• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

• تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

YAS

[مدیریت کل سایت + مدیریت تالار نظارت+نویسنده برتر]
Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
7,097
نام‌کاربری: -Armita-

نام و نام خانوادگی: دلارام منش

نوع کتاب: رمان

عنوان کتاب: نبض نامیرا

ژانر کتاب: پلیسی - عاشقانه

نویسنده کتاب: دلارام منش

زبان اصلی کتاب: فارسی

تعداد صفحات (پارت)‌: نامشخص

خلاصه کتاب: در کوچه‌های ساکت یک خانه‌ی بی‌پناه،
"یهدا" با خاطره‌هایی زندگی می‌کند که بیشتر از هر فریادی، او را زخمی کرده‌اند.
سکوتش، فریاد نگفته‌ی سال‌هاست...
و نگاهش، آینه‌ی دلی که خیلی وقت است گریه نمی‌کند.
اسیر در خانه‌ای با دیوارهای آلوده به اجبار،
او روزی را نمی‌شناسد که بی‌درد گذشته باشد—
تا صدایی از گذشته‌اش، آرام و بی‌ادعا، دوباره در دلش طنین بیندازد.
اما نجات، همیشه آغاز روشنی نیست.
رازی در دل شب پنهان شده،
و حقیقتی که با روشن شدنش،
همه‌چیز ممکن است فروبپاشد… یا دوباره شکوفه بزند.
و این‌بار، قصه از همان‌جایی آغاز می‌شود که کسی هنوز جرات نجات خودش را نداشت!

مقدمه کتاب: مقدمه:
برخی رنج‌ها را نمی‌توان فریاد زد؛
نه از آن‌رو که بی‌رمق‌اند، بلکه چون واژه‌ای برای بیان‌شان زاده نشده است.
من یکی از آن رنج‌ها را زیسته‌ام...
نه قهرمان این روایت‌ام و نه اسیر بی‌چاره‌اش،
من تنها دختری‌ام که آموخت چگونه در دلِ خاموشی،
خود را بشنود؛
وقتی جهان، گوش‌هایش را بسته بود.
این خانه،
با دیوارهایی که بوی سال‌ها سکوت را در خود دارند،
شاهدی‌ست بر من…
نه از سر دلسوزی،
که از عادت به شنیدن بی‌پاسخ‌ترین نجواها.
من به نداشتن‌ها خو گرفته‌ام،
به آمدن‌هایی که هرگز برای ماندن نبودند،
و به دستانی که پیش از آنکه گرمی دهند،
رها می‌کردند.
با این‌همه،
در ژرفای هر زخم، جرقه‌ای آرام نفس می‌کشد؛
نه امیدی آشکار،
اما خاموش نیز نه.
و این قصه،
روایت همان جرقه‌ است؛
روایت دختری که در پسِ سال‌ها خاموشی،
تصمیم گرفت از دلِ ویرانه‌ی خویش برخیزد،
و بی‌هیاهو،
خود را از نو بخواند…

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ به ناظر واگذار می‌کنم.

مورخ ثبت درخواست: Oct 8, 2025
سلام و درود.
با درخواست نظارت شما موافقت شد.✅
ناظر شما: @yeganeh
لطفا منتظر گفت‌و‌گویی از جانب ناظر خود بمانید و تاپیک اثر خود را تا زمان تایید توسط ناظر ایجاد نکنید.
موفق و موید باشید.🤝🤍

امضا : YAS

مهرسا

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
5
نام اثر: جنون خونین

نام نویسنده: مهرسا چناری

نوع کتاب= رمان

ژانر: پلیسی، جنایی، معمایی

زبان اصلی کتاب= فارسی

خلاصه: در میان میلیاردها انسان، همیشه کسانی هستند که رازی تاریک در دل پنهان کرده‌اند. هیچ گاه ردی از خود به جا نمی گذارند که مبادا کسی از ریشه آن موضوع خبردار شود . رازهایی حساس که فهمیدنشان مانند تغییر سرنوشت و برهم زدن آرامش می باشد . سوال اینجا مطرح می‌شود، بعد از فهمیدن راز تاریکشان چه اقدامی را انجام می‌دهند؟

مقدمه: زندگی ها به دو دسته ی کلی تقسیم می شوند .
یکی مبنا بر خوشبختی و زندگی آرام که با تمام مشکلات ، گذر میشود . و زندگی دیگر شوم است .
در خود جنونی خونین را به همراه دارد که نفس میگرد ، نگاه ها را در خود می بلعد و بی امان دست به اقدام وحشت می‌زند.
زندگی های آرام، هرزگاه به معنای آرامش بیشتر اما برای نابودی توسط مجنون هایی که طلب خون دارند ، نابود می‌شود. زندگی میان هزاران و میلیون و میلیارد ها انسان شبیه پلی .میان خطر و آرامش است

تعداد پارت: نامعلوم

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ واگذار به ناظر میکنم

مورخ ثبت درخواست: ۲۰۲۵/۱۰/۱۷

Sarina

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
332
نام اثر: یین و یانگ

نویسنده: Youna (سارینا الماسی)

ژانر: فانتزی، عاشقانه

خلاصه: از هنگامی که پا به دنیا گذاشت، مورد توجه و احترام همگان شد. از همان روزها همه چیز برایش متفاوت بود. هیچ‌گاه نفهمید چرا غذایش با دیگران تفاوت دارد یا چرا برادرانش از او هراس دارند. او، پسری زاده‌ی نسل شاه شیطان، در بی‌خبری رشد می‌کرد. بی‌خبر از فرزندی که برای به قتل رساندن او آموزش می‌دید. همان فرزندی که از نسل نور بود؛ نوری با آینده‌ای تاریک‌تر از هر تاریکی... .

مقدمه: گمان می‌کردم همه چیز همانیست که می‌بینم. تصور داشتم تمام دنیا پوچ و تهی از آنی است که اسمش را احساس گذاشته بودند.
تا روزی که لبخند ساده و درخشان تو را به چشم دیدم. لبخندی که نمی‌دانستم می‌تواند از ماده‌ای که به آن زهر می‌گویند، برایم کشنده‌تر باشد... .

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر، آیا خودتان آنها را ویرایش می‌کنید یا به ناظر واگذار می‌کنید؟ واگذار به ناظر میکنم

YAS

Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
7,097
نام اثر: جنون خونین

نام نویسنده: مهرسا چناری

نوع کتاب= رمان

ژانر: پلیسی، جنایی، معمایی

زبان اصلی کتاب= فارسی

خلاصه: در میان میلیاردها انسان، همیشه کسانی هستند که رازی تاریک در دل پنهان کرده‌اند. هیچ گاه ردی از خود به جا نمی گذارند که مبادا کسی از ریشه آن موضوع خبردار شود . رازهایی حساس که فهمیدنشان مانند تغییر سرنوشت و برهم زدن آرامش می باشد . سوال اینجا مطرح می‌شود، بعد از فهمیدن راز تاریکشان چه اقدامی را انجام می‌دهند؟

مقدمه: زندگی ها به دو دسته ی کلی تقسیم می شوند .
یکی مبنا بر خوشبختی و زندگی آرام که با تمام مشکلات ، گذر میشود . و زندگی دیگر شوم است .
در خود جنونی خونین را به همراه دارد که نفس میگرد ، نگاه ها را در خود می بلعد و بی امان دست به اقدام وحشت می‌زند.
زندگی های آرام، هرزگاه به معنای آرامش بیشتر اما برای نابودی توسط مجنون هایی که طلب خون دارند ، نابود می‌شود. زندگی میان هزاران و میلیون و میلیارد ها انسان شبیه پلی .میان خطر و آرامش است

مورخ ثبت درخواست: ۲۰۲۵/۱۰/۱۷
سلام و درود.
ناظر شما: @Reyhane
لطفا منتظر گفت‌و‌گویی از جانب ناظر خود بمانید و تاپیک اثر خود را تا زمان تایید توسط ناظر ایجاد نکنید.
موفق و موید باشید.🤝🤍

YAS

Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
7,097
نام اثر: یین و یانگ

نویسنده: Youna (سارینا الماسی)

ژانر: فانتزی، عاشقانه

خلاصه: از هنگامی که پا به دنیا گذاشت، مورد توجه و احترام همگان شد. از همان روزها همه چیز برایش متفاوت بود. هیچ‌گاه نفهمید چرا غذایش با دیگران تفاوت دارد یا چرا برادرانش از او هراس دارند. او، پسری زاده‌ی نسل شاه شیطان، در بی‌خبری رشد می‌کرد. بی‌خبر از فرزندی که برای به قتل رساندن او آموزش می‌دید. همان فرزندی که از نسل نور بود؛ نوری با آینده‌ای تاریک‌تر از هر تاریکی... .

مقدمه: گمان می‌کردم همه چیز همانیست که می‌بینم. تصور داشتم تمام دنیا پوچ و تهی از آنی است که اسمش را احساس گذاشته بودند.
تا روزی که لبخند ساده و درخشان تو را به چشم دیدم. لبخندی که نمی‌دانستم می‌تواند از ماده‌ای که به آن زهر می‌گویند، برایم کشنده‌تر باشد... .

سلام و درود.
ناظر شما: @yeganeh
موفق و موید باشید.🤝🤍

immortallgirl

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
300
با احترام:
درخواست ناظر
نام اثر: خاطرات عجیب من!

نام نویسنده: ژیلا غفاری.
نام کاربری : immortallgirl

ژانر: اجتماعی، درام.دلنوشت

تعداد پارت: نامعلوم.

خلاصه : یک رویایِ زیبا برای من

تصور کن روزی، همه‌ی آن آدم‌ها که نجاتشان دادم
در جهانی دیگر گرد هم آیند و شمعی به نامِ من روشن کنند...
و تو آنجا باشی و ببینی که چقدر نور من در آنها زنده مانده است!

مقدمه:
من در اوجِ تنهایی
از سخت‌ترین نبردهایِ ممکن
جانِ سالم
به در برده‌ام.
شاید درمان نشدم،
اما هر روز
ثابت کرده‌ام
که حتی در تاریک‌ترین لحظات نیز
تسلیم‌ناپذیر هستم.

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر آیا خودتان آنها را ویرایش می کنید یا به ناظر واگذار می کنید؟ خودم ویرایش می کنم .
مورخ ثبت درخواست: ۱۴۰۴/۷/۲۷

امضا : immortallgirl

immortallgirl

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
300
درود
درخواست ناظر:

نام اثر: دختری از مایا

ژانر: درام-علمی تخیلی

خلاصه : این داستان روایتی نمادین از خروج انسان از ماتریکس و بازگشتِ حافظه‌ی ستاره‌ای درون اوست. محور اثر، بیداری آگاهی در جهانی‌ست که با حقیقت‌های جعلی، تحریف تاریخی و فراموشی درونی انسان شکل گرفته. اثر، مفهوم زمان تو در تو را بررسی می‌کند؛در فرهنگ ایران ، لحظه‌ای که انسان درمی‌یابد ذهن و حافظه‌اش تنها مربوط به این زندگی نیست، بلکه ادامه‌ی حافظه‌ی اقوامی گمشده است

مقدمه: اثر در ژانر «آگاهی و واقع‌گرایی تخیلی» است؛ تخیل برای بیان چیزهایی‌ست که هنوز باور عمومی به آن نرسیده، نه برای فرار از واقعیت. پیام نهایی اثر، بازگشت انسان به منبع درونیِ خود، شجاعت پرسیدن، و یادآوری اینکه ناپدیدشدن تمدن‌های باستان حادثه‌ای بیرونی نبود، بلکه تجربه‌ای درونی برای عبور از فرکانس ماتریکس بود

در صورت بیان ایرادات توسط ناظر آیا خودتان آنها را ویرایش می کنید یا به ناظر واگذار می کنید؟ خودم ویرایش می کنم .

امضا : immortallgirl

YAS

Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
7,097
با احترام:
درخواست ناظر
نام اثر: خاطرات عجیب من!

ژانر: اجتماعی، درام.دلنوشت

خلاصه : یک رویایِ زیبا برای من

تصور کن روزی، همه‌ی آن آدم‌ها که نجاتشان دادم
در جهانی دیگر گرد هم آیند و شمعی به نامِ من روشن کنند...
و تو آنجا باشی و ببینی که چقدر نور من در آنها زنده مانده است!

مقدمه:
من در اوجِ تنهایی
از سخت‌ترین نبردهایِ ممکن
جانِ سالم
به در برده‌ام.
شاید درمان نشدم،
اما هر روز
ثابت کرده‌ام
که حتی در تاریک‌ترین لحظات نیز
تسلیم‌ناپذیر هستم.

سلام و درود.
ناظر شما: @gece ayı
موفق و موید باشید.🤝🤍

YAS

Staff member
Top Poster Of Month
LV
0

سکه
7,097
درود
درخواست ناظر:

نام اثر: دختری از مایا

ژانر: درام-علمی تخیلی

خلاصه : این داستان روایتی نمادین از خروج انسان از ماتریکس و بازگشتِ حافظه‌ی ستاره‌ای درون اوست. محور اثر، بیداری آگاهی در جهانی‌ست که با حقیقت‌های جعلی، تحریف تاریخی و فراموشی درونی انسان شکل گرفته. اثر، مفهوم زمان تو در تو را بررسی می‌کند؛در فرهنگ ایران ، لحظه‌ای که انسان درمی‌یابد ذهن و حافظه‌اش تنها مربوط به این زندگی نیست، بلکه ادامه‌ی حافظه‌ی اقوامی گمشده است

مقدمه: اثر در ژانر «آگاهی و واقع‌گرایی تخیلی» است؛ تخیل برای بیان چیزهایی‌ست که هنوز باور عمومی به آن نرسیده، نه برای فرار از واقعیت. پیام نهایی اثر، بازگشت انسان به منبع درونیِ خود، شجاعت پرسیدن، و یادآوری اینکه ناپدیدشدن تمدن‌های باستان حادثه‌ای بیرونی نبود، بلکه تجربه‌ای درونی برای عبور از فرکانس ماتریکس بود

سلام و درود.
ناظر شما: @Reyhane
موفق و موید باشید.🤝🤍

نیهان

کاربر بوکینو
LV
0

سکه
1,065
نام اثر: رازواره
نام نویسنده: رها آداباقری
ژانر: درام، عاشقانه
خلاصه: زحمت دارد! آدم بودن را می‌گویم.
آدم‌هایی که گاه با انتخاب‌های بد، داستان‌های خوبی می‌سازند. آدم‌هایی که با نگاه پر راز و رمز یکدیگر و دل‌هایی که در گروی هم جای می‌گذارند، سرچشمه‌ای گم شده از زندگی را باز‌ می‌گردانند. شاید آدم برای اینکه خودش باشد به بودن و داستان کسی نیاز داشته باشد؛ داستان‌هایی برگرفته از عاشقانه‌هایی پر هیاهو و پیچیده و پر از امید؛ چیزی که به قول بزرگان بسیار مقدس‌تر از زندگی‌ست.
مقدمه: دوستان! شرح پریشانی من، گوش کنید
داستان غم پنهانی من، گوش کنید
قصه‌ی بی‌سر و سامانی من، گوش کنید
گفت‌وگوی من و حیرانی من، گوش کنید
شرح این آتش جان‌سوز نگفتن تا کی؟
سوختم، سوختم این راز نهفتن تا کی؟

وحشی بافقی
ناظر پیشنهادی: ( اختیاری )

امضا : نیهان

Who has read this thread (Total: 13) View details

Top Bottom