به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
نیک در طی روند سازماندهی مجدد شرکت از خود پرسید که آیا واقعاً مایل است در آمریکا مرکزی که سال ها پیش برای تأسیس شرکتش به آن جا رفته بود زندگی کند؟ به علاوه از خود پرسید آیا هنوز دوست دارد بیست روز در ماه به سفر بپردازد؟ پس از آن که نیک به خود اجازه داد تا کارش را بررسی کند، متوجه شد که بیش از آن چه در آغاز گمان می کرده از زندگی خصوصی اش ناراضی است، اما چون او خود را متعهد کرده بود تا بر موانعی که بر سر راه رضایت و شادمانی اش قرار دارد غلبه کند، هستی رویداد ها بسیاری را به زندگی اش فرا خواند تا آن موانع را فرو بریزد.

این رویداد ها موجب شد که نیک کشف کند. تعهد نهفته و بنیادین وی با آرزوی قلبی اش همسو نبوده است. او که باز و پذیرای درک این نکته بود. توانست مسیر جدیدی را در زندگی بیابد که عمیقاً او را خشنود و آرام کند او متوجه شد که هیچ گاه خواهان شرکت بزرگ و کارکنان بسیار نبوده است، بلکه به همسر و کانون گرم خانوادگی علاقه دارد و برای رسیدن به این منظور باید در یک مکان مستقر شود. اکنون نیک تعهد عمیق تری را نسبت به رشد معنوی خود و برقراری دوستی ها ماندگار ایجاد کرده است و این امر برای رضایت شخصی وی بسیار مهم می باشد.

نیک هم مانند بسیاری از ما مجبور بود درد و رنج فراوانی بکشد تا آرزوی قلبی خود را درک کند. اگر به دگرگونی بخشی از زندگی متعهد هستید اما به هدف خود نرسیده اید ببینید در واقع به چه تعهد ها نهفته و بنیادین دیگر متعهد هستید؟ باید مشتاقانه بپذیرید که شاید برخی از خواسته ها شما ذهنی هستند و از قلبتان نشأت نگرفته اند.

ذهن شما را فریب می دهد که باور کنید تنوعات بیش تر و بهتری از آن چه هم اکنون در اختیار دارید، می خواهید ما باید این خواست ها منیتی را افشا کنیم و آرزو ها قلبی خود را جایگزین آن ها نماییم.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
به ورای همهمه ذهن بروید. بیش تر ما همچون نیک گمان می کنیم که برآورده ساختن خواسته ها ذهن، خلای ما را پر می کند، اما فقط آن هنگام که عمیق ترین خواسته خود را برآورده سازیم به رضایت دائمی می رسیم. چه چیز رضایت و تعادل را به زندگی شما می آورد؟ در این زندگی چه کسی هستید و می خواهید چه هدیه ای به این جهان عرضه نمایید؟

بیش تر ما فقط نگاهی کوتاه و گذرا به آن چه روح ما آرزو دارد در این زندگی ابراز کند، انداخته ایم و انتخاب کرده ایم که به رسالت خود بی توجه باشیم. بعضی از ما هنوز منتظر و امیدوار هستیم و دعا می کنیم که فرصتی به دست آوریم تا هدایا بی همتا خود را ابراز نماییم ما درک نمی کنیم که تنها لحظه موجود، هم اکنون است.

برای ایجاد تحولی که آرزو دارید عمل کردن به کلام، بسیار مهم است. آن چه به خود و دیگران می گویید اهمیت دارد. اگر به خود بگویید که غذا ها سالم تری خواهید خورد و چنین نکنید. به خود و هستی اعلام می کنید که قابل اطمینان نیستید اگر بگویید که سال بعد کار دیگری پیدا می کنید و این کار را نکنید به هستی پیام می فرستید که نمی اوان روی شما حساب کرد. حتی اگر درباره کار کوچکی از قبیل رسیدگی به حساب بانکی خود صحبت کنید و آن کار را انجام ندهید به خودتان و هستی می گویید که روی حرفتان نمی ایستید.

این عهد ها شکسته موجب کاهش اعتماد به نفس می شوند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
سال ها پیش در برنامه ای به نام «فوروم» شرکت کردم که سمیناری سه روزه برای رشد و پرورش شخصی بود. در آن جا بود که ارزش خوش قول بودن را آموختم و در نتیجه همۀ زندگی ام دگرگون شد. درک این نکته بسیار ساده است؛ به آن چه می گویید، عمل کنید. اگر قصد ندارید کاری را بکنید نگویید که آن را انجام می دهید؛ بگذارید کلامتان مهم ترین گنجینه شما باشد.

یه کلام خود همچون طلا بنگرید تا برایتان طلا بیاورد. شما می توانید با کلامتان هر چه می خواهید در جهان ایجاد کنید. هر بار که به قولتان عمل نمایید به خود و هستی اعلام می کنید که قابل اعتماد هستید. در نتیجه هنگامی که اهداف بزرگ تری را در نظر می گیرید و برای نمونه می گویید من درآمد بیش تری خواهم داشت، عاشق خواهم شد، کتاب خواهم نوشت و یا کلینیکی بـاز خواهم کرد، می توانید آن کار ها را بکنید.

هنگامی که پیوسته به خودمان دروغ می گوییم برایمان دشوار خواهد بود که به خود اعتماد کنیم. تصمیم هایی که می گیرید و انجام نمی دهید، تخیلاتی بیش نیستند و کلامی را که جدی نمی گیرید. همچون طبل تو خالی است هر چند ارتباط برقرار کردن موهبت بزرگی است که به یاری کلام ایجاد می شود، اما کلام پر ارزش تر از این است. به یاری کلام می توانید زندگی خود را شکل دهید.

کلام می تواند آزادی و توانایی را در اختیار شما بگذارد. هنگامی که متعهد می شوید که کاری برای خود یا دیگری انجام دهید و می دانید که می توانید قول خود را عملی سازید، احساس توانایی می کنید. هنگامی که می خواهید تحولی را در زندگی ایجاد کنید یا به هدفی نائل آیید و می دانید که قادر به انجام آن هستید، احساس آزادی می کنید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
جیمز هیلمن در کتاب «رمز روح» می نویسد: «شخصیتی که شما با آن زاده شدید به شما عطا شده است، همان گونه که در افسانه ها آمده است. فرشته های نگهبان این هدیه را به مناسبت تولدتان به شما می دهند.» کشف هدیه ای که با آن زاده شده اید یعنی پی بردن به هدف و مقصود زندگی، یک روند است و نیاز به زمان و ریختن لایه ها منیتی دارد این لایه ها موهبت اصلی و حقیقی شما یعنی نقش بی همتایتان را پوشانده اند.

هر کدام از ما رسالتی داریم شما موهبتی دارید که هیچ کس در این سیاره ندارد شاید رسالت شما آن باشد که مردم را التیام بخشید، یا به دیگران آموزش دهید یا به آن ها توجه و رسیدگی کنید و یا درمانی برای سرطان بیابید. شاید ارتباط برقرار کردن با مردم، یا رسیدگی به فرزندان و یا هر گونه خلاقیت دیگری موهبت ویژه شما باشد.

هر هدف و منظوری که داشته باشید اگر خود را متعهد کنید که آن را بیابید و برآورده سازید. شادمان و آکنده از شور و شوق می شوید. دکتر دیوید سایمون می گوید.

«مفهوم دارما یا هدف، بر این مبنا استوار است که هیچ بخش اضافی در هستی وجود ندارد. هر یک از ما با نگرش و استعداد ها ویژه ای به دنیا می آییم، که ما را قادر می سازند تا وجهی از شعور و خرد طبیعی را که پیش از این هیچ گاه ابراز نشده است، شکوفا کنیم. هنگامی که در دار ما زندگی می کنیم به خود و آنانی که از انتخاب ها ما تأثیر می پذیرند خدمت می کنیم. نشانه زیستن در دارما آن است که نخواهیم زندگی متفاوتی با آن که اکنون داریم داشته باشیم یکی از بزرگ ترین خدماتی که می توانیم برای دیگران انجام دهیم این است که آن ها را در یافتن دارمایشان حمایت کنیم.

این یکی مهم ترین نقش هایی این که پدر مادر در زندگی فرزندان خود به عهده دارند.»

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
اگر اکنون نمی دانید دارما یا هدف و منظورتان چیست، نترسید روی خود کار کنید و به ندا هایی که از درون می شنوید اعتماد نمایید. نداها درونی شما را به سوی انجام رسالت و در نتیجه خشنودی هدایت می‌کنند. بیش‌تر اوقات مردم به الهامات و راهنمایی ها درونی خود بی توجه هستند و آن بخش از وجودشان را که از همه مفید تر است.

خاموش می کنند هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری می کنید. روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار می نمایید و در نتیجه برایتان دشوار می شود که به الهام خود پی ببرید. بیش تر ما در لحظاتی حداقل گوشه ای از رسالت خود را دیده ایم، اما به دلایل گوناگون انتخاب کرده ایم که آن را دنبال نکنیم و اکنون که فکر می کنیم آماده ایم تا آن را ببینیم و عملی سازیم.

نمی توانیم به چنگش آوریم باید به آن بخش از وجودتان که تلاش می کند، شما را به سوی هدف والای زندگی تان هدایت کند گوش دهید. از این بخش بخواهید که بیدار شود و شما را هدایت نماید تا نهایت تلاشتان را به کار برید از راهنما های درونی خود بخواهید که هدف و منظور زندگیتان را به شما نشان دهند، و آن ها این کار را خواهند کرد. باید پرده از روی رسالت شخصی خود بردارید و به یاد داشته باشید، که برای زنده بودن شما دلیلی وجود دارد.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
ابتدا که مواد مخدر را ترک کردم در کار فروش لباس بودم. هر چه بیش تر روی خودم کار می کردم بیش تر حس می کردم که باید کار تازه ای در زندگی انجام دهم و چون هیچ نمی دانستم چه کاری در انتظار من است. هر روز صبح سجده می کردم و دعایی را که از کتاب «الکلی ها ناشناس» آموخته بودم می خواندم:

«خدایا! من خود را به تو تقدیم می کنم تا بنا بر اراده ات مرا بسازی و هر آن چه می خواهی با من انجام دهی من را از قید من آزاد کن تا بهتر بتوانم اراده تو را انجام دهم. دشواری ها من را از میان بردار تا پیروزی بر آن ها شاهدی بر توان تو، عشق تو و راه زندگی تو برای آنانی باشد که یاریشان می کنم باشد که همواره اراده تو را عملی سازم.»

انجام مراسم دعای روزانه این باور را به من داد که روزی هدف و مقصود زندگی خود را پیدا خواهم کرد و در نتیجه هنگامی که ماه ها بعد در اتومبیل آن درک را یافتم دانستم که خداوند مسیرم را به من نشان داده است.
بسیاری از مردم از ترس آن که مبادا به هدف زندگی خود نرسند، آن را انکار می کنند آن ها به جای روبه رو شدن با آن چه به گمانشان آینده ای دست نیافتنی است.

انتخاب می کنند که موهبت خود را نبینند بسیاری از مردم پذیرفته اند که هیچ گاه هدیه بی همتا خود را نیابند ما باید برای یافتن هدف زندگی تلاش کنیم. این حق مسلم ما است تنها مانعی که بر سر راه ما قرار دارد محدودیت ها ذهنی ما است.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
پیشنهاد می‌کنم رسالت شخصی خود را با عبارتی اعلام کنید. آن چه شما را به راستی به شور و شوق می آورد در پنج تا ده کلمه بنویسید. سپس با این کلمه ها عبارت قدرتمندی بنویسید که شما را در مسیر برآورده کردن آرزوی روحتان هدایت و حفظ نماید.

نخسیتن باری که این کار را انجام دادم، در دوره پیشرفته آموزش لندمارک بود. هنگامی که نوبت به من رسید تا رسالت زندگی ام را بیان کنم هیچ چیز به نظرم نمی رسید. آن گاه بی آن که فکر کنم این عبارت بر زبانم جاری شد: «من این امکان هستم که همه مردم بتوانند خود را از نو به وجود آورند.» در آغاز نفهمیدم منظورم چیست، اما پس از کمی تفکر متوجه شدم که واقعاً معتقد هستم که هر کدام ما می توانیم هر آن چه که قلیمان می خواهد باشیم.

همچنین معتقد بودم که هر کجا بوده اید و هر نوع زندگی که داشته اید می توانید بار ها و بار ها خود را از نو به وجود آوريد. من معتقد هستم که مجبور نیستید در الگو ها و رفتار ها قدیمی گرفتار بمانید. می‌توانید هر چند بار که لازم می دانید دوستان و حرفه خود را تغییر دهید تا در جایی قرار گیرید که بیانگر نقش منحصر به فرد شما باشد.

عبارتی که با آن رسالتم را بیان کردم هر روز به من یادآوری می کند که دلیل بودنم در این جا چیست، من را فرا می خواند تا آن جا که می توانم بهترین باشم و به من این امکان را می دهد تا هرگاه بخواهم خود را از نو به وجود آورم و ابراز کنم عبارتی را پیدا کنید، که معنا خاصی برای شما داشته باشد.

لازم نیست فرد دیگری عبارت شما را درک کند و یا حتی بداند به یاری این عبارت مقصد و مقصودتان را به خود یادآوری نمایید و خود را در لحظه حال نگه دارید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
گاندی گفته است: «تنها شیطان هایی که در جهان وجود دارند، آن هایی هستند که در قلبمان به جست و خیز مشغول هستند. در آن جا است که باید جنگید!» کار بر سایه به منزله گشودن قلب و آشتی کردن با شیطان ها درون است به معنا در آغوش گرفتن و پذیرفتن ترس ها و ضعف ها خود و درک و دوست داشتن انسانیت است.

قلب خود را به خود هدیه دهید به محض آن که قلبتان را به روی خودتان باز کنید، خود به خود آن را به روی دیگران نیز باز خواهید کرد.
شما دوست داشتنی هستید شما شایسته هستید. شما کافی هستید به خرد درونی خود اعتماد کنید و بدانید که در عمق وجودتان نیک هستید. به ورای محدودیت هایی که برای خود قائل شده اید بروید و متعهد بشوید که همان گونه زندگی کنید که دوست دارید از هستی تقاضا عشق و حمایت کنید از خدا درخواست کنید تا وجودتان را سرشار از مهر و همدلی و نیرو نماید.

با آن چه هم اکنون هستید، روبه رو شوید و سپس به سوی جایگاه والا تری حرکت کنید به خود اجازه دهید که همه چیز داشته باشید و بدانید که حقیقتاً شایستگی آن را دارید.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
تمرین

1_ در این تمرین مایلم، عبارتی نیرو افزا بسازید که بیانیه رسالت شما باشد. این عبارت نيرو افزا باید هماهنگ با آن کسی باشد که در آینده میخواهید باشید.
می توانید سلامتی، را*ب*طه، شغل پیشرفت معنوی و یا تمامی این ها را در نظر بگیرید. چشمانتان را ببندید و به آسانسور درونی بروید چند نفس عمیق و آهسته بکشید و به خود اجازه دهید تا کاملاً آرام بگیرید اکنون در باغ مقدس خود هستید.

به اطراف نگاه کنید و به آرامی به سمت جایگاه مراقبه تان بروید هنگامی که در درون احساس آرامش کردید، وجود مقدس خود را فرا بخوانید اجازه دهید این تجسم، نیرومند زنده و روشن شود از وجود مقدستان بخواهید که پیش بیاید و پیامی را اعلام کند که به شما توان و شجاعت لازم را بدهد تا بتوانید مطابق با خواسته ها خود زندگی کنید. اگر این کار برای شما دشوار بود و نتوانستید پیامتان را بشنوید خودتان عبارتی درست کنید، که شما را قدرتمند کند اجازه دهید واژه هایی به آگاهیتان بیایند که به شما احساس توانایی دهند.

در پایان از وجود مقدس خود تشکر کنید که شما را یاری کرده است و با آسودگی به هشیاری بیرونی بازگردید و هر آنچه را در تجسم دیدید، یادداشت کنید.
این عبارت شما را نیرومند می کند تا در تمامی زمینه ها زندگی به سوی مرحله بعدی رشد شخصی پیش بروید.

پیشنهاد می کنم تا آن جا که می توانید عبارت خود را ساده و کوتاه انتخاب کنید. امیدوارم هر روز به این عبارت رجوع کرده و به خود یادآوری نمایید. والا ترین درکی که از زندگی دارید چیست.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
11
سکه
21,879
در این جا چند نمونه از عبارت ها نیرو افزایی را که سایرین ساخته اند می بینید:

الف - من موجودى معنوی و شایسته راستی، عشق و وفور هستم.
ب - هستی دوست و محبوب من است و همواره نیاز ها مرا برآورده می کند.
ج - به هر کجا نگاه می کنم، زیبایی حقیقت و امکانات را می بینم.
د - من خردمند و دانای کل هستم و می گذارم هستی آرزو های من را برآورده کند.

هـ ـ هیچ آرزوی اصیلی وجود ندارد که نتوانم آن را متجلی کنم. عبارتی بسازید که با تکرار آن احساس سبکی و شور و شوق کنید. چنین عبارتی هر روز شما را در زندگی توانا می کند و می تواند به این سادگی باشد: «کسی که من هستم اهمیت دارد.»

مدتی طول می کشد تا عادات جدید شکل بگیرند. بنابراین متعهد شوید که در هر شرایطی به مدت بیست و هشت روز این عبارت را با خودتان تکرار کنید. صبح ها به محض آن که از خواب بیدار شدید و حتی پیش از آن که از تخت بیرون بیایید این عبارت را تکرار کنید.اگر این کار ممکن نیست، شب ها درست پیش از خوابیدن آن را تکرار کنید.

خیلی خوب است که روز خود را با یادآوری والا‌ ترین تعهدی که به خود دارید آغاز نمایید و به پایان برسانید. پیشنهاد می کنم عبارت نیرو افزای خود را روی یادداشت ها کوچک بنویسید و آن ها را در همه جای منزل، اداره و اتومبیل نصب کنید. هر چه این عبارت را بیش تر به آگاهی خود بیاورید. پر معنا تر می شود آن را همه جا برابر دیدتان بگذارید تا عمیقاً در آگاهی شما حک شود.

2_ روند قدرتمند دیگر برای فرا خواندن، آینده آن است که کولاژی بسازید تا آرزو ها شما را مجسم کند. بعضی ها این روش را بازنمایی گنجینه می خوانند. انجام این کار به طور دسته جمعی و با گروهی از دوستان بسیار جالب است. فقط به یک مقوله چند مجله مورد علاقه قیچی و چسب نیاز دارید.

بالا