به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

پیشنهادات نظرات و پیشنهادات کاربران | انجمن بوکینو

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
23,204
خداقوت ✨️

چطوره به بخش هنرینو ساب تحریر و خوشنویسی هم اضافه بشه؟

• عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: Liam

Liza

[سرپرست خدماتینو-مدیر تالار ترجمه-دلنگار انجمن]
پرسنل مدیریت
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-22
مدال‌ها
4
سکه
2,859
سلام
لطفا ری‌اکشن ممنونم رو هم اضافه کنید^^

امضا : Liza

Liza

پرسنل مدیریت
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-22
مدال‌ها
4
سکه
2,859
سلام
و + جدا شدن تالار شعر و دلنوشته از هم، به شخصه برای دریافت مدیریت تالار دلنوشته داوطلبم:smiley:✋🏻

آیدا؛

[معاونت اجرایی سایت- تصویرینو]
پرسنل مدیریت
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
23
سکه
8,439
سلام
سلام، وقت بخیر!
بعد از بررسی پیشنهاد شما توسط کادر شورای عالی، نتیجه رو اعلام خواهیم کرد.

با تشکر از پیشنهادات خوب و سازندتون💐​

آخرین ویرایش:
  • بابا خفن
واکنش‌ها[ی پسندها]: Liza

Rezi

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-24
سکه
137
اضافه شدن آیتم‌های پولی، اضافه شدن امکان مصرف سکه‌ها، اضافه شدن آپشن (ناظر و منتقد انتخابی خود نویسنده) برای اثرش، اضافه شدن همایت مالی، اضافه شدن امکان هدیه آیتم های پولی(در صورت اضافه شدن آیتم های پولی).

حوراء

[مدیر آزمایشی تالار رمان]
پرسنل مدیریت
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-30
سکه
130
درود🌹 به نظرم یه رنک راهنما هم داشته باشیم برای افرادی که به کاربرهای جدید خوش‌آمد میگن و راهنماییشون می‌کنن.

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: Liam

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
22
سکه
5,748
اضافه شدن آیتم‌های پولی، اضافه شدن امکان مصرف سکه‌ها، اضافه شدن آپشن (ناظر و منتقد انتخابی خود نویسنده) برای اثرش، اضافه شدن همایت مالی، اضافه شدن امکان هدیه آیتم های پولی(در صورت اضافه شدن آیتم های پولی).
درود🌹 به نظرم یه رنک راهنما هم داشته باشیم برای افرادی که به کاربرهای جدید خوش‌آمد میگن و راهنماییشون می‌کنن.

سلام، وقت بخیر!
بعد از بررسی پیشنهاد شما توسط کادر شورای عالی، نتیجه رو اعلام خواهیم کرد.

با تشکر از پیشنهادات خوب و سازندتون💐​

امضا : Liam

Liza

پرسنل مدیریت
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-22
مدال‌ها
4
سکه
2,859

Liza

پرسنل مدیریت
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-22
مدال‌ها
4
سکه
2,859
سلام زینب عزیز، دوست‌داشتنی و فوق‌العاده زحمت‌کش و سخت‌کوش؛
اول از همه می‌خواستم از زحمات بی‌نظیرت برای مدیریت این سایت و انجمن تشکر کنم. می‌دونم که چقدر برای اینجا وقت و انرژی می‌ذاری و چقدر با سخت‌کوشی داری تلاش می‌کنی تا همه‌چیز بهترین شکل ممکن پیش بره. همین حالا هم که این همه امکانات و فرصت‌ها رو برای اعضا فراهم کردی، واقعاً جای قدردانی داره.

اما جسارتا من این پیشنهاد رو می‌خوام مطرح کنم که اگه امکانش هست، برای مقام تدوینگر هم یک درآمد در نظر گرفته بشه. البته که این فقط یک پیشنهاد هست و شاید شرایطش رو نداشته باشی، اما تدوینگرها واقعاً کار بسیار سخت و زمان‌بری انجام می‌دن. از جمع‌آوری ویدیوها و عکس‌های مناسب گرفته تا ساختن تیزرهایی که برای داستان‌ها و رمان‌های مختلف باید با خلاقیت و دقت بالا تولید بشه، همگی نیاز به انرژی، تمرکز و زمان زیادی دارن.
علاوه بر این، گاهی حتی تدوینگرها مجبور می‌شن متن‌هایی مناسب پیدا کنن یا متن‌هایی جدید بنویسن که با کلیت اثر هماهنگ باشه ولی با این حال تدوینگر واقعا با ذوق علاقه این رنک رو دریافت و به فعالیت می‌پردازه.
به همین دلیل، فکر می‌کنم اگر بشه برای این مقام هم درآمد کوچیکی در نظر گرفت، نه‌تنها باعث می‌شه تدوینگرها بیشتر برای کارشون انگیزه بگیرن، بلکه می‌تونه قدردانی کوچیکی از زحماتشون هم باشه.

باز هم تاکید می‌کنم که این صرفاً یک پیشنهاده، و من می‌دونم که تو با تمام سخت‌کوشی‌ات و پولی که به سختی و زحمت داری به دست میاری، درآمد سایت رو برای بهترین اهداف ممکن مدیریت می‌کنی. اگر شرایطش نیست واقعا فدای سرت و همین حالا هم که این مقام و این سایت رو ایجاد کردی، واقعاً جای قدردانی داره.
مرسی که وقت گذاشتی تا این پیشنهاد رو بخونی، و ممنونم از تمام تلاشی که برای این انجمن می‌کنی.

با احترام
@Liza

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
22
سکه
5,748
+ ری‌اکشن «اصلا موافق نیستم»
سلام زینب عزیز، دوست‌داشتنی و فوق‌العاده زحمت‌کش و سخت‌کوش؛
اول از همه می‌خواستم از زحمات بی‌نظیرت برای مدیریت این سایت و انجمن تشکر کنم. می‌دونم که چقدر برای اینجا وقت و انرژی می‌ذاری و چقدر با سخت‌کوشی داری تلاش می‌کنی تا همه‌چیز بهترین شکل ممکن پیش بره. همین حالا هم که این همه امکانات و فرصت‌ها رو برای اعضا فراهم کردی، واقعاً جای قدردانی داره.

اما جسارتا من این پیشنهاد رو می‌خوام مطرح کنم که اگه امکانش هست، برای مقام تدوینگر هم یک درآمد در نظر گرفته بشه. البته که این فقط یک پیشنهاد هست و شاید شرایطش رو نداشته باشی، اما تدوینگرها واقعاً کار بسیار سخت و زمان‌بری انجام می‌دن. از جمع‌آوری ویدیوها و عکس‌های مناسب گرفته تا ساختن تیزرهایی که برای داستان‌ها و رمان‌های مختلف باید با خلاقیت و دقت بالا تولید بشه، همگی نیاز به انرژی، تمرکز و زمان زیادی دارن.
علاوه بر این، گاهی حتی تدوینگرها مجبور می‌شن متن‌هایی مناسب پیدا کنن یا متن‌هایی جدید بنویسن که با کلیت اثر هماهنگ باشه ولی با این حال تدوینگر واقعا با ذوق علاقه این رنک رو دریافت و به فعالیت می‌پردازه.
به همین دلیل، فکر می‌کنم اگر بشه برای این مقام هم درآمد کوچیکی در نظر گرفت، نه‌تنها باعث می‌شه تدوینگرها بیشتر برای کارشون انگیزه بگیرن، بلکه می‌تونه قدردانی کوچیکی از زحماتشون هم باشه.

باز هم تاکید می‌کنم که این صرفاً یک پیشنهاده، و من می‌دونم که تو با تمام سخت‌کوشی‌ات و پولی که به سختی و زحمت داری به دست میاری، درآمد سایت رو برای بهترین اهداف ممکن مدیریت می‌کنی. اگر شرایطش نیست واقعا فدای سرت و همین حالا هم که این مقام و این سایت رو ایجاد کردی، واقعاً جای قدردانی داره.
مرسی که وقت گذاشتی تا این پیشنهاد رو بخونی، و ممنونم از تمام تلاشی که برای این انجمن می‌کنی.

با احترام
@Liza
سلام عزیزدل، وقت بخیر!
خیلی ممنون از پیشنهادات خوب و سازندت و ابراز محبت و درکت💐
بعد از بررسی پیشنهاد شما توسط کادر شورای عالی، نتیجه رو اعلام خواهیم کرد.​

امضا : Liam
بالا