● مرحله ۱۰: پر کردن ظرفهای دسر با محلبیهای رنگی
دوباره با قاشق مقداری از محلبی قرمز روی محلبی سفید بریزید.
به همین ترتیب ادامه دهید؛ محلبیهای رنگی را روی هم بریزید، تا ظرف دسر پر شود.
همه ظرفهای دسر را به همین شکل پر و آماده کنید. بعد از آن، ظرفهای دسر را داخل یخچال قرار دهید.
● مرحله ۱۱: قرار دادن دسرها در یخچال و استراحت آنها
اجازه دهید تا ظرف دسرها به مدت حداقل
۴ تا
۵ ساعت در یخچال بمانند و دسرها خوب استراحت کنند؛ طوری که بافت آنها منسجم شود، خوب خودشان را بگیرند و عطر و طعم آنها با هم مخلوط شود.
بعد از این مدت ظرف دسرها را از یخچال بیرون بیاورید.
● مرحله ۱۲: بیرون آوردن دسر از داخل قالب
سپس ظرف دسرها را در یک ظرف دیگر برگردانید، تا دسر به شکل کامل از داخل قالبها خارج شود.
آن را در ظرف دیگری قرار دهید؛ اگر دسر به راحتی از ظرف جدا نشد، آن را با یک چاقوی تیز از ظرف جدا کنید. بعد قالب را برگردانید تا دسر از آن خارج شود.
● مرحله ۱۳: تزئین و سرو دسر تاتلی زبرا اناری
بعد از آن، دسر تاتلی زبرا اناری را داخل ظرف مناسب قرار دهید.
روی آن مقداری پودر نارگیل بریزید؛ بعد دسر را با دانههای انار و خلال پسته تزئین کنید.
سپس این دسر خوش طعم و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین سرو کنید.
نوش جان!
منبع: نکته چی