به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

مهوا؛

[معاونت کل سایت]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-21
مدال‌ها
8
سکه
8,776
یک زمانی احساس می‌کردم که بدترین بنده‌ی خدا هستم و تنهاترینم
احساس می‌کردم کسی از من خوشش نمیاد و حتی از من متنفرن، حتی خانوادم!
و... آره یه همچین احساسات مزخرفی داشتم؛ می‌گفتم من اضافیم و باید می‌مردم همون موقعی که یه ماه از بدنیا اومدنم می‌گذشت و بستری شده بودم تو بیمارستان
همون موقعی که کلی بعد از بدنیا اومدنم سر مامانم و بابام اتفاقات بدی افتاد
اما بعدش... بعدش اتفاقات خوبی که براشون افتاد... فقط میتونم بگم خیلی خوشحالم که باعث حال و زندگی بد کسی نشدم و خانوادم هنوزم که هنوزه دوستم دارن
اما... این یک سالی که گذشت
دقیقا از وقتی که ۱۸ سالم شد تا الان که ۱۹ سالم شد
اتفاقاتی که پشت سر گذاشتم
مانع‌ها و محدودیت‌هایی که ازشون گذشتم
غم‌هایی که متحمل شدم و شادی‌های زودگذری که تجربه کردم
آدم‌هایی که ملاقات کردم و باهاشون آشنا شدم و آدم‌هایی که از زندگیم بیرون رفتن و فقط خاطراتشون باقی موند
تجربه‌هایی که کسب کردم و باعث شد بزرگتر، عاقل‌تر و دختر بهتری بشم
در کنار این انجمن و شماها، در یک جمله میتونم بگم که بهترین سال عمرم بود در کنارتون:slight_ smile:
و مطمئنم از این به بعدش بهتر و عالی‌تر خواهد بود🥹:Red_heart:
چون به لطف شما، خانوادم و رفیقم @Xiana (که تازه عضو انجمن شد:joy:) فهمیدم چه ارزش والایی دارم
چه استعداد خوبی دارم
چه کسی بودم و هستم
چه اخلاق و رفتار خوبی دارم
خودمو شناختم
همین خودش بهترین کادو از طرف شماها بود... ازتون ممنونم واقعاً خیلی خیلی ممنونم که همیشه همراهم بودین، هستین و خواهید بود✨🌈:Red_heart:

و آهان
می‌خواستم این عکسا رو اینجا یادگاری بذارم چون گاهی میزنه به سرم گوشیمو فلش میکنم:kaka_sangi::ROFLMAO:
کادوهای مامان بابا و خواهر عزیز @Louis و همکارم و رفیقم @Xiana🥹:Red_heart:💐
مشاهده فایل‌پیوست 13113مشاهده فایل‌پیوست 13114مشاهده فایل‌پیوست 13115مشاهده فایل‌پیوست 13116مشاهده فایل‌پیوست 13117
اینو یادت باشه تو دختر قوی منی خب؟
تو لایق بهترینایی ایشالا سال بعد تولدت همو میبینیممم
امسال برات بهترینارو آرزو میکنم که به همه‌ی فکرهای قشنگ و ایده‌های جذابت برسی البته می‌دونم که میترکونی دختر

بالا