پیشگفتار مترجم
من عاشق یادگیری هستم و معتقدم آموزش، عامل اصلی پیشرفت و موفقیت هر اجتماع انسانی ست. هر زمان که در حال خواندن کتابی هستم، احساس رضایت درونی من را فرا می گیرد؛ یک لذت ناب.
سال هاست ماموریت شخصی ام را پیدا کرده ام: «یادگیری و یاد دهی علوم کاربردی که منجر به توسعه و پیشرفت افراد و جامعه می شود» این ماموریت کاملا در راستای علاقه ام است. مجله ی پنجره ی خلاقیت، انتشارات نگاه نوین و اپلیکیشن ویدان همه همین ماموریت را پشتیبانی
می کنند. در مدتی که دوره های آموزشی «تسلط بر فروش» را به صورت آنلاین
تدریس می کردم، هزاران شرکت کننده از من درخواست معرفی کتاب های مرتبط با فروش و توسعه ی شخصی می کردند که متاسفانه محتوای کاربردی کمی به زبان فارسی پیدا می شد.
به همین خاطر تصمیم گرفتم بهترین کتاب های تاثیرگذار را برگزینم و خدمت شما عزیزان که به یادگیری تان اهمیت می دهید، تقدیم کنم.
همین جا از دوست عزیزم «حسین یاغچی» که زحمات زیادی برای ویرایش
این مجموعه کشیدند، تشکر می کنم. از آقای «مصطفی سعیدنژاد» و همکارانم در انتشارات نگاه نوین، «محمدمهدی حیدری» و خانم ها «شاهسون»، «کرمی» و «ساجدی» نیز سپاس ویژه دارم.
از شما که جزو نخبگان جامعه هستید (معمولا نخبگان جامعه اهل کتاب خواندن اند) می خواهم در ازای موفقیت تان، به جامعه، موردی مثبت ارائه دهید. مثلا به کارآفرینی دیگران کمک کنید یا با تعلیم روش پیشرفت تان به دیگران، سبب تغییر جامعه شوید. بهتر است از همین کتاب شروع کنید، کم ترین کار این است که مواردی را که در این کتاب یاد گرفته اید، به کار گیرید و به دیگران آموزش دهید.
حتما به سایت ویدان مراجعه کنید و با آموختن دانش کاربردی و به روز، روی پیشرفت تان سرمایه گذاری کنید.
محمدمهدی ربانی