• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۷: خیساندن زرشک​

حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت کامل مرغ ها زمان نیاز است. در حین پختن مرغ ها برای اینکه معطل نشویم به سراع آماده کردن زرشک پلو می رویم. ابتدا زرشک ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یک ظرف حاوی آب می خیسانیم تا نرم شوند.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۸: خیساندن برنج​

در ادامه برنج را نسبت به نوع بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در آب ولرم و کمی نمک آن می خیسانیم ( معمولا برنج های هندی نیاز به خیساندن زیادی ندارند ). یک قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۹: جوشاندن برنج​

پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه برنج را به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم و برنج را کمی هم می زنیم تا دانه های برنج به هم نچسبندند.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۰: آبکشی برنج​

حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه برای نرم شدن برنج ایرانی کافی است ( برای اطمینان از اماده بودن برنج چند دانه برنج را زیر دندان تست کنید اگر اطراف برنج نرم و مغز ان سفت بود برنج آماده آبکشی است ) در ادامه برنج را در آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۱: آماده‌سازی ته‌دیگ​

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت برنج در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع اضافه می کنیم و ته دیگ را به دلخواه از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده در کف قابلمه می چینیم.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۲: دم کردن برنج​

البته نان لواش برای ته دیگ زرشک پلو مناسب تر است. در این مرحله با یک کفگیر تمام برنج را به آرامی کم کم روی ته دیگ می ریزیم. پس از گذاشتن درب قابلمه حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا درون قابلمه بخار بپیچد.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۳: تفت دادن زرشک​

سپس حرارت را کم می کنیم تا برنج به آرامی دم بکشد.( می توانید زیر قابلمه یک توری فلزی قرار دهید تا با حرارت ملایم تری دم بکشد )در این مرحله زرشک را آبکشی می کنیم و به همراه کره و شکر در یک تابه کوچک تفت می دهیم.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۴: آماده‌سازی نهایی زرشک​

نکته مهم در مورد زرشک این است که خیلی زود می سوزد و باید با حرارت بسیار ملایم مدت بسیار کمی تفت بخورد.پس از اینکه زرشک اماده شد انرا کنار می گذاریم. خورش مرغ از خورش هایی است که باید به صورت کم آب سرو شود.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307
مرحله ۱۵: افزودن زعفران و گلاب به خورش
( فقط مقداری کمی آب از مرغ را برای قرار دادن بر سر سفره نگهدارید ) اجازه دهید خورش به روغن بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به همراه آبلیمو و گلاب به خورش اضافه و کنید و اجازه دهید خورش ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
 

ANLI

کاربر اخراجی
LV
0
 
Joined
Sep 14, 2024
Messages
1,187
سکه
6,307

مرحله ۱۶: جا افتادن خورش​

نکته مهم در مورد گلاب این است که باید خیلی کم استفاده شود زیرا اضافه کردن گلاب زیاد طعم و عطر خورش را خراب خواهد کرد. پس از اینکه خورش جا افتاد و برنج نیز دم کشید مقداری کمی از برنج را به همراه زرشک و ۱ قاشق غذاخوری زعفران مخلوط کنید.
 

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom