بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذتبخش موفقیت را بچشید!
ثبتنام
ورود به حساب کاربری
نويسندگان گرامی توجه کنید:
انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
(کلیک کنید.)
قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
(کلیک کنید.)
انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری میباشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما
مسدود میگردد.
باز کردن گره از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرفهایش، ما را به کشف حقیقت نزدیکتر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
حالا مخلوط برنج زعفرانی را برای تزیین روی برنج کنار می گذاریم. پس از اینکه برنج را کشیدم آنرا به برنج زعفرانی و زرشک تزیین می کنیم، سپس خورش مرغ را درون خورش خوری می ریزیم و به همراه زرشک پلو سرو می کنیم.
یکی از نکات مهم برای خوشمزه تر شدن مرغ استفاده از سبزیجات در کنار آن می باشد که به سلیقه خود می توانید از سبزیجات متفاوتی مانند هویج ، ساقه کرفس و برگ بو استفاده کنید که علاوه بر اینکه عطر و طعم بهتری به مرغ شما خواهند داد بوی زهم مرغ را نیز به طور کامل از بین خواهند برد.
به عقیده سرآشپزهای بزرگ بهترین ماده برای خوشمزه کردن مرغ پیاز زیاد است و به همین دلیل استفاده از پیاز خلالی درشت به مقدار زیاد را توصیه می کنند. سبزیجاتی مثل هویج و فلفل دلمه ای را می توانید هنگام تفت دادن سیر و پیاز به غذا اضافه کنید.
در صورتی که می خواهید این غذای خوشمزه را به صورت ساده تر و فوری تر درست کنید توصیه ما این است که از دستور زرشک پلو با مرغ ریش ریش استفاده کنید. برای مشاهده آموزش این سبک از زرشک پلو دستور زیر را مشاهده نمایید.
برای خوشمزه تر شدن خورش مرغ می توانید از سبزیجاتی زیادی در آن استفاده کنید که علاوه بر اینکه باعث خوشمزه تر شدن این خورش می شود ، باعث می شود رنگ و لعاب خورش نیز بهتر شود. از مهم ترین سبزیجاتی که می توانید در خورش مرغ استفاده کنید می توان به فلفل دلمه ای ، هویج ، دانه های ذرت و … اشاره کرد.
اگر می خواهید زرشک پلو طعم رستورانی داشته باشد، حتما از کره برای تفت دادن زرشک استفاده کنید. اگر از طعم کره در زرشک پلو خوشتان نمی آید، می توانید از روغن های سالم خوراکی مثل روغن ذرت یا روغن کنجد استفاده کنید.
شاید اسم زرشک پلو را فقط در کنار مرغ شنیده باشید، اما باید بدانید که زرشک پلو به همراه غذاهای دیگری هم سرو می شود. یکی از این غذاها که مدتی است وارد منوی رستوران ها شده است، زرشک پلو با گوشت یا ماهیچه است.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی
به احتمال زیاد با مرغ پرتقالی که یکی از غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است، آشنایی دارید. با کمک آموزش زیر می توانید ترکیبی بسیار جذاب و خوشمزه از یک غذای خاص و مجلسی با نام زرشک پلو با مرغ پرتقالی را درست کنید.
طرز تهیه زرشک پلو با میگو
زرشک پلو از غذاهای اصیل و دوست داشتنی ایرانی است که با خیلی از خورش ها و خوراک ها می توان آنرا سرو کرد. یکی از غذاهای خوشمزه ای و ترکیبی که در جنوب کشورمان با زرشک پلو درست می شود زرشک پلو با میگو است که طعم بسیار جذابی دارد. اگر تمایل دارید این غذای خوشمزه را درست کنید، می توانید از آموزش زیر استفاده کنید.