• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

سآیـهـ

[ سرپرست ارشد بازنشسته+حفاظت بازنشسته انجمن]
LV
0

سکه
7,703
یکی از خاطره های خنده دارت؟

ح
رفته بودیم با یکی از رفیقام کتابخونه کار داشتیم. مامانم گوشیشو داده بود ب من چون من گوشیمو جا گذاشته بودم خودشون تو پارک قدم میزدن، کتابخونه رو داشتن تعطیل میگردن مام اومدیم بیرون هرجارو گشتیم مامانامون نبودن زنگ زدیم مامان رفیقم گفتن ما اومدیم خونه ما مگه دوست ریحانه پیشتون نیست با اون بیایید(قرار بود با دوست ریحانه برگردیم ک اون رفت میگفت رفیقاش کار دارن) حالا منو اونم ب هم نگا کردیم گفتیم اون رفت کار داشت ما خودمون میایم، راه افتادیم سمت خونشون رسیدیم دیدم مامانم نیست ب خاله( مامان ریحانه) میگم مامانم کو میگه اومد دنبال شما?

تالا کتک کاری کردی؟

امضا : سآیـهـ

سآیـهـ

LV
0

سکه
7,703
میترسم پیام بدم قبله من اومده باشه...
ای بتونی با ینه نفر ایجا بری گشت کیو بر مداری؟

خودم میگویم ج

( خب حق داشتم )
@Tariki

برو دعوا راه بنداز ولی منو تگ نکنیااااا

ح

شَفَق

کاربر اخراجی
LV
0

سکه
0
رفته بودیم با یکی از رفیقام کتابخونه کار داشتیم. مامانم گوشیشو داده بود ب من چون من گوشیمو جا گذاشته بودم خودشون تو پارک قدم میزدن، کتابخونه رو داشتن تعطیل میگردن مام اومدیم بیرون هرجارو گشتیم مامانامون نبودن زنگ زدیم مامان رفیقم گفتن ما اومدیم خونه ما مگه دوست ریحانه پیشتون نیست با اون بیایید(قرار بود با دوست ریحانه برگردیم ک اون رفت میگفت رفیقاش کار دارن) حالا منو اونم ب هم نگا کردیم گفتیم اون رفت کار داشت ما خودمون میایم، راه افتادیم سمت خونشون رسیدیم دیدم مامانم نیست ب خاله( مامان ریحانه) میگم مامانم کو میگه اومد دنبال شما?

تالا کتک کاری کردی؟
یه بار که اوضا خیط بود

امضا : شَفَق

سآیـهـ

LV
0

سکه
7,703

NABAT

کاربر افتخاری