به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

یاقوتِ نیلگون فام؛

[مدیریت ارشد هنرینو+مدیر تالار آموزشگاه]
پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
اما حالا ادامه‌اش را می‌دانم.
« این انسان تب‌کرده روزی به خود می‌آید که همان تب او را شیفته‌کرده و دیگر خبری از آن تب نیست و به قول معروف نه خانی آمد و خانی رفت.» حالا ببین تو همان تب بودی که مرا آشفته کردی و میزان عشقم را سنجیدی و بعد از خوب شدنم مرا با آشفتگی رها کردی و باز حال مرا خراب کردی!

امضا : یاقوتِ نیلگون فام؛

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
یادت آمد؟ اگر یادت آمد؛ حالا بگو در این شهر کور دل به چه چیزی پناه ببرم که نخواهد غصه‌‌ی آن‌که ناگهان آن پناهنده از پشت به من خنجر بزند مرا دق دهد؟ ای تویی که چشمانت خورشید و حرف‌هایت ستاره است، حالا دیگر نمی‌خواهی به من بیاموزی چگونه این مغز و قلب را که از خاطراتت لبریز شده است شستشو دهم؟

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
حالا دیگر راه کهکشانی‌ای نیست که به سویت قدم گذارم و به مهتاب چشمانت خیره شوم. یا بگو آن‌که آن‌قدر خاک کور دلی برقلبت سلطه پیدا کرده است که این ناله‌هایم، برایت به اندازه‌ی یک بند انگشت بها ندارد؟ حالا که این‌گونه بی‌رحم شده‌ای با خود می‌گویم شاید فقط یک تب شبانه عجیب بودی.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
تبی بودی که می‌خواست مرا به مقصد نهایی رویاهایم برساند و رویاهایم را برایم تبدیل به کابوس زهرآگین کند که هیچ‌گاه پایان ندارد‌ و انتهای او مسیری تازه است. به راستی که پایانی نبود؛ این کابوس همچو دلقکی وهم‌آور، روح و جانم را تسخیر حزن تو کرد!

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
اما بیا از محفظه‌ی خاطرات‌مان بگذریم، یادت هست هنگامی که در وخیم‌ترین حالت، روح روانم در تلاش برای آن‌که برای تو بهترین باشد چه‌ها کرد؟! آنگاه تو خورشيدي بودی که به من پرتوی محبت و سرزندگی می‌تابیدی و من در تلاش بودم تا زیباترین گل در میان آن‌همه آفتاب‌گردان که تا آسمان قد کشیده‌اند، زیباترین باشم... .

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
اما زحمت‌هایم همه نفتی بود که بر روی هیزم‌های تر ریخته شد، نه تنها نتوانستم آتش عشق را درونت روشن کنم، هرلحظه در سایه‌ی گوشه‌ی دیوار، به ناچاری از دید چشمانت محو شدم و دیگر مهر و محبت‌های گرم و دلنوازی نبود که آرامم کند! سردی گوشه‌ی دیوار قشری از نااُمیدی را بر سرم کوبید و به من نبودن با تو را آموخت... .

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
می‌دانی چه ها دانسته‌ام؟ آموخته‌ام قلب‌هایمان متفاوت هست؛ قلب تو ناهموار، قلب من هموار از عشق به تو! نگاه من سرشار از عشق و نگاه تو خالی از اندکی احساس بود که گاهی اوقات بر من خیره می‌گشت و خنجری از جنس قشر ناامیدی در قلب تیره‌رنگ افسرده‌ام فرو می‌‌نمود.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
می‌دانی، شاید بگویی قلب تیره؟ آری!
همان قلب کوچکی که همچون پرستویی وهله‌ای شاد بود، اما با خطوه گذاشتن بر تعشق همچون کاغذی مچاله شد و سرانجام آن قلب ماچاله درون سطل‌زباله‌های خشم و تحقیر فرو ریخت؛ همان قلبی که تکبر داشت و به تکیه‌گاه بودنِ خود می‌بالید، الان چیزی جز ویرانه‌ از او باقی نمانده‌ است.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
جانانم؛ کار قلبِ فرو ریخته‌ی من استوار شدن نبود و تو آن را ناگوار فرو ریختی و رها کردی..‌. .
قلب کوچک من همچون پرنده‌ای که با بال شکسته‌ی خود امکان داشت هر آن لحظه شکارِ، لحظه‌های گرگ و میش شود پرواز کرد، اما هیچ‌کَس ندانست درد او چیست!
زیرا متکبر بود به بال‌های خودش، اما این تکبر به قدر جهانی ارزش نداشت‌.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
سرانجام‌ سرگذشت من همانند همین پرنده بود و بس... . اما آن پرنده هیچ‌گاه بال‌هایش را از دست نداد اما دیگر امیدی نداشت برای پرواز، همانند من که روز و شب‌ها، تلخ و شیرین‌های روزگار، سرد و گرمی‌های تعشق را دیگر به قدرِ خرمنی از آسودگی نمی‌فروختم... . من، تشنه‌ی جرعه‌‌ای محبت پس از رفتنت شدم و تو بی‌خبر‌تر از هرگاه به راهت ادامه دادی!

بالا