سلام زینب عزیز، دوستداشتنی و فوقالعاده زحمتکش و سختکوش؛
اول از همه میخواستم از زحمات بینظیرت برای مدیریت این سایت و انجمن تشکر کنم. میدونم که چقدر برای اینجا وقت و انرژی میذاری و چقدر با سختکوشی داری تلاش میکنی تا همهچیز بهترین شکل ممکن پیش بره. همین حالا هم که این همه امکانات و فرصتها رو برای اعضا فراهم کردی، واقعاً جای قدردانی داره.
اما جسارتا من این پیشنهاد رو میخوام مطرح کنم که اگه امکانش هست، برای مقام تدوینگر هم یک درآمد در نظر گرفته بشه. البته که این فقط یک پیشنهاد هست و شاید شرایطش رو نداشته باشی، اما تدوینگرها واقعاً کار بسیار سخت و زمانبری انجام میدن. از جمعآوری ویدیوها و عکسهای مناسب گرفته تا ساختن تیزرهایی که برای داستانها و رمانهای مختلف باید با خلاقیت و دقت بالا تولید بشه، همگی نیاز به انرژی، تمرکز و زمان زیادی دارن.
علاوه بر این، گاهی حتی تدوینگرها مجبور میشن متنهایی مناسب پیدا کنن یا متنهایی جدید بنویسن که با کلیت اثر هماهنگ باشه ولی با این حال تدوینگر واقعا با ذوق علاقه این رنک رو دریافت و به فعالیت میپردازه.
به همین دلیل، فکر میکنم اگر بشه برای این مقام هم درآمد کوچیکی در نظر گرفت، نهتنها باعث میشه تدوینگرها بیشتر برای کارشون انگیزه بگیرن، بلکه میتونه قدردانی کوچیکی از زحماتشون هم باشه.
باز هم تاکید میکنم که این صرفاً یک پیشنهاده، و من میدونم که تو با تمام سختکوشیات و پولی که به سختی و زحمت داری به دست میاری، درآمد سایت رو برای بهترین اهداف ممکن مدیریت میکنی. اگر شرایطش نیست واقعا فدای سرت و همین حالا هم که این مقام و این سایت رو ایجاد کردی، واقعاً جای قدردانی داره.
مرسی که وقت گذاشتی تا این پیشنهاد رو بخونی، و ممنونم از تمام تلاشی که برای این انجمن میکنی.
با احترام
@Liza