به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711

تاتلی زبرا اناری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد؛ این دسر خوش طعم که خیلی راحت درست می‌شود، برای پذیرایی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد!
این دسر در لایه‌های مختلف آماده و تهیه می‌شود.
برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تاتلی زبرا اناری، در ادامه با انجمن هنری بوکینو همراه باشید.​

منبع: نکته چی
 
امضا : Liam
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711
مواد لازم برای محلبی قرمز:مقدار مواد:
آب انار۱ و نیم لیوان
شکرنصف لیوان
آرد گندم۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ و نیم قاشق غذا خوری



مواد لازم برای محلبی سفید:مقدار مواد:
شیر۱ لیوان
شکر۱ و نیم لیوان
آرد گندم۱ و نیم قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۱ و نیم قاشق غذا خوری
وانیلبه مقدار لازم
روغن برای چرب کردن قالب‌هابه مقدار لازم
پودر نارگیل برای تزئین۳ قاشق غذا خوری
دانه‌های انار برای تزئینبه مقدار لازم
خلال پسته برای تزئینبه مقدار لازم
 
امضا : Liam
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711

طرز تهیه تاتلی زبرا اناری

● مرحله ۱: مخلوط کردن شکر و آب انار​

ابتدا مقداری آب انار را بگیرید، آماده کنید و کنار بگذارید. بهتر است از آب انار با طعم ملس استفاده کنید، تا دسر خوش طعم‌تر شود.
سپس مقداری شکر را داخل یک قابلمه بریزید و بعد آب انار را به آن اضافه کنید؛ خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

● مرحله ۲: اضافه کردن آرد گندم و نشاسته ذرت به مخلوط​

در مرحله دوم، مقداری آرد گندم به مخلوط شکر و آب انار اضافه کنید؛ هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند‌.
سپس نشاسته ذرت را هم به مواد اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید؛ بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید، تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

● مرحله ۳: هم زدن مخلوط روی حرارت تا غلیظ شدن آن​

سپس به تدریج غلظت مواد بیشتر می‌شود؛ دقت کنید که مخلوط مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد!
وقتی که مخلوط تشکیل شده به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛ بعد از سرد شدن، غلظت مواد بیشتر می‌شود.
 
امضا : Liam
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711

● مرحله ۴: مخلوط کردن شیر و شکر و اضافه کردن آرد گندم به آن​

سپس مقداری شکر را داخل یک ظرف دیگر بریزید و شیر را به آن اضافه کنید؛ هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
بعد از آن مقداری آرد گندم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب صاف و یک‌دستی تشکیل شود و آرد گندم کاملاً با بقیه مواد مخلوط شود.

● مرحله ۵: اضافه کردن نشاسته ذرت به مخلوط مواد​

بعد از آن مقداری نشاسته ذرت به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند، ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مدام هم بزنید، تا همه مواد با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یک‌دستی تشکیل شود.

● مرحله ۶: اضافه کردن وانیل به مخلوط و هم زدن مدام مواد​

دقت کنید هنگامی که ظرف روی حرارت قرار دارد، مخلوط را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد!
غلظت مخلوط مواد به تدریج بیشتر می‌شود. در چند دقیقه آخر پخت مواد، مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.
 
امضا : Liam
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711

● مرحله ۷: برداشتن محلبی سفید از روی حرارت​

وقتی که غلظت مخلوط مواد به غلظت فرنی رسید و بافت آن کاملا یک‌دست شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
بهتر است که محلبی قرمز و اناری را همزمان با محلبی سفید و وانیلی درست کنید تا بافت یکی از آن‌ها سفت نشود.

● مرحله ۸: چرب کردن ظرف یا قالب و ریختن محلبی قرمز در آن​

بعد از آن داخل ظرف‌های مناسب سرو و تک نفره یا قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب کنید.
برای چرب کردن دیواره‌های ظرف از فرچه استفاده کنید تا همه قسمت‌های آن کاملاً چرب شود.
بعد مقداری از محلبی قرمز رنگ را با قاشق داخل ظرف بریزید.

● مرحله ۹: ریختن محلبی سفید رنگ روی محلبی قرمز​

سپس مقداری از محلبی سفید رنگ را روی آن در قسمت وسط آن بریزید. محلبی سفید رنگ در محلبی قرمز فرو می‌رود؛ در این صورت نگران نباشید، در نهایت شکل دسر به صورت دایره‌های هم مرکز با لایه‌های رنگی می‌شود که بسیار جذاب و شیک است!
 
امضا : Liam
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

Liam

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
8
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
نوشته‌ها
890
مدال‌ها
22
سکه
5,711

● مرحله ۱۰: پر کردن ظرف‌های دسر با محلبی‌های رنگی​

دوباره با قاشق مقداری از محلبی قرمز روی محلبی سفید بریزید.
به همین ترتیب ادامه دهید؛ محلبی‌‌های رنگی را روی هم بریزید، تا ظرف دسر پر شود.
همه ظرف‌های دسر را به همین شکل پر و آماده کنید. بعد از آن، ظرف‌های دسر را داخل یخچال قرار دهید.

● مرحله ۱۱: قرار دادن دسرها در یخچال و استراحت آن‌ها​

اجازه دهید تا ظرف دسرها به مدت حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بمانند و دسرها خوب استراحت کنند؛ طوری که بافت آن‌ها منسجم شود، خوب خودشان را بگیرند و عطر و طعم آن‌ها با هم مخلوط شود.
بعد از این مدت ظرف دسرها را از یخچال بیرون بیاورید.

● مرحله ۱۲: بیرون آوردن دسر از داخل قالب​

سپس ظرف‌ دسرها را در یک ظرف دیگر برگردانید، تا دسر به شکل کامل از داخل قالب‌ها خارج شود.
آن را در ظرف دیگری قرار دهید؛ اگر دسر به راحتی از ظرف جدا نشد، آن را با یک چاقوی تیز از ظرف جدا کنید. بعد قالب را برگردانید تا دسر از آن خارج شود.

● مرحله ۱۳: تزئین و سرو دسر تاتلی زبرا اناری​

بعد از آن، دسر تاتلی زبرا اناری را داخل ظرف مناسب قرار دهید.
روی آن مقداری پودر نارگیل بریزید؛ بعد دسر را با دانه‌های انار و خلال پسته تزئین کنید.
سپس این دسر خوش طعم و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین سرو کنید.

نوش جان!
منبع: نکته چی
 
امضا : Liam
  • عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI
بالا