سلام دوست عزیز، درخواست شما پذیرفته نیست! تو همین یه ماه رنگ ارشدها رو هزار بار تغییر دادم، شما دیگه بیخیال شو لطفا، به بزرگی خودت ببخش??رنگ ارشدارو عوض کنین
به شخصه به رنگ سبز الژری گرفتم
چپ میرم راست میام
یه سبزکی هست:///
سلام دوست عزیز، درخواست شما پذیرفته نیست! تو همین یه ماه رنگ ارشدها رو هزار بار تغییر دادم، شما دیگه بیخیال شو لطفا، به بزرگی خودت ببخش??رنگ ارشدارو عوض کنین
به شخصه به رنگ سبز الژری گرفتم
چپ میرم راست میام
یه سبزکی هست:///
سورمه ای خوبه هاسلام دوست عزیز، درخواست شما پذیرفته نیست! تو همین یه ماه رنگ ارشدها رو هزار بار تغییر دادم، شما دیگه بیخیال شو لطفا، به بزرگی خودت ببخش??
شب بررسی میکنم و اگر اوکی بود، رنگ رو عوض میکنم... متشکرم از پیشنهاد شما?سورمه ای خوبه ها
سلام، وقتتون بخیر!ترجمه دلنوشته
اضافه شه??
سلام نمیدونم امکانش هست یا نه
ولی کاش میشد در بخشی تالارها مخصوصا تالارهای علمی بحث و گفتگو کرد و فقط مطلب گذاشته نشه و درمورد مطلب گذاشته شده بقیه هم نظر خودشون حالا درست یا غلط بگن....
🙏🙏🙏
اها یه چیز دگه جالب میشه اگه تالاری جهت ایمنی و حوادث هم ایجاد کنید
چون دنیا خیلی داره خطرناک میشه و یک سری نکات کوچک میتونه جان خیلی ها رو نجات بده
و این مبحث رو من تو انجمن های دیگه هم مشاهده نکردم....
سلام نمیدونم امکانش هست یا نه
ولی کاش میشد در بخشی تالارها مخصوصا تالارهای علمی بحث و گفتگو کرد و فقط مطلب گذاشته نشه و درمورد مطلب گذاشته شده بقیه هم نظر خودشون حالا درست یا غلط بگن....
🙏🙏🙏
اها یه چیز دگه جالب میشه اگه تالاری جهت ایمنی و حوادث هم ایجاد کنید
چون دنیا خیلی داره خطرناک میشه و یک سری نکات کوچک میتونه جان خیلی ها رو نجات بده
و این مبحث رو من تو انجمن های دیگه هم مشاهده نکردم....
سلام مجدد،دوتا پیشنهاد داشتم
یکی اگه امکانش هست بازی آنلاین هم به انجمن اضافه کنید
و پیشنهاد دوم آلبوم عکاسی هم در صورت امکان بزارید