به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

پیشنهادات نظرات و پیشنهادات کاربران | انجمن بوکینو

ARNICA

[سرپرست کتابینو - مدیر تالار ادبیات]
پرسنل مدیریت
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-09-14
مدال‌ها
3
سکه
5,599
سلام وقت به خیر.
چند تا پیشنهاد داشتم.
اولینش اینه‌که رنک ناظر ارشد و ویراستار ارشد به رنک‌های دیگه هم اضافه بشه. به هر حال از میون تموم ناظرها چندین نفر هستن که این کار رو حرفه‌ای بلدن و تجربه‌شون بیشتر از بقیه ناظرهاست. برای همین گفتم که بهتره ناظر ارشد و ویراستار ارشد انتخاب بشه. درواقع ناظر و ویراستار ارشد برای این انتخاب بشه خوبه چون ممکنه ناظر به مدت طولانی یا کم آنلاین نشه یا کارهاش زیاد باشه ناظر ارشد کمک دستش میشه. به هر حال هر کاری نیاز به نظارت و چک شدن داره. باید یکی باشه که حواسش به ناظرها و ویراستارها باشه گرچه زینب جان شما و آیدا جان تموم کارهای ما رو زیر نظر دارین؛ اما درواقع این کار باعث میشه که هم کار و مسئولیت شما کمتر بشه. البته این فقط یه پیشنهاده:Red_heart:
دومینش هم این‌که نحوه‌ی نقد کردن تعویض بشه و به صورت نقد شورا توسط یک منتقد صورت بگیره و کنارش نقد حرفه‌ای هم باشه. برای این کار خودم در ادامه توضیح میدم که به چه صورت باشه. خودم نقدهای زیادی از قبیل شورا و حرفه‌ای انجام دادم و کامل حرفه‌ای بی‌هیچ نقصی بلدم.

سومینش هم این‌که یه ساب جداگونه با عنوان (کتابخانه) تشکیل بدیم و هر ماه خودم یا به صورت متن یا پی‌دی‌اف کتاب‌ نویسنده‌های معروف رو داخل این ساب قرار بدم و نویسنده‌ها بخونن و نقد و نظرشون رو بیان کنن. هدف از این کار چیه؟ این‌که نویسنده‌ها قلمشون پیشرفته بشه و سطح اطلاعاتشون بالاتر بره و خب نویسنده در کنار نوشتن بهتره که مطالعه هم داشته باشه.

یه گالری عکس هم داشته باشیم که عکس‌های پیشنهادی برای نویسنده‌هایی که توی پیدا کردن عکس برای جلد اثرشون دچار مشکل هستن و عکس مد نظرشون رو پیدا نمی‌کنن از اون‌جا عکسشون رو با توجه به ژانر انتخابی اثرشون بردارن. این کار هم باعث آسون‌تر شدن کار طراح و هم نویسنده میشه. البته یه همچین چیزی داخل انجمن خودمون دیدم؛ اما خب هیچ عکسی داخل تاپیک نبود.

به مدیر تالار رمان یا بهتره مدیر ارشد بسپاریم که از بین اثرهایی که قلمشون عالیه و بهترین رمان رو انتخاب کنن و داخل صفحه‌ی اصلی انجمن قرار بدیم. چون قلم پیشرفته و رمان با محتوای حرفه‌ای و با کلیشه کم، ارزش دیده شدن رو داره. اگر این کار رو هم انجام بدیم خوبه یا این‌که رمان‌های فاخر داخل یه ساب از تالار رمان باشه و رمان‌هایی که تگ نسبتاً خوبی گرفتن داخل یه ساب و رمان‌هایی که هیچ تگی بهشون تعلق نگرفته داخل یه ساب و رمان‌های در حال تایپ هم داخل ساب جداگونه باشه. چون به هر حال توی یه دسته نیستن که همگی داخل یه ساب قرار بگیرن این‌طوری هم خواننده می‌دونه کدوم رمان بهترینه و کدوم یکی از اون تا حدودی نقص داره.

اگر ایده‌ی دیگه‌ای هم داشتم حتماً این‌جا بیان می‌کنم♥ انشالله که ایده و پیشنهادهام به قدری مفید و باارزش باشه که همشون یکی یکی انجام بشن🌹 خسته نباشین🤍

بالا