• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

متن و ترجمه پنجره‌ای به ادبیات جهان | اختصاصی انجمن بوکینو

M O B I N A

[مدیریت آزمایشی تالار ترجمه]
عضو کادر مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2026-08-15
سکه
550
درود بر کاربران عزیز بوکینو
در این تاپیک بنده تصمیم گرفتم روزانه قطعه هایی ادبی از نویسندگان بزرگ جهان رو از زبان اصلی به زبان فارسی ترجمه کنم و تقدیم نگاه شما کنم.

*تنها مترجمین و افرادی که آگاه به ترجمه هستند، حق ارسال پست در این تاپیک را دارند.

* ترجمه‌ها می‌بایست توسط شما ترجمه شده باشد، نه Ai
*به مسائل فیلترینگ نیز توجه داشته باشید.

*حداقل ۵ خط به بالا باشد.

در غیر این صورت پست شما حذف خواهد شد.
این تاپیک اختصاصی انجمن بوکینو می‌باشد.

مدیریت تالار ترجمه

M O B I N A

[مدیریت آزمایشی تالار ترجمه]
عضو کادر مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2026-08-15
سکه
550
Shakespeare said
I always feel happy. You know why? Because I don't expect anything from anyone.Expectations always hurt.. Life is short. So Love your Life. Be happy & keep smiling.Before you speak, Listen. Before you write,Think. Before you spend, Earn. Before you hurt, feel. Before you hate, Love. Before you quit, Try. Before you die, Live.
شکسپیر میگه:
همیشه احساس خوشحالی دارم. میدونی چرا؟ چون انتظار هیچی رو از هیچ کس ندارم. انتظارات همیشه ضربه میزنن... زندگی کوتاهه، پس زندگیتو دوست داشته باش. خوشحال باش و لبخند بزن. پیش از سخن گفتن، گوش کن. پیش از نوشتن، فکر کن. پیش از خرج کردن، پول دربیار.‌ پیش از اینکه بیازاری، احساس کن. پیش از تنفر عاشق شو، پیش از دست کشیدن، تلاش کن و قبل از مردن، زندگی کن!

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 2) مشاهده جزئیات

بالا