به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

mahban

[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بین‌الملل]
پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
پول یا فرصت دارم که صنایع قانون طلایى را ایجاد کنم. اما مى توانم این را درک کنم که وقتى مردم با ھم تشریک مساعى کردند زندگى تا چه اندازه مى تواند بھتر شود. حالا متوجه ھستم که زندگیم با چه کمبودى روبه روست و حالا احساس بھترى دارم دکتر ھیل. بله آقا حالا در مقايسه با ھر زمانى در گذشته در شرایط بھترى به سر مى برم. شما بیش از ھمه دکترھا به من کمک کرده اید."

ملاقات کننده من دیگر ھرگز به من مراجعه نکرد. صنایع قانون طلایى ھنوز در سطح یک رؤیاست. اما این رؤیایى است که مى دانم به تحقق خواھد پیوست. در حال حاضر شاھد ھمکارى ھایى در نقاطى ھستم اما مطمئن ھستم صنایع قانون طلایى و سھیم شدن مردم در منافع و سرمایه ھا کشور ما را به عظمت مى رساند.

آرامش ذھن و خدایان و شیاطین دست ساخت انسان

به پایان این کتاب نزدیک مى شویم. تا بدین جا متوجه شده اید قاعده آنچه ذھن انسان باور کند، در شرایطى که انسان اسیر ترس باشد و به درستى راھنمایى نشود، نمى تواند اسباب موفقیت براى او شود. اشتباھاتى در این مورد وجود دارد. اشخاصى را در تجارت و بازرگانى مى بینید که ھنوز کسب درآمد مى کنند اما در جریان کسب این درآمد به دیگران لطمه مى زنند. اما این شرایط ھرگز به آن اندازه که ۵٠ سال قبل وجود داشت، وجود ندارد.

در نقاط دیگر ھم به اشتباھاتى برمى خورید. متاسفانه ذھن انسان از این توانمندى برخوردار است که آنچه را به ذھنش خطور مى کند و آنچه را که ساخته و پرداخته خود است، حقیقت مطلق بپندارد. متاسفانه بسیارى از این باورھا روح و روان انسان را از تعالى دور مى کنند. بدون توجه به اینکه در این لحظه چه فکر مى کنید و چه احساسى دارید، مطمئنا تحت تأثیر این حرف قرار گرفته اید که پروردگار عالم به شما امکان داده قدرت اندیشه خود را کنترل کنید. ھیچ کس نمى تواند شما را از این امتیاز محروم کند، مگر اینکه شما این اجازه را به او بدھید.

خداوندى که من مى شناسم

یک بار شنیدم زن پدرم به پدرم مى گفت: "تنھا اھریمن واقعى در این دنیا یا در ھر دنیایى زندگى مى کند آن کسى است که با کارش اھریمنان و شیاطین دیگر را به وجود می آورد." من در ھمان لحظه این سخن او را پذیرفتم و تا به امروز ھم آن را باور دارم.
من قبلاً به این نکته اشاره کردم یک بار در زمان کودکى که به شدت بیمار شدم و ھمه از زنده ماندنم قطع امید کرده بودند، پدرم به نیایش نشست و بعد نتیجه آن شد که من بدون مصرف دارو بھبودى ام را بازیابم. پدرم در آن زمان از ایمان راسخ برخوردار بود و ترسى به دل نداشت. درحالى که منکر آن ھستم که در زندگى از چیزى مى ترسم این را ھم انکار ميکنم کسى از آن چنان دانشى برخوردار باشد تا درباره پروردگارى که این عالم ھستى را مى گرداند و اداره مى کند، بخواھد به من حرف ھاى قطعى و بى چون و چرا بزند.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
یک عالم روحانى ممکن است به آسمان اشاره کند و بگوید که آن بالا بھشتى وجود دارد که ھر کس در این زمین کار خوب بکند به آنجا خواھد رفت و بھشتى خواھد شد. از سوى دیگر ممکن است به ستاره شناسى بربخوریم که بگوید با تلسکوپ تمام ستاره ھا و آسمان ھا را رد کرده است اما به بھشتى برنخورده است. آن خالقى که من مى شناسم و او را نیایش مى کنم از من جدا نیست. ھیچ سال نورى با من فاصله ندارد. من آثار و نشانی ھاى او را در یک تیغه علف، در ھر گل، در ھر درخت و در ھر موجودى که در این دنیا زندگى مى کند مى بینم.

من او را در نظم ستارگان و سیاره ھایى که در فضا جارى ھستند، در الکترون ھا، پروتون ھا و از ھمه اینھا مھم تر در ذھن انسان و در بدنى که این مغز عمل مى کند، مى بینم.

حتى سعى نمى کنم حدس بزنم که چه برنامه و کدام ھدف و مقصود در پس آفرینش عالم ھستى وجود دارد. تا جایى که من مى دانم انسان برنامه اى دارد جز آنکه متولد شود، مدتى در این کره خاکى زندگى کند و بعد ھم برود. وقتى او زنده است فرصتى دارد که از خودش و انسان ھاى دیگر موجودات بھترى بسازد. شاید بتواند انسان ھاى پیشرفته ترى بسازد. اما ھدف غایى انسان چیست. فکر نمى کنم کسى این را بھتر از من بداند و من ھم کمترین اطلاعى درباره اش ندارم. عظمت شما مربوط به اینجا و اکنون است، خوشبختى شما در اینجا و اکنون رقم مى خورد در اینجا به عواملى برمى خوریم که تولید آرامش ذھن مى کند. این عوامل در ضمن به خلق پول و ثروت ھم کمک مى کند اما در لحظه اى اجازه بدھید از این موضوع بگذریم.

در ادامه مطلب به عوامل موجب آرامش ذھن اشاره کرده ایم. آنھا را به دقت بخوانید. توجه داشته باشید در جاى دیگرى از این کتاب به این عوامل اشاره کرده ایم. به این نکتة ھم توجه داشته باشید که منابع دیگر ھم به این عوامل اشاره کرده اند.

* باید به این نکته توجه داشته باشید که شما داراى وجدانى ھستید که شما را ھدایت مى کند. با وجدان خود در را*ب*طه خوبى به سر ببرید تا شما را به خوبى راھنمایى کند.
* باید مالکیت ذھن خود را در اختیار داشته باشید. خوب فکر کنید، زندگى خودتان را داشته باشید.
* باید به قدرى گرفتار و درگیر زندگى خودتان باشید که وسوسه نشوید تا در زندگى دیگران دخالت کنید.
* زندگى خود را از گرفتارى ھاى بى مورد رھا سازید. این گرفتارى ھا مى توانند ھم مادى و ھم ذھنى باشند.
* باید در خانه با اعضاى خانواده و در محیط کار با ھمکاران تان ھماھنگ شوید.
* باید مواھب و دارندگى ھاى خود را با دیگران سھیم شوید. این کار را با تمام وجود انجام دھید.
* به واقعیت ھاى زندگى به آن شکلى که ھست توجه کنید. نه به آن شکلى که مى خواھید باشند. آنھا را به درستى ارزیابى نمایید.
* باید به دیگران کمک کنید تا توانمندى ھاى خود را بیابند و به آن کسى که مى خواھند تبدیل شوند. اما من این طرز رسیدن به آرامش ذھن را شخصا ابداع نکردم . اینھا مطالبى مربوط به گذشته ھا ھستند. اینھا راه ھایى ھستند که درست و بر حق بودن شان به اثبات رسیده اند. اگر من توانسته ام در

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
این زمینه بیشتر توضیح بدھم و مطالب را به طرز ساده ترى بیان کنم که چه بھتر اما فراست در پس آنھا، فراست مربوط بھ انسانیت است. به ھمین دلیل شما قبلاً درباره این عوامل موجد و موجب آرامش ذھن مطلب ھا فرا گرفته اید. شاید این مطالب را از آن رو به شما گفتند تا راه رفتن به بھشت را براى خودتان ھموار سازید. اما من اینھا را از آن جھت با شما در میان مى گذارم که به زندگى سالم تر، غنى تر، و بھتر در روى زمین برسید.آیا به ھمین اندازه کافى نیست؟

خالق در زندگى شما

ھمان طور که ملاحظه کردید در نظر من آفریدگار فراست جاودانه و ازلى یا نیروى کیھانى است اما پروردگارى که سال ھا قبل با او پیمان بستم تا به آرامش برسم به این نیاز ندارد که از او بترسم و چنین چیزى را ھم نمى خواھد. آفریدگار عالم ھمین که مرا انسان آفرید بیشترین لطف و موھبت خود را در حق من روا داشت. او به من این امکان را داد که میان خوب و بد دست به انتخاب بزنم به من آموخت تا بدانم اعمال و کردار خوبم پاداش نیکو مى گیرد، او به من آموخت اگر بد کنم مستوجب جريمه و مجازات خواھم بود. او به من ذھنى عطا کرد که متفاوت از سایر مخلوقات او باشد. او مرا آزاد کرد تا از ذھنم به آن شکلى که انسان مى تواند از قدرت ذھنى اش برخوردار باشد استفاده کنم.

مى توانم او را نیایش کنم. اما در این نیایش متقاضى لطف ويژه اى نباشم. مى توانم به ایمانى دست یابم که تا حدود زیاد بر قدرت و توان من مى افزاید. اما ھمیشه مى دانم که حاکم بر سرنوشت خود ھستم، من ناخداى روح و روان خود ھستم زیرا آفریدگار مرا اینگونه خلق کرده است و از این رو مجبور نیستم پیوسته از او راھنمایى بخواھم. پروردگار عالم مى خواھد به شما کمک کند تا بیش از پیش ارباب و حاکم بر خودتان باشید .

پروردگار عالم از شما مخلوقى ساخت تا به خود فکر کنید، خودتان باشید، باور کنید که او مى خواھد شما به ھر چیزى مى خواھید دست یابید و چگونه مى توانید این کار را با تمام وجود انجام دھید. کمتر از این ظاھر شوید تا نتوانید به اوج انسانیت خود دست پیدا کنید. ذھن انسان انباشته از نیروھایى است که باید مورد استفاده قرار بگیرد. نباید از کنار آن بى توجه و بى اعتنا گذشت. این قدرت ھا و این مواھب یا باید مورد استفاده قرار بگیرند و یا اگر نگیرند، جریمه و تاوانى متوجه شما مى شود.

اگر به خانه اى احتیاج دارید و اگر بدانید چگونه مى توانید خانه مورد نظر را بسازید و اگر ھمه مواد لازم براى ساختن این خانه را در اختیار داشته باشید، اگر زمینى داشته باشید که خانه را روى آن بنا کنید و با این وجود از ساختن خانه قصور ورزید، جریمه شما این مى شود که بى سرپناه زیر برف و باران بنشینید. شمار کثیرى از ما از نیروھاى مان براى رسیدن به ثروت و آرامش خاطر استفاده نمى کنیم. اینگونه است که فقر آزارمان مى دھد و نگرانى و بیمارى به سر وقت مان مى آید. بعد ھمه را سرزنش مى کنیم .

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
جز خودمان را. توجه داشته باشید آنچه را ذھن انسان بتواند باور کند، ذھن انسان مى تواند به آن دست بیابد. فقر را باور کنید تا فقیر شوید. به ثروت اعتقاد داشته باشید تا ثروتمند شوید. عشق را باور کنید تا به عشق برسید. سلامتى را باور کنید تا سلامت باشید.

شما مى دانید که در پس این عبارات چه چیزى نھفته است. باید این کتاب را بخوانید و دوباره خوانى کنید تا درک خود را سر و سامان بدھید. ھیچ کتابى نیست که با یک بار خواندن ھمه داده ھایش را به شما انتقال بدھد. با این کتاب دوست شوید. آن را دوباره بخوانید. مدتى آن را به کنارى بگذارید. بعد دوباره آن را بردارید و بخوانید. خواھید دید مطالب فراوانى میان سطور وجود دارد که آن را مى آموزید. بسیارى از مطالب کتاب با شما در ارتباط ھستند.
من با شما مطالبى را در میان گذاشته ام که مى توانند صرفا کلمه و کلام باشند یا ثروت کلان و رضایت خاطر. این بستگى به این دارد که از مطالب کتاب چگونه استفاده نمایید.

خوشحالم نمى توانم شما را مجبور کنم تا از دانشى که من به شما داده ام استفاده کنید. خوشحالم که به خود شما مربوط است تا زندگى تان را بھتر کنید. در اینجا شما را بدون ھرگونه مراسم و تشریفاتى ترک مى کنم. به خاطر داشته باشید: چیز خوبى در دنیا نیست که اگر به اندازه کافى بخواھید در اختیار شما قرار نگیرد. و به خاطر داشته باشید: بدون توجه به اینکه دیگران درباره ثروتى که مى اندوزید چه نظرى مى دھند... بدون توجه به اینکه چگونه ممکن است به دفاتر و ادارات و نفوذ و استعدادھاى شما بھا بدھند و به آنھا احترام بگذارند... بدون توجه به اینکه تا چه اندازه آنھا سخاوت، مھربانى و تمایل شما را به زندگى کردن و به دیگران امکان زندگى دادن ارج مى گذارند و تحسین مى کنند، خود شما تنھا کسى ھستید که مى توانید از بزرگ ترین گنجینۀ خود یعنى آرامش ذھن بھره بگیرید. پنداره ھا و رؤیاھاى خود را گرامى بدارید. اینھا فرزندان روح و روان شما ھستند. اینھا پیش طرح موفقیت ھاى غایى و نھایى شما ھستند.

مرورى بر مطالب کتاب با آرامش ذھن ثروتمند شوید

ذھن خود را بشناسید و زندگى خود را تحقق بخشید مى توانید به ھر شکلى که مى خواھید زندگى کنید. این زندگى از آن خود شماست. کارى کنید شرایطى فراھم سازید که دیگران ھم به قدرت ھاى خود پى ببرند و بتوانند سرنوشت خود را رقم بزنند. تعیین زمان براى دستیابى به یک موفقیت ابزار مھمى است که به شما امکان مى دھد به رغم ھمه مشکلات به نتیجه دلخواه خود برسید .

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
درھا را به روى گذشته ھا ببندید. تنھا براى گرفتن درس و تجربه به گذشته نگاه کنید. بسیارى از مردان بزرگ بارھا شکست خورده و ناکام مانده اند، آنھا تحت تأثیر اشتباھات خود متوقف نشدند. ما ثروت را براى آرامش
ذھن خود مى خواھیم. زیرا فقر و تنگدستى تولید عدم احساس امنیت خاطر و نگرانى مى کند. اما وقتى انباشت ثروت به یک ھدف تبدیل گردد، راحتى خیال و آرامش ذھن را از شما مى گیرد. آن شغلى که آینده شما را مى سازد، شغلى است که به آن بیشترین توجه را مى کنید. مھم نیست از کجا شروع
مى کنید، مھم این است که به کجا مى روید. آماده شوید که آن مایل ھاى اضافه را بپیمایید. برگردید و بخوانید که طى کردن مایل ھاى اضافه یعنى چه .

نگرش ذھنى مثبت که ثروت و آرامش خاطر به ھمراه مى آورد.

دقت کنید و مراقب باشید که ذھن شما به زندگى تان آرى بگوید. ذھنیت مثبت ذھن شما را متوجه ھدف تان مى کند و راه رسیدن به ھدف را نشان تان مى دھد. ما تحت تأثیر نه انگیزه اولیه ھستیم که
ھفت مورد آنھا را*ب*طه مستقیم با آرامش ذھن دارند. وقتى به فراسوى وسوسه ناصادق بودن مى روید، بیش از ھر مبلغى از پول و ثروت به آرامش ذھن خود کمک مى کنید. به عادات احساسى مثبتى مى رسید که ریشه در ھر کارى که مى کنید دارد. نگرش ذھنى مثبت رمز و راز رسیدن به قدرت ذھن است.

با رھایى از ترس مھیاى زندگى مى شوید ھراس خلاف نیایش است. ھراس به نیروھاى منفى که ما را آزار مى دھند ارتباط دارند اما نیروھاى مثبت مى توانند به ما کمک کنند و ما را حفظ نمایند. ترس از فقر تولید فقر مى کند. ترس از انتقاد، ابتکار را از بین مى برد. براى اینکه خود را از ھراس بدبیارى ھا و گرفتارى ھا نجات دھید ، به این نکته توجه داشته باشید که ھر گرفتارى و بدبیارى با خود به ھمان اندازه یا بیشتر بذر سودمندى حمل مى کند. در شرایط دشوار و خطرناک جانب احتیاط را رعایت کنید اما وقتى ھراس ھاى تان را وارسى مى کنید مى بینید که این ھراس ھا ساخته و پرداخته خودتان ھستند، ھراس ھا اھریمنى ھستند که با خود آن را خلق مى کنیم.

داشتن اطمینان به خود و باور داشتن خویشتن بخش لازم و ضرورى براى خوب زندگى کردن است. به عقب بازگردید و فھرست ھراس ھاى تان را که به واقعیت ھاى زندگى شما آسیب مى رساند مرور کنید. شما بر پول مسلط ھستید یا پول بر شما حکومت مى کند؟ اگر بیش از اندازه در اندیشه کسب درآمد باشید آرامش ذھنى خود را از دست مى دھید. پول به اندازه کافى مبلغ شخصى است. وقتى احساس مى کنید براى تأمین امنیت خاطر و راحتى خود به اندازه کافى پول مى خواھید، اغلب بیش از این حد کسب درآمد مى کنید. کار یکى از ضرورت ھاى انسانى است. ھر کس بخواھد بدون کار و زحمت پول درآورد، از حق مادرزادى اتکاى به خود فاصله مى گیرد.

مبلغى از درآمدتان را باید پس انداز کنید. داشتن پول پس انداز چیزى بیشتر از مبلغى پس انداز است.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
ھنر پسندیده سھیم شدن ثروت

وقتى ثروت خود را با دیگران سھیم مى شوید بر دارایى ھاى خود مى افزایید. دست کمکى که به خاطر دیگران به سوى آنھا دراز مى کنید براى تان جبران ھاى مختلف را سبب مى شود. میلیونرھاى زمانه ما مى دانند وقتى ثروت توزیع شود فرصت ھاى مناسبى خلق مى کند. کارگران ناراضى وقتى علم موفقیت شخصى را آموختند به رضایت خاطر مى رسند. وقتى ثروت را در خانه خود سھیم مى شوید در مھم ترین زمينه زندگى تان به آرامش خاطر مى رسید. گفته مى شود که سه انگیزه اولیه عشق، فعالیت جنسى و پول بر دنیا حکومت مى کنند.

وقتى ثروت تان را با دیگران سھیم مى شوید مجبور نمى شویدبپرسید: "کدام ثروت را باید سھیم بشوم؟" اصول مربوط به سھیم شدن ثروت را مطالعه کنید. اینھا جاده اى به سوى ثروت بیشتر ھستند.

چگونه نفس سالمى ایجاد کنیم؟

نفس تمایل خود ابرازى انسان است. مى تواند به فراسوى موانع مختلف برود. حتى مى تواند زمینه ساز آن شود که شغلى عالى پیدا کنید، ھر چند به ظاھر در ھیبت یک آواره خانه به دوش ژنده پوش باشید. درباره دوران کودکى خود از خود سؤال کنید. متوجه مى شوید چه عواملى نفس و ضمیر شما را آزار مى دھند. با داشتن نفس و ضمیر سالم بھتر مى توانید از راھنمایى ھاى مفید دیگران استفاده کنید. مى توانید به فراسوى آنچه حواس پنج‌گانه در اختیارتان قرار مى دھند برسید.

فروشنده به کمک نفس و ضمیر خود فروش مى کند. وقتى نفس قدرتمند باشد موفقیت را به سمت خود جلب مى کند. اگر نفس شما ضعیف است مى توانید آن را تقویت نمایید. مطالب را مطالعه کنید و ببینید چگونه دیگران توانسته اند بر قدرت نفس خود بیفزایند. شما ھم از روش آنھا استفاده
نمایید.

چگونه انرژى جنسى را به نیروى موفقیت تبدیل سازیم ؟

برخلاف سایر پستانداران، غریزه جنسى انسان ھمیشه با اوست. مى توانید این نیرو را تلف کنید یا مى توانید آن را به نیروى درخشانى تبدیل سازید تا به خواسته ھاى خود برسید. انرژى جنسى مى تواند به شما کمک کند که به فراسوى ظواھر بیرونى بروید. بسیارى از اشخاص از انرژى جنسى خود به درستى استفاده نمى کنند. اگر از انرژى جنسى به درستى استفاده شود مى تواند شما را در مسیر درست به حرکت در آورد. از غریزه جنسى خود استفاده درست بکنید.

براى موفقیت در زندگى خودتان باشید چیزى در زندگى بزرگ تر از این نیست که خودتان باشید. بسیارى از مردان موفق پس از رسیدن به موفقیت خودشان و کارشان را به مفت به دیگران مى فروشند و اینگونه آرامش ذھنى خود را از دست مى دھند. مى توانید بدون اینکه در دارایى ھا و تملکات دیگران دخالت کنید به دیگران کمک نمایید. انتظار نداشته باشید که دیگران در سطح کمال طلبى ھاى شما ظاھر شوند. از کنترل و خویشتن دارى بھره بگیرید تا به آنچه مى خواھید دست پیدا کنید. اینگونه از خشم و خصومت و عداوت آسیبى متوجه شما نخواھد شد.

ذھن شما تنھا ارباب شماست. آن طور که به واقع دوست دارید زندگى کنید. تا مدتى ھمه روزه کارى را که شما را راضى مى کند انجام بدھید. براى رسیدن

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
به آرامش ذھن صبور و شکیبا باشید. گروه مغز متفکر، قدرتى فراتر از علم مى توانید دانش بسیارى از ذھن ھاى دیگر را به خود انتقال دھید. مى توانید از ذھنى که با ذھن شما ھمدلى دارد استفاده کنید و اینگونه قدرت ذھن خود را به دو برابر افزایش دھید.

ممکن است روزى فرا برسد که درست ھمان طور که رادیو را روشن مى کنیم و با آن را*ب*طه برقرار مى سازیم، بتوانیم از نیروى ذھن دیگران استفاده کنیم. وقتى مسایل خود را از دید دیگران نگاه مى کنیم، اغلب
راه حل مسئله امان را به دست مى آوریم. از جمع دوستان خود گروه مغز متفکرى درست کنید و با آنھا درباره کارتان تبادل نظر نمایید.

با استفاده از قانون جاودانه جبران به توانمندى برسید رساله امرسون در زمينه جبران موضوعى است که براى ھمه کسانى که مى خواھند بفھمند و به ثروت برسند، ضرورت دارد. وقتى از خودتان مایه مى گذارید قانون جبران، پاداش متقابلى را براى شما تضمین مى کند، ھر چند دریافت این پاداش ممکن است مدتى طولانى وقت بگیرد.

براساس این قانون در ازاء ھر رفتار غلط ھم مجازات مى شوید. وقتى قانون جبران را درک کنید دیگر بر کسى غبطه نمى خورید و به موفقیت ھاى دیگران حسادت نمى ورزید. شما آدم مھمى ھستید ـ براى مدت کوتاھى
ھیچ کسى تنھا با منابع خود به موفقیت نمى رسد. مھم دانستن خود وجدان را آزار مى دھد. اما داشتن چشم انداز راستین از خویشتن به آرامش ذھن کمک مى کند. در نھایت ھیچ چیزى مھم نیست. اما‌این دنیا در این لحظه که در آن ھستیم اھمیت دارد. قبل از اینکه از این دنیا بروید باید بسیارى از حساب ھاى خود را پس بدھید. در جنگل زندگى کسانى بدون اینکه آنھا را ببینیم ما را نگاه مى کنند و کسانى که بتوانند بر دشمنان انسان غلبه کنند سربلند و بى آسیب جنگل زندگى را پشت سر مى گذارند و آمادگى آن را پیدا مى کنند که قدم بعدى را بردارند.

تجربه زندگى شما مى تواند و باید شما را براى رسیدن به ثروت و آرامش ذھن آماده سازد تا شما ھم به سھم خود بتوانید آنھا را با دیگران سھیم شوید. به فصل مربوط مراجعه کنید و درباره دشمنان انسان اطلاعات مجددى بدست آورید. ببینید امروز با چند مورد آنھا روبرو شدید. نه خیلى زیاد و نه خیلى ک ثروت نصیب اشخاصى مى شود که توانمندى ھاى بالقوه خود را مى بینند و از آنھا استفاده مى کنند. توانمندى ھاى بالقوه پیرامون شما به خودى خود ثروت نیستند مگر شما آنھا را به ثروت تبدیل کنید.

حرص زدن براى رسیدن به ثروت ممکن است سبب شود که آن ثروت را از دست بدھید. آنچه را که مى دھید محدود نکنید. تنھا آن مقدارى را که مى گیرید محدود کنید. نیاز نیازمندان را برآورده سازید. قانون طلایى را مطالعه کنید.
.
نیروى جادویى باور
آنچه را که ذھن انسان بتواند باور کند، ذھن انسان مى تواند به آن دست یابد. این رمز و راز متعالى

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012
است. آرزو در لایه ھاى سطحى مغز جایگاه دارد، اما باور راستین بخشى از وجود شماست. درباره باور مورد علاقه خود تصمیم بگیرید آن را به ذھن نیمه ھوشیار خود بفرستید. ذھن نیمه ھوشیار کارى مى کند که بتوانید به خواسته خود برسید. کسى از حد قدرت باور اطلاعى ندارد

این نیرو حتى منجر به تغییرات فیزیکى و جسمانى در شما مى شود. مى توانید از نیروى عظیمى که در اختیار شماست استفاده کنید.

اشتیاق ـ و چیزى بیشتر
حرفى که بدون اشتیاق زده شود نتیجه اى به بار نمى آورد. اما اگر ھمین حرف را با اشتیاق کافى بزنید صد در صد به موفقیت مى رسید. اشتیاق کمک مى کند تا ھر چیزى را بفروشید اما نمى تواند نبود صداقت و توجه داشتن به علائق دیگران را جبران کند. اشتیاق ذخایر بزرگ انرژى را آزاد مى کند. ھر اندیشه منفى روى جریان فروش اثر بد برجاى مى گذارد. اما مى توان منفى را به مثبت تبدیل کرد.

اشتیاق خود را به سمت ھدفى نشانه بروید و بدانید اگر ھدف تان صادقانه نباشد نمى توانید از معجزه اشتیاق به سود خود استفاده کنید. به خود نگاه کنید آیا شما کسى ھستید که اشتیاق را در خود زنده مى کنید؟ مى توانید تصمیم بگیرید از زندگى که خداوند به شما داده چگونه استفاده کنید
ثروتمندى که نمى توانست به آرامش ذھن برسد ، راهی پیدا کرد تا حرفه و تجارتى را پر کند که به میلیون ھا نفر آرامش ذھن و ثروت بدھد. این یک قانون طلایى است که مى توان آن را در اقتصاد مورد استفاده قرار داد.

شمار کثیرى از ما طورى بزرگ شده ایم که پیوسته در ھراس زندگى مى کنیم و حالا آنکه به خداوندى اعتقاد داریم که مى خواھد به ما آرامش ببخشد. چند تایى از قوانین مربوط به آرامش ذھن ممکن است به نظر برسند که مناسب رساندن ما به بھشت باشند، اما بخش اعظم این قوانین مربوط به زندگى دنیوى ھستند. براى آن ھستند که خوشبختى را نصیب خود سازید.

لحظاتى فکر کنید، ببینید کدام بخش از این کتاب بیشتر به خاطرتان مى آید. برگردید و آن بخش را دوباره بخوانید. شما این را در ذھن نیمه ھوشیار خود ثبت کرده اید بنابراین باید جایى درون آن پیام مھمى براى شما وجود داشته باشد.

mahban

پرسنل مدیریت
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
سطح
6

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
مدال‌ها
10
سکه
18,012