به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود و رنگش کمی تیره شود. این کار علاوه بر اینکه طعم خورش را خوشمزه تر می کند باعث می شود در پایان کار خورش خوش رنگ تری نیز داشته باشید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
البته باعث مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید زیرا باعث بد طعم شدن خورش می شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی را خوب تفت دادید، لپه را پس از آبکشی اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
حالا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا گوشت و لپه به آرامی حدود یک و نیم تا دو ساعت بپزد.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
در این مرحله لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخمه های داخل لیمو عمانی را خارج کنید. مهم ترین دلیل تلخی خورش تخمه های لیمو عمانی هستند. پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختند لیمو ها را به خورش اضافه کنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
پس از اضافه کردن لیمو عمانی، زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید. اگر بخواهید خورش شما طعم خورش های نذری را به خود بگیرد باید ۱ قاشق چای‌خوری دارچین به خورش خود اضافه کنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
دارچین را اگر از ابتدای پخت خورش اضافه کنید باعث می شود رنگ خورش تیره تر شود. بهتر است یا دارچین را در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید یا از چوب دارچین استفاده کنید (چوب دارچین را می توانید اوایل پخت خورش اضافه کنید).
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
پس از اضافه کردن چاشنی ها و طعم دهنده ها حرارت زیر خورش را کم کنید تا خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد کنید.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
سیب زمینی های خرد شده را چند بار با آب سرد بشویید و با دست زیر و رو کنید تا نشاسته های اضافی روی سیب زمینی ها به طور کامل از بین برود. می توانیم سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب سرد قرار دهیم.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
نشاسته روی سیب زمینی علاوه بر اینکه روی طعم سیب زمینی تاثیر منفی می گذارد باعث می شود که سیب زمینی در زمان سرخ کردن به هم بچسبند. پس از آبکشی سیب زمینی ها با آب سرد انها را با یک دستمال تمیز خشک شوند.
 

"Mahi"

[ مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
6
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-19
نوشته‌ها
705
مدال‌ها
13
سکه
3,442
سپس در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. برای بهتر شدن طعم سیب زمینی ها می توانید در زمان سرخ کردن کمی زردچوبه به سیب زمینی ها اضافه کنید. در پایان پس از اینکه خورش به غلظت مورد نظر شما رسید آنرا از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف خورش خوری بکشید.
 
بالا