• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

دلــنوشته دلنوشته راهروهای سفید | سینا صیقلی _ کاربر انجمن فرهنگی و هنری بوکینو

(SINA)

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2025-03-28
سکه
1,318
پارک دانشگاه، پناه روزهایی‌ست که دلم از شلوغی کلاس‌ها خسته می‌شود. روی نیمکت‌هایش، سکوت هم حرفی برای گفتن دارد. نسیم، آرام از میان شاخه‌ها عبور می‌کند و فکرهایم را با خودش می‌برد.
اینجا زمان کمی مهربان‌تر قدم برمی‌دارد. گاهی فقط چند دقیقه نشستن، تمام خستگی یک روز را از دلم می‌شوید و من، آرام‌تر از همیشه دوباره به راهروهای سفید برمی‌گردم.

(SINA)

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2025-03-28
سکه
1,318
لابی دانشکده شبیه ایستگاهی‌ست میان رفتن و رسیدن. آدم‌ها از کنارش عبور می‌کنند، بی‌آنکه بدانند چند خاطره همان‌جا متولد می‌شود.
گاهی فقط چند دقیقه ایستادن، به اندازه‌ی یک روز آرامم می‌کند. خنده‌ها می‌آیند و می‌روند، اما ردشان در فضا می‌ماند. انگار اینجا هر سلام، آغاز قصه‌ای تازه است و هر خداحافظی وعده‌ی دیداری دیگر.

• لـایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: TWCA

(SINA)

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2025-03-28
سکه
1,318
باران اردبیل فقط خیابان‌ها را خیس نمی‌کند. گاهی تا عمیق‌ترین گوشه‌های دلم قدم می‌زند. قطره‌ها که روی شیشه می‌نشینند، انگار خاطره‌ها هم جان می‌گیرند.
دوست دارم زیر همین آسمان ابری آرام قدم بزنم و به هیچ‌چیز فکر نکنم. بعضی باران‌ها، عجیب بوی آرامش می‌دهند و اردبیل، زیر باران شبیه خانه می‌شود.

• لـایک

(SINA)

کاربر بوکینو
تاریخ ثبت‌نام
2025-03-28
سکه
1,318
شب امتحان، سکوت شکل دیگری پیدا می‌کند. کتاب‌ها یکی‌یکی ورق می‌خورند و ساعت بی‌رحمانه جلو می‌رود. چشم‌ها خسته‌اند، اما رویاها هنوز بیدارند.
میان واژه‌ها، گاهی خودم را گم می‌کنم و دوباره پیدایم می‌شود. آن شب‌ها می‌گذرند، درست مثل همه‌ی نگرانی‌ها، و صبح همیشه زودتر از آنچه فکر می‌کنم از راه می‌رسد.

• لـایک

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 6) مشاهده جزئیات

بالا