درود به همهی بوکینوییهای عزیزم🌱
وقت همگی شما خوشگلا بهخیر باشه💚
اینجا میخوایم در را*ب*طه با کلیشهها و چگونگی برطرف کردنشون صحبت کنیم.
در ابتدا با عنوان اثر شروع میکنیم.
کلیشهها چه در را*ب*طه با محتوا باشند و چه عنوان رمان، حداقل چهل درصد از جذابیت رمان میکاهند.
چرا؟ چونکه اثر برامون اسپویل میشه...
شما رمانی با اسم «عشق یا انتقام» یا «انتقام شیرین» ببینید، تا ته رمان رو میری*د.
در صورتی که یکرمان، زمانی جذابه که شما برای فهمیدن وقایع آتی، کنجکاو، مشتاق و هیجان زده بشید.
ما سه دسته عنوان داریم:
¹یک بخشی
²دو بخشی
³جملهای
عناوین تکبخشی معمولاََ از درصد کلیشهی خیلیخیلی کمتری برخوردارند.
عناوین دو بخشی اکثراََ منتخب شدهی نویسندههای مبتدی هست؛ اما بعضی عناوین دو بخشی میتونن جذاب و جذب کننده باشن.
در را*ب*طه با عناوین جملهای، اگه عنوان اثر شما از سه بخش بیشتر شد، به کل جذابیت عنوانیش رو از دست میده.
ما میخوایم یه عنوان برای اثر انتخاب کنیم نه جمله؛ البته این رو هم بگم که در را*ب*طه با همهی نکاتی که ذکر شد، طبیعتا استثناهایی وجود داره.
با این حال، خیالتون رو راحت کنم، اگه عنوان اثرتون بیشتر از سه بخشه، دیگه برای جذب خواننده از طریق عنوان به هیچوجه حساب باز نکنید.
عناوین غیر کلیشهای
عناوین غیرکلیشهای شامل:
¹عنواینی که با زبونهای مختلف مثل لری، کوردی، عربی، ترکی و... .
²اسم یکی از شخصیتهای اصلی اثر.
و... .
حالا چطور کلیشهی عناوین رو از بین ببریم؟
خیلی راحت، کلمهی کلیشهای مورد نظرت رو توی گوگل سرچ میکنی، کلمات مترادف اون کلمات برات بالا میاد و تو انتخاب میکنی.
حالا ما برای اینکه این کار رو بکنیم نیاز داریم بدونیم که کلمات کلیشهای هر ژانر چی هستن؟
انشالله در ادامه و در پست بعدی خدمتتون عرض میکنم🌱
وقت همگی شما خوشگلا بهخیر باشه💚
اینجا میخوایم در را*ب*طه با کلیشهها و چگونگی برطرف کردنشون صحبت کنیم.
در ابتدا با عنوان اثر شروع میکنیم.
کلیشهها چه در را*ب*طه با محتوا باشند و چه عنوان رمان، حداقل چهل درصد از جذابیت رمان میکاهند.
چرا؟ چونکه اثر برامون اسپویل میشه...
شما رمانی با اسم «عشق یا انتقام» یا «انتقام شیرین» ببینید، تا ته رمان رو میری*د.
در صورتی که یکرمان، زمانی جذابه که شما برای فهمیدن وقایع آتی، کنجکاو، مشتاق و هیجان زده بشید.
ما سه دسته عنوان داریم:
¹یک بخشی
²دو بخشی
³جملهای
عناوین تکبخشی معمولاََ از درصد کلیشهی خیلیخیلی کمتری برخوردارند.
عناوین دو بخشی اکثراََ منتخب شدهی نویسندههای مبتدی هست؛ اما بعضی عناوین دو بخشی میتونن جذاب و جذب کننده باشن.
در را*ب*طه با عناوین جملهای، اگه عنوان اثر شما از سه بخش بیشتر شد، به کل جذابیت عنوانیش رو از دست میده.
ما میخوایم یه عنوان برای اثر انتخاب کنیم نه جمله؛ البته این رو هم بگم که در را*ب*طه با همهی نکاتی که ذکر شد، طبیعتا استثناهایی وجود داره.
با این حال، خیالتون رو راحت کنم، اگه عنوان اثرتون بیشتر از سه بخشه، دیگه برای جذب خواننده از طریق عنوان به هیچوجه حساب باز نکنید.
عناوین غیر کلیشهای
عناوین غیرکلیشهای شامل:
¹عنواینی که با زبونهای مختلف مثل لری، کوردی، عربی، ترکی و... .
²اسم یکی از شخصیتهای اصلی اثر.
و... .
حالا چطور کلیشهی عناوین رو از بین ببریم؟
خیلی راحت، کلمهی کلیشهای مورد نظرت رو توی گوگل سرچ میکنی، کلمات مترادف اون کلمات برات بالا میاد و تو انتخاب میکنی.
حالا ما برای اینکه این کار رو بکنیم نیاز داریم بدونیم که کلمات کلیشهای هر ژانر چی هستن؟
انشالله در ادامه و در پست بعدی خدمتتون عرض میکنم🌱
آخرین ویرایش: