد اضافه کنید. به همین سادگی لیموناد فرانسوی یا لیمو و نعنای شما آماده شد. آن را در لیوان ریخته با چند برش لیمو و چند پر نعنا تزیین کرده و نوش جان کنید.
***

لیموناد رژیمی

برای درست کردن لیموناد رژیمی با همان مواد اولیه ذکر شده تنها کافیست به جای شکر از ۲ قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید. آب و عسل را حرارت ندهید. به جای آن عسل را با آب ولرم مخلوط کنید، همزده تا به راحتی در آب حل شود. حرارت دادن آب و عسل، موجب ایجاد مسمومیت خواهد شد. بعد از اینکه عسل در آب حل شد، آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده با چند برگ نعنا و برش لیمو تزیین و با چند قطعه یخ آن را سرو کنید.
***

لیموناد گازدار

برای تهیه لیموناد گازدار از آب گازدار استفاده کرده و بعد از جوشاندن آب و شکر، آب لیمو را به همراه پوست رنده شده لیمو با آب و شکر مخلوط کنید.
محلول ۵ دقیقه حرارت دیده، سپس از صافی گذشته و پوست لیمو‌ها را جدا کنید. در نهایت آب گازدار را به این شربت اضافه کرده، با حلقه‌های لیمو، برگ نعنا و یخ تزیین و نوش جان کنید.
***

لیموناد زمستانی

برای طرز تهیه لیموناد زمستانی به کمی چوب دارچین و میخک احتیاج دارید. در این مخلوط به جای شکر از عسل استفاده کنید و قبل از ریختن محلول آب و عسل در لیوان، میخک، چوب دارچین و برش‌های لیمو را در ته لیوان قرار داده و سپس آب گرم و عسل را بر روی آن بریزید.
بعد از این که لیموناد شما طعم میخک و دارچین گرفت، می‌توانید آن را سرو کنید. این طرز تهیه لیموناد برای سرماخوردگی معجزه می‌کند.
***

لیموناد زنجبیل

لیموناد و زنجبیل را همانند لیموناد ساده لیمو و شکر تهیه کنید. با این تفاوت که در حین جوشیدن آب و شکر، زنجبیل را نیز به مخلوط خود اضافه کنید.

بعد از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که محلول شما جوشید، زنجبیل‌ها را از آب جدا کنید. لیموناد زنجبیل را در آب ریخته، با برگ نعناع و برش لیمو تزیین کرده و با یخ سرو کنید.
***

لیموناد هلو

در نهایت در لیموناد هلو، به جای لیمو می‌توانید از هلو رنده شده و پوست لیموی رنده شده استفاده کنید.

برش‌های هلو با شکر، آب و پوست لیمو حرارت ببینند و بعد از حل شدن دانه‌های شکر و نرم شدن هلو‌ها حرارت را خاموش کرده و محلول را خنک کنید. سپس آن را از صافی عبور دهید، آب گازدار را اضافه کرده و با تزیین برگ نعنا و لیمو به همراه یخ سرو کنید.
 

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
بالا پایین