• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

سآیـهـ

[ مدیر ارشد بازنشسته]
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-22
سکه
7,700
یکی از خاطره های خنده دارت؟

ح
رفته بودیم با یکی از رفیقام کتابخونه کار داشتیم. مامانم گوشیشو داده بود ب من چون من گوشیمو جا گذاشته بودم خودشون تو پارک قدم میزدن، کتابخونه رو داشتن تعطیل میگردن مام اومدیم بیرون هرجارو گشتیم مامانامون نبودن زنگ زدیم مامان رفیقم گفتن ما اومدیم خونه ما مگه دوست ریحانه پیشتون نیست با اون بیایید(قرار بود با دوست ریحانه برگردیم ک اون رفت میگفت رفیقاش کار دارن) حالا منو اونم ب هم نگا کردیم گفتیم اون رفت کار داشت ما خودمون میایم، راه افتادیم سمت خونشون رسیدیم دیدم مامانم نیست ب خاله( مامان ریحانه) میگم مامانم کو میگه اومد دنبال شما?

تالا کتک کاری کردی؟

سآیـهـ

[ مدیر ارشد بازنشسته]
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-22
سکه
7,700

شَفَق

کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2023-02-18
سکه
0
رفته بودیم با یکی از رفیقام کتابخونه کار داشتیم. مامانم گوشیشو داده بود ب من چون من گوشیمو جا گذاشته بودم خودشون تو پارک قدم میزدن، کتابخونه رو داشتن تعطیل میگردن مام اومدیم بیرون هرجارو گشتیم مامانامون نبودن زنگ زدیم مامان رفیقم گفتن ما اومدیم خونه ما مگه دوست ریحانه پیشتون نیست با اون بیایید(قرار بود با دوست ریحانه برگردیم ک اون رفت میگفت رفیقاش کار دارن) حالا منو اونم ب هم نگا کردیم گفتیم اون رفت کار داشت ما خودمون میایم، راه افتادیم سمت خونشون رسیدیم دیدم مامانم نیست ب خاله( مامان ریحانه) میگم مامانم کو میگه اومد دنبال شما?

تالا کتک کاری کردی؟
یه بار که اوضا خیط بود

NABAT

مدیر ارشد عمومی
عضو کادر مدیریت
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-10
سکه
2,021
ج??‍♀️

• پوکر
واکنش‌ها[ی پسندها]: لین