نمیدونم چی بگم، چطوری حس الآنم رو بیان کنم، چطوری قدردانتون باشم، نمیدونم واقعاً نمیدونمبگمممم سلامممم؟
همون زمانی که منتظرش بودم!
البته باید فردا میبود ولی خب الآنم شده بامداد 00:00 درسته؟
همون موقعی که یه دخترِ قوی، به فرشته پاشو گذاشته تو این زمین و شادیو با اومدنش به هممون هدیه داده.
مشاهده فایلپیوست 13089اممم؟
یعنی فکر کردییی ممکنه من همچین روز قشنگ و مهمیو یادم بره خانوم؟
مشاهده فایلپیوست 13090نخیرررر اصلا به هیچ عنوان
@مهوین؛
اینم تاریخ تدارکاتمون جهت اینکه بدونی همیشه مهمی برامون و تمام سعیمونو میکنیم که هرجور شده خنده به لبت بیاریممم
بلهههه
همه فهمیدن تولد ملکه خانومه
@مهوین؛
پس مهمونی از امشب تا فردا شب برپاستت دسته دست جیغ هورااااااا بیایین وسطططخب خب رسیدیم به قسمت هیجان انگیزش اینا هم یه چندتا کار ناقابل که با کمک بچهها انجام دادیم امیدواریم خوشت بیادهدوء بر کشتی با شکوه بوکینو، چیره شده بود. اغلب دریانوردها، بیحاشیه کارها و مسئولیتهایشان را انجام میدادند و در مسیر کشتی، هیچگونه طوفانی پیشبینی نمیشد؛ غافل از اینکه کشتیبان، یعنی @مهوا؛ سکان کشتی را به سمت اقیانوس هدایت و کشتی را در مسیر طوفان شادی و هیاهوی پرندگان آواز خوان قرار میداد.
بادبانها را کشیده و زیر ل*ب، شعر تولدت مبارک را زمزمه میکرد. ناخدای کشتی، بانو @مهوین؛ بزرگ، بیخبر از مسیر حرکت کشتیاش، مشغول نظارت بر کارها بود؛ اما با به چشم خوردن، سنگی عظیم، مملوء از هدیهها و تبریکات کمی جلوتر از کشتی، که در میان هجوم امواج، به تلاطم دچار شده بودند، در چشمان خوشرنگش، اشک حلقه زد.
نگاه ناباورش را به کشتیبان @مهوا؛ ؛ که اکنون بر عرشه ایستاده بود دوخت و آرامآرام، روی تکتک دریانوردان چشم چرخاند.
ناگهان دستهای ظریف زنی دور کمرش حلقه شد و ل*بهای زنی دیگر بر گونهاش نشست.
صاحب آن دستهای زیبا، کسی جز @mahban نبود و صاحب ل*بهایی که محبتشان را بر گونهاش بوسه زدند، دختر زیباروی @Elaheh_A نام بود.
چشماش به دخترک آرامی که در گوشهی کشتی نشسته بود خورد، دخترک دفترچهای را بر پایش قرار داده بود و با ذغالی نوکتیز چیزی را مینوشت، گهگاهی میان نوشتنش لبخند به ل*ب، آنها را تماشا میکرد.
- حوراء داره این لحظهها رو ثبت میکنه. ما که دوربین نداریم، ولی خداروشکر نویسندههای نوقلمممون هستن.
با شنیدن این حرف الهه، لبخندش بیشتر عمق گرفت؛ هنوز دیدههایش را هضم نکرده بود، که با آواز شنیدنی، دوست عزیزش، کشتیبان کشتی، آیدا مبهوت ماند و گوشهایش نیز لبریز از عشق شد.
با بلند شدن صدای بقیه، یعنی @مآوا؛ @حوراء ، @Elaheh_A ، @mahban ، @IVI ، @NI NI عشق به رگهایش تزریق شد و قلبش را نیز لبریز کرد.
نه تنها زینب، بلکه تمامی دریانوردهایی که خبر از این طوفان نداشتند نیز مبهوت گشتاند و کمکم همهی آنها شروع به همراهی و آواز «تولدت مبارک» سردادن کردند.
هرلحظه به آن سنگ عظیم، نزدیکتر میشدند. با اوج گرفتن آواز، تلاطم امواج بیشتر گشت و باعث ریزش سنگریزهای کادوپیچ شده شد. سنگریزه درست میان دستهای ناخدا زینب سقوط کرد و باعث برانگیختن کنجکاوی ناخدا زینب و سایر دریانوردان شد. آن هدیهی کوچک برای چه کسی میتواند باشد؟ همهی هدایا بزرگ و کلان بودند؛ اما این کوچک و جمعوجور.
ناخدا زینب، گرهی ربانهای سنگریزه را باز کرده و سپس به ایرپادی که در میان ربانها مخفی شده بود، خیره شد. با کمی تأمل آن دو هندذفری کوچک و آبیِ آسمانیرنگ را، در گوشهایش قرار داد. صدای دریانوردها قطع شد و ناگهان صدایی از ایرپاد در، گوشهایش پیچید. این صدا را خوب میشناخت. نگاهاش با تحیر سمت آیدا برگشت. گویی سوپرایزهای این دختر تمامی نداشت.
صدای زیبایش در گوشام طنین میانداخت. تولدم را به همان روش خودش تبریک گفته بود.
- آن دم که زنم دم ز تو دردم به سر آید
در دم همه دردم رود و خنده در آید
پس دم به دم و در همه دم از تو زنم دم
تا آن دم آخر که دم از سینه بر آید
مشاهده فایلپیوست 13093 اینم صوتی داستان گوینده ها حورا و آیدا
از طرف بخش صوتینو
مشاهده فایلپیوست 13094
از طرف @خواهریت آیدا🥲
مشاهده فایلپیوست 13095
از طرف خواهریت
مشاهده فایلپیوست 13096 آهنگ طراحی شده @yas_NHT
مشاهده فایلپیوست 13097 از طرف @IVI 🎀🎀
مشاهده فایلپیوست 13103
از طرف @NI NI قشنگمون
از طرف بخش دانشینو
If I have to choose between you and breathing, I wouldn’t hesitate a second choosing you because you are the reason I exist. Thank you for completing my soul. Happy birthday
اگر مجبور باشم بین تو و نفس کشیدن یکی را انتخاب کنم، بدون ثانیه ای تردید تو را انتخاب می کردم چون تو دلیل بودن من هستی. به خاطر کامل کردن روحم از تو ممنونم. تولدت مبارک عزیزم!
من المستحیل أن أنسی هذا الیوم الذی جئت فیه الی الدنیا یا صدیقی ، فهو اهم یوم بالنسبة لی ، کل عام و انت بخیر.
دوست من ، فراموش نکردن روزی که به دنیا آمدی ، مهمترین روز برای من است ، میلادت مبارک
@مهوا؛
تبریکهای متفرقه از طرف اهالی بوکینوو
زیزی قشنگم
تولدت مبارک 🔅
دختر خوب و پرتلاشم، موفقیت های بی شماری رو واست آرزو میکنم💪
از ته دل میخوام به اون بالا بالا ها برسی و چشم حسوداتو بترکونی(میدونی کیارو میگم)
متن احساسی اینا تو کار من نیست اما واقعا واقعاااا دوست دارم و موفقیتت رو بیشتر از همه میخوام
از طرف @مآوا؛
زینب خوب من، دختر قوی و خلاق و مهربون من، تولدت هزارانهزاربار مبارک💋
آیدا از یه ماه و نیم پیش از تولدت، پدر همهمون رو در آورد❤ دمش گرم.
با اینکه نویسندهام، توی نوشتن اینطور چیزها خوب نیستم
ولی سعی کن، همیشه لبخند بزنی، اول برای خودت و خدات و خانوادهات و بعد، برای آیدا و رفیقهات و من.
انسانها تکهای از وجود خدا هستن و همیشه یه جایی ممکنه تنها باشن، همهی انسانها!
با اینحال، اگه یه روزی احساس تنهایی کردی، این یادت باشه که تکهای از وجود خدا درون تو هست.
علاوه بر این، بقیه رو نمیدونم، اما مطمئن باش هرچی پیش بیاد، من و آیدا بینهایت دوستدارتیم💋
از طرف @حوراء
زیزیِ قشنگم، کلی فکر کردم که چه کاری برای تولدت انجام بدم تا بیشتر خوشحالت کنه اما به نتیجهای نرسیدم.
همیشه میگم متنایی که از ته قلب بیان قشنگترن؛ از اعماقِ قلبم مینویسم برات.
اولین باری که باهات حرف زدم بوکینویی وجود نداشت و هرکدوممون مشغول کارای دیگهای بودیم اما از همون اول میدونستم که چه آدم فوقالعادهای هستی!
کسی که بی دریغ محبتشو به بقیه میداد و شخصیتی فداکار و مهربون داشت.
برات آرزو میکنم خدا همیشه بهترینهارو نصیبت بکنه و تو زندگیت پاداش کارای خوبتو بگیری
چقد خوبه که تو متولد شدی و با اومدنت کلی زیبایی وارد دنیا کردی^^
تولدت کلی مبارک
از طرف @Elaheh_A
مشاهده فایلپیوست 13099
زیزیِ قشنگم، کلی فکر کردم که چه کاری برای تولدت انجام بدم تا بیشتر خوشحالت کنه اما به نتیجهای نرسیدم.
اولین باری که باهات حرف زدم بوکینویی وجود نداشت و هرکدوممون مشغول کارای دیگهای بودیم اما از همون اول میدونستم که چه آدم فوقالعادهای هستی!
برات آرزو میکنم خدا همیشه بهترینهارو نصیبت بکنه و تو زندگیت پاداش کارای خوبتو بگیری
تولدت کلی مبارک
از طرف @mahban
و در آخر یه چیز کوچولو از طرف من بازم🥲🎀
تولدت حکایتی از مقاومت جهاد است،تو در دل شبها راههایی که از درد و رنج بودند را گذراندی تولدِ تو نه فقط سالی جدید، که آغاز شد جشنی تست که امروز برپاست تولد تو، قصههایی از هزاران شکست و پیروزی است، توکه از مسیرهای سخت عبور کردی، روزهایی که تنها خودت بودی و یک رویا، تو به دنیا نشان دادی که شکست تنها یک فصل است این روز، روز توست!
روز پیروزی روز عشق پس امروز را جشن بگیر تولدِ تو داستان از دلیری است زینویی!
آسمانها در آغوش تو لبخند میزنند هر رنج و غم در مسیر تو گم میشود تولد تو نه تنها شروع سالی تازه است بلکه شروع سالی است که درخشش آغاز شد.
تولدت مبارک دختری که تو دل سختیها قویترینی
میدونی چیه زینویی من امروز خیلی خوشحالمممم خیلی ذوق دارم دلنویسم شدم خداکنه بپسندی قویترین
میدونی، تو تنها فردی هستی که من حالم کنارش بهتر از قبل میشه تو شرایط های خیلی سخت کنارم بودی همه و همهی شرایاط سعی کردی با حرفات منو به بهترین نحو آروم کنی حداقل یکم خنده به لبم بشونی.
گاهی اوقات، گاهی اوقات با خودم که تنها میشم میگم.. وای من چقده تنهام ته دلم خالی میشه ولی وقتی یادم میوفته! نه من زینبو دارم کسی که تو هر شرایط و موقعیت آب دستش بود گذاشت زمین و بخاطر من هرکاری کرد، کسی که تبدیل شده به خواهرم از اعماق وجودم و خیلی واقعی حست میکنم آره تو همونی تو خواهر منی خواهرم اونی که همیشه پشتم بهش گرمه
خلاصه خواستم بگم که؛ مرسی که هستی ای کاش همیشه باشی و من تنهاییو با وجودت حس نکنم تولدت کلی مبارککک، خوبییی دخترقویمن
از طرف @مهوا؛
مشاهده فایلپیوست 13101
مگه تولد بدون کیکم داریممم؟
مشاهده فایلپیوست 13102
البته که یکم بیشتر طول کشید و ساعت ۱۲ تموم نشد
دعوا نکنید به همتون میرسهههه
خلاصه که تولدت مبارک دختر قوی بوکینو
میدونی چیه مامانی؟ شاید از این حرف بشناسیم ولی خواستم آخر از همه منم چند کلمه بگم!
آره.. دلم انقدی تنگ شده دلم میخواست برگردم و بگم مامانی من برگشتم اما درس درس درس
تو انجمن نیست روز تولدت ولی به آیدا سپردم که چیکار کنه، آره خودمم ندا بچهی قشنگت خواستم بگم بهترینارو برات آرزو دارم تو همون دختری هستی که تمام خواسته هاتو به واقعیت تبدیل کردی ایستاده برات دست میزنم مامی جونی امیدوارم آزوهات خاطره بشن و ایشالا روزی که تولدتو باهم جشن بگیریم بزنین بترکونیم اینو یادت نره یا فکر نکنی از دست ندا راحت شدی از الان بهت بگم من همون تک بچتم که بوکینو خانو به زور قبول کردم و سرت کلی دعوا راه انداختم بله خودشمهنوز داداش خودمی نه نه یعنی مامان خودمی کسی چپ نگات کنه چپ میشه تولد هزار بار مبارک قاب اکلیلی حیح
@ندوش؛
@بوکینو خان تولدت مبارکینو مامینو تو میتوانینو به همچی دست یابینو!
ایدهی شیطونک @ندوش؛
فداتشم که بهترین خواهر دنیااا🥹بازم تولدت مبارک عزیزترینم
خیلییی خیلیییی ممنونم حاجی لطف کردی🌹💐خب بسم الله الرحمن الرحیم
از طرف پسر همسایه(@حاجی )
از اونجایی که بنده آدم سر به زیر هستم و در مجالس زنونه محل سرک نمیکشم از همون دم در تولد رو تبریک میگم و میرم دنبال زندگیم:
HBD
چشممم
فقط یه نکته، توی جزیره بعدی بقیهی بچههای انجمن توی یه کافه منتظرن برات تولد بگیرن، پس بهتره کشتی رو نزنین به اون سنگ بزرگه🙌
من به تو چی بگم آخه که عشقی به مولا🥲🥹اتمنالچ حیات سعیده خیتی الحلوه💋 انشالله اتعجبچ القصه و ولبلم الصنعته الچ، ولشعر❤ اول ردت اکتبلچ قصه کامله انوب ابنیتنه گالت گصریهه انجبرت اعوض القصه
ودیلی بلشاد رقم کارتچ خل ادزلچ هدیتچ💕
وااای مرسیییی گل دخترررتولدت مبارک خوشگل ترین دختر دنیا🤍🫂
دورت بگردم به تمام آرزوهات برسی عزیز ترینم.💋🫂
پ.ن: آهنگ رو طراحی کردم منتهی اسمت رو درست تلفظ نمیکرد
خیلی ممنونم اهورا خان، مرسی🌹💐تولدتون پرتکرار
مرسیییتولدت مبارک مامان بزرگ انجمن🫂
مرسی دختر گل تو کاری کردی که ما کنار هم جمع بشیم و یه دوستی ابدی رو شروع کنیم . 🫰🥲
امیدوارم کلی اتفاق خوب برات رقم بخوره. همیشه شاد و پر انرژی باشی عسلکم✨️✨️
مرسیییی ممنونممم آتریسا بانوی عزیزمتولدتون مبارک! 🎂 امیدوارم روزت پر از شادی و لحظات خوب باشه. برات آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم🥳
فداتشم الههی عزیزدلم🥹بازم تولدت مبارک دخترِ قوی🔥
خیلی ممنونم آقا رضای عزیز🌹زادروزت خجسته 💐
حدیییث مرسیییی فداتشممم🥹تولدت مبارک زیزی جون 🥂
عزیزدلم این چه حرفیه تو تاج سری چیزی جز وظیفه نبود بارم تولدت مبارک قشنگ ترین خواهر دنیا بمونی براموننمیدونم چی بگم، چطوری حس الآنم رو بیان کنم، چطوری قدردانتون باشم، نمیدونم واقعاً نمیدونم
و بلد هم نیستم در قالب کلمات بیانش کنم
فقط میخوام بگم اینقدرررررررر زیاااااد محو این تاپیک قشنگتون شدم که... اصلا دنیا رو فراموش کرده بودم
اشکمو درآوردین
وسط خیابون هم گریه ام گرفته بود هم میخندیدم
پسره که دم در خونشون وایساده بود از کنارش رد شدم یه جوری نگام کرد فکر کرد روانیای چیزی هستم
باورم نمیشه
اینقدر شوکه شده بودم که وقتی داشتم آماده میشدم برم برای امتحان، نصف وسایلم رو جا گذاشتم خونه🥹 بعد راه رفته رو برگشتم دفتر و خودکارام و.. رو گرفتم راه افتادم دوباره یادم افتاد لپتاپم و جزوههای کامپیوترم رو جا گذاشتم🥹
الااااانم یادم افتاد باید شناسنامه میبردم با خودم که نبردم باز یادم رفته🥹رفیقم زنگ زده میگه زینببببب شناسنامهات رو آوردی؟
منم عین اسکلا گفتم مگه میخوام برم عقد کنم بچه؟ میخوایم بریم امتحان بدیم
اونم زد زیر خنده گفت بابا این مدیره داشت از پشت تلفن منو میخورد میگفت بدون کارت ملی یا شناسنامه راهتون نمیدیم سر امتحان🥹
بگذریم... خیلیییی عاشقتونم
خواهرای قشنگ خودمین
من هرکاری کردم هر کمکی کردم فقط وظیفهام بوده و بس
خواهرایی که دو ساله کنارم دارمتون:
@مهوا؛
@مآوا؛
@IVI
@NI NI
@ندوش؛
و خواهرای جدیدی که امسال در کنار من بودن:
@حوراء
@Elaheh_A
@yas_NHT
@mahban
فدای تک تکتون بشم که اگه شما نبودین زینب هم نبود
اگه شما و حرفای انگیزشیتون نبودین زینب به هیچ موفقیتی دست پیدا نمیکرد
اگه شما نبودین زینب همون موقع، دقیقا پارسال، توی همین دی ماه، که زمین خورد هیچوقت دیگه بلند نمیشد و دوباره سرپا نمیشد
اگه شما نبودین زینب اینی که الان هست نبود
شادی و آرامش من شما هستین و خواهید بود تا ابد💐
خوشحالم که بهترین تصمیم زندگیم، تأسیس بوکینو بود که باعث آشنایی من با شما شد🥹
خیلی خیلییییییی بابت سورپرایزتون مچکرم
@مهوا؛ و @حوراء دقیقاً برای داستان از ایده ای استفاده کردین که من عاشقشم... من عاشق کشتی و دریا و اقیانوس هستم🥹
و در آخر میخوام بگم که... ممنونم که با این حرفای قشنگتون و تاپیکی که زدید منم از غم دور کردین، باعث شدید لبخند و خنده بیاد رو لبم، هم شما و هم خانوادم
سنگ تموم گذاشتین
و همینجا بهتون قول میدم که، از این به بعد طوفانهای جذابی رو اینجا باهم راه بندازیم و باهم بوکینو رو ارتقاء میدیم و برای تکتکتون جبران میکنم با تکتک موفقیتهایی که باهاتون شریکش میشم
قربونت برم آبجی قشنگم مرسیییتولدت مبارک زیباترین
بگمممم سلامممم؟
همون زمانی که منتظرش بودم!
البته باید فردا میبود ولی خب الآنم شده بامداد 00:00 درسته؟
همون موقعی که یه دخترِ قوی، به فرشته پاشو گذاشته تو این زمین و شادیو با اومدنش به هممون هدیه داده.
مشاهده فایلپیوست 13089اممم؟
یعنی فکر کردییی ممکنه من همچین روز قشنگ و مهمیو یادم بره خانوم؟
مشاهده فایلپیوست 13090نخیرررر اصلا به هیچ عنوان
@مهوین؛
اینم تاریخ تدارکاتمون جهت اینکه بدونی همیشه مهمی برامون و تمام سعیمونو میکنیم که هرجور شده خنده به لبت بیاریممم
بلهههه
همه فهمیدن تولد ملکه خانومه
@مهوین؛
پس مهمونی از امشب تا فردا شب برپاستت دسته دست جیغ هورااااااا بیایین وسطططخب خب رسیدیم به قسمت هیجان انگیزش اینا هم یه چندتا کار ناقابل که با کمک بچهها انجام دادیم امیدواریم خوشت بیادهدوء بر کشتی با شکوه بوکینو، چیره شده بود. اغلب دریانوردها، بیحاشیه کارها و مسئولیتهایشان را انجام میدادند و در مسیر کشتی، هیچگونه طوفانی پیشبینی نمیشد؛ غافل از اینکه کشتیبان، یعنی @مهوا؛ سکان کشتی را به سمت اقیانوس هدایت و کشتی را در مسیر طوفان شادی و هیاهوی پرندگان آواز خوان قرار میداد.
بادبانها را کشیده و زیر ل*ب، شعر تولدت مبارک را زمزمه میکرد. ناخدای کشتی، بانو @مهوین؛ بزرگ، بیخبر از مسیر حرکت کشتیاش، مشغول نظارت بر کارها بود؛ اما با به چشم خوردن، سنگی عظیم، مملوء از هدیهها و تبریکات کمی جلوتر از کشتی، که در میان هجوم امواج، به تلاطم دچار شده بودند، در چشمان خوشرنگش، اشک حلقه زد.
نگاه ناباورش را به کشتیبان @مهوا؛ ؛ که اکنون بر عرشه ایستاده بود دوخت و آرامآرام، روی تکتک دریانوردان چشم چرخاند.
ناگهان دستهای ظریف زنی دور کمرش حلقه شد و ل*بهای زنی دیگر بر گونهاش نشست.
صاحب آن دستهای زیبا، کسی جز @mahban نبود و صاحب ل*بهایی که محبتشان را بر گونهاش بوسه زدند، دختر زیباروی @Elaheh_A نام بود.
چشماش به دخترک آرامی که در گوشهی کشتی نشسته بود خورد، دخترک دفترچهای را بر پایش قرار داده بود و با ذغالی نوکتیز چیزی را مینوشت، گهگاهی میان نوشتنش لبخند به ل*ب، آنها را تماشا میکرد.
- حوراء داره این لحظهها رو ثبت میکنه. ما که دوربین نداریم، ولی خداروشکر نویسندههای نوقلمممون هستن.
با شنیدن این حرف الهه، لبخندش بیشتر عمق گرفت؛ هنوز دیدههایش را هضم نکرده بود، که با آواز شنیدنی، دوست عزیزش، کشتیبان کشتی، آیدا مبهوت ماند و گوشهایش نیز لبریز از عشق شد.
با بلند شدن صدای بقیه، یعنی @مآوا؛ @حوراء ، @Elaheh_A ، @mahban ، @IVI ، @NI NI عشق به رگهایش تزریق شد و قلبش را نیز لبریز کرد.
نه تنها زینب، بلکه تمامی دریانوردهایی که خبر از این طوفان نداشتند نیز مبهوت گشتاند و کمکم همهی آنها شروع به همراهی و آواز «تولدت مبارک» سردادن کردند.
هرلحظه به آن سنگ عظیم، نزدیکتر میشدند. با اوج گرفتن آواز، تلاطم امواج بیشتر گشت و باعث ریزش سنگریزهای کادوپیچ شده شد. سنگریزه درست میان دستهای ناخدا زینب سقوط کرد و باعث برانگیختن کنجکاوی ناخدا زینب و سایر دریانوردان شد. آن هدیهی کوچک برای چه کسی میتواند باشد؟ همهی هدایا بزرگ و کلان بودند؛ اما این کوچک و جمعوجور.
ناخدا زینب، گرهی ربانهای سنگریزه را باز کرده و سپس به ایرپادی که در میان ربانها مخفی شده بود، خیره شد. با کمی تأمل آن دو هندذفری کوچک و آبیِ آسمانیرنگ را، در گوشهایش قرار داد. صدای دریانوردها قطع شد و ناگهان صدایی از ایرپاد در، گوشهایش پیچید. این صدا را خوب میشناخت. نگاهاش با تحیر سمت آیدا برگشت. گویی سوپرایزهای این دختر تمامی نداشت.
صدای زیبایش در گوشام طنین میانداخت. تولدم را به همان روش خودش تبریک گفته بود.
- آن دم که زنم دم ز تو دردم به سر آید
در دم همه دردم رود و خنده در آید
پس دم به دم و در همه دم از تو زنم دم
تا آن دم آخر که دم از سینه بر آید
مشاهده فایلپیوست 13093 اینم صوتی داستان گوینده ها حورا و آیدا
از طرف بخش صوتینو
مشاهده فایلپیوست 13094
از طرف @خواهریت آیدا🥲
مشاهده فایلپیوست 13095
از طرف خواهریت
مشاهده فایلپیوست 13096 آهنگ طراحی شده @yas_NHT
مشاهده فایلپیوست 13097 از طرف @IVI 🎀🎀
مشاهده فایلپیوست 13103
از طرف @NI NI قشنگمون
از طرف بخش دانشینو
If I have to choose between you and breathing, I wouldn’t hesitate a second choosing you because you are the reason I exist. Thank you for completing my soul. Happy birthday
اگر مجبور باشم بین تو و نفس کشیدن یکی را انتخاب کنم، بدون ثانیه ای تردید تو را انتخاب می کردم چون تو دلیل بودن من هستی. به خاطر کامل کردن روحم از تو ممنونم. تولدت مبارک عزیزم!
من المستحیل أن أنسی هذا الیوم الذی جئت فیه الی الدنیا یا صدیقی ، فهو اهم یوم بالنسبة لی ، کل عام و انت بخیر.
دوست من ، فراموش نکردن روزی که به دنیا آمدی ، مهمترین روز برای من است ، میلادت مبارک
@مهوا؛
تبریکهای متفرقه از طرف اهالی بوکینوو
زیزی قشنگم
تولدت مبارک 🔅
دختر خوب و پرتلاشم، موفقیت های بی شماری رو واست آرزو میکنم💪
از ته دل میخوام به اون بالا بالا ها برسی و چشم حسوداتو بترکونی(میدونی کیارو میگم)
متن احساسی اینا تو کار من نیست اما واقعا واقعاااا دوست دارم و موفقیتت رو بیشتر از همه میخوام
از طرف @مآوا؛
زینب خوب من، دختر قوی و خلاق و مهربون من، تولدت هزارانهزاربار مبارک💋
آیدا از یه ماه و نیم پیش از تولدت، پدر همهمون رو در آورد❤ دمش گرم.
با اینکه نویسندهام، توی نوشتن اینطور چیزها خوب نیستم
ولی سعی کن، همیشه لبخند بزنی، اول برای خودت و خدات و خانوادهات و بعد، برای آیدا و رفیقهات و من.
انسانها تکهای از وجود خدا هستن و همیشه یه جایی ممکنه تنها باشن، همهی انسانها!
با اینحال، اگه یه روزی احساس تنهایی کردی، این یادت باشه که تکهای از وجود خدا درون تو هست.
علاوه بر این، بقیه رو نمیدونم، اما مطمئن باش هرچی پیش بیاد، من و آیدا بینهایت دوستدارتیم💋
از طرف @حوراء
تولدت کلی مبارک
از طرف @Elaheh_A
مشاهده فایلپیوست 13099
دوست عزیزم
به یمن آمدنت هزاران ستاره در آسمان دلم خندید.
تنها برای تو که اولین و آخرین حکایت بی انتهای دوستی هستی
مینویسم که بدانی به یادت هستم.
و هزاران شاخه گل مریم را در روز تولدت تقدیمت میکنم🪷
✨️تولدت مبارک✨️
از طرف @mahban
و در آخر یه چیز کوچولو از طرف من بازم🥲🎀
تولدت حکایتی از مقاومت جهاد است،تو در دل شبها راههایی که از درد و رنج بودند را گذراندی تولدِ تو نه فقط سالی جدید، که آغاز شد جشنی تست که امروز برپاست تولد تو، قصههایی از هزاران شکست و پیروزی است، توکه از مسیرهای سخت عبور کردی، روزهایی که تنها خودت بودی و یک رویا، تو به دنیا نشان دادی که شکست تنها یک فصل است این روز، روز توست!
روز پیروزی روز عشق پس امروز را جشن بگیر تولدِ تو داستان از دلیری است زینویی!
آسمانها در آغوش تو لبخند میزنند هر رنج و غم در مسیر تو گم میشود تولد تو نه تنها شروع سالی تازه است بلکه شروع سالی است که درخشش آغاز شد.
تولدت مبارک دختری که تو دل سختیها قویترینی
میدونی چیه زینویی من امروز خیلی خوشحالمممم خیلی ذوق دارم دلنویسم شدم خداکنه بپسندی قویترین
میدونی، تو تنها فردی هستی که من حالم کنارش بهتر از قبل میشه تو شرایط های خیلی سخت کنارم بودی همه و همهی شرایاط سعی کردی با حرفات منو به بهترین نحو آروم کنی حداقل یکم خنده به لبم بشونی.
گاهی اوقات، گاهی اوقات با خودم که تنها میشم میگم.. وای من چقده تنهام ته دلم خالی میشه ولی وقتی یادم میوفته! نه من زینبو دارم کسی که تو هر شرایط و موقعیت آب دستش بود گذاشت زمین و بخاطر من هرکاری کرد، کسی که تبدیل شده به خواهرم از اعماق وجودم و خیلی واقعی حست میکنم آره تو همونی تو خواهر منی خواهرم اونی که همیشه پشتم بهش گرمه
خلاصه خواستم بگم که؛ مرسی که هستی ای کاش همیشه باشی و من تنهاییو با وجودت حس نکنم تولدت کلی مبارککک، خوبییی دخترقویمن
از طرف @مهوا؛
مشاهده فایلپیوست 13101
مگه تولد بدون کیکم داریممم؟
البته که یکم بیشتر طول کشید و ساعت ۱۲ تموم نشد
دعوا نکنید به همتون میرسهههه
خلاصه که تولدت مبارک دختر قوی بوکینو
میدونی چیه مامانی؟ شاید از این حرف بشناسیم ولی خواستم آخر از همه منم چند کلمه بگم!
آره.. دلم انقدی تنگ شده دلم میخواست برگردم و بگم مامانی من برگشتم اما درس درس درس
تو انجمن نیست روز تولدت ولی به آیدا سپردم که چیکار کنه، آره خودمم ندا بچهی قشنگت خواستم بگم بهترینارو برات آرزو دارم تو همون دختری هستی که تمام خواسته هاتو به واقعیت تبدیل کردی ایستاده برات دست میزنم مامی جونی امیدوارم آزوهات خاطره بشن و ایشالا روزی که تولدتو باهم جشن بگیریم بزنین بترکونیم اینو یادت نره یا فکر نکنی از دست ندا راحت شدی از الان بهت بگم من همون تک بچتم که بوکینو خانو به زور قبول کردم و سرت کلی دعوا راه انداختم بله خودشمهنوز داداش خودمی نه نه یعنی مامان خودمی کسی چپ نگات کنه چپ میشه تولد هزار بار مبارک قاب اکلیلی حیح
@ندوش؛
@بوکینو خان تولدت مبارکینو مامینو تو میتوانینو به همچی دست یابینو!
ایدهی شیطونک @ندوش؛
بازم تولدت مبارک عزیزترینم
خب بسم الله الرحمن الرحیم
از طرف پسر همسایه(@حاجی )
از اونجایی که بنده آدم سر به زیر هستم و در مجالس زنونه محل سرک نمیکشم از همون دم در تولد رو تبریک میگم و میرم دنبال زندگیم:
HBD
فقط یه نکته، توی جزیره بعدی بقیهی بچههای انجمن توی یه کافه منتظرن برات تولد بگیرن، پس بهتره کشتی رو نزنین به اون سنگ بزرگه🙌
اتمنالچ حیات سعیده خیتی الحلوه💋 انشالله اتعجبچ القصه و ولبلم الصنعته الچ، ولشعر❤ اول ردت اکتبلچ قصه کامله انوب ابنیتنه گالت گصریهه انجبرت اعوض القصه
ودیلی بلشاد رقم کارتچ خل ادزلچ هدیتچ💕
تولدت مبارک خوشگل ترین دختر دنیا🤍🫂
دورت بگردم به تمام آرزوهات برسی عزیز ترینم.💋🫂
پ.ن: آهنگ رو طراحی کردم منتهی اسمت رو درست تلفظ نمیکرد
تولدتون پرتکرار
تولدت مبارک مامان بزرگ انجمن🫂
مرسی دختر گل تو کاری کردی که ما کنار هم جمع بشیم و یه دوستی ابدی رو شروع کنیم . 🫰🥲
امیدوارم کلی اتفاق خوب برات رقم بخوره. همیشه شاد و پر انرژی باشی عسلکم✨️✨️
تولدتون مبارک! 🎂 امیدوارم روزت پر از شادی و لحظات خوب باشه. برات آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم🥳
بازم تولدت مبارک دخترِ قوی🔥
زادروزت خجسته 💐
تولدت مبارک زیزی جون 🥂
یک زمانی احساس میکردم که بدترین بندهی خدا هستم و تنهاترینمتولدت مبارک زیباترین
مبارکت باشه دختریک زمانی احساس میکردم که بدترین بندهی خدا هستم و تنهاترینم
احساس میکردم کسی از من خوشش نمیاد و حتی از من متنفرن، حتی خانوادم!
و... آره یه همچین احساسات مزخرفی داشتم؛ میگفتم من اضافیم و باید میمردم همون موقعی که یه ماه از بدنیا اومدنم میگذشت و بستری شده بودم تو بیمارستان
همون موقعی که کلی بعد از بدنیا اومدنم سر مامانم و بابام اتفاقات بدی افتاد
اما بعدش... بعدش اتفاقات خوبی که براشون افتاد... فقط میتونم بگم خیلی خوشحالم که باعث حال و زندگی بد کسی نشدم و خانوادم هنوزم که هنوزه دوستم دارن
اما... این یک سالی که گذشت
دقیقا از وقتی که ۱۸ سالم شد تا الان که ۱۹ سالم شد
اتفاقاتی که پشت سر گذاشتم
مانعها و محدودیتهایی که ازشون گذشتم
غمهایی که متحمل شدم و شادیهای زودگذری که تجربه کردم
آدمهایی که ملاقات کردم و باهاشون آشنا شدم و آدمهایی که از زندگیم بیرون رفتن و فقط خاطراتشون باقی موند
تجربههایی که کسب کردم و باعث شد بزرگتر، عاقلتر و دختر بهتری بشم
در کنار این انجمن و شماها، در یک جمله میتونم بگم که بهترین سال عمرم بود در کنارتون
و مطمئنم از این به بعدش بهتر و عالیتر خواهد بود🥹
چون به لطف شما، خانوادم و رفیقم @Xiana (که تازه عضو انجمن شد) فهمیدم چه ارزش والایی دارم
چه استعداد خوبی دارم
چه کسی بودم و هستم
چه اخلاق و رفتار خوبی دارم
خودمو شناختم
همین خودش بهترین کادو از طرف شماها بود... ازتون ممنونم واقعاً خیلی خیلی ممنونم که همیشه همراهم بودین، هستین و خواهید بود✨🌈
و آهان
میخواستم این عکسا رو اینجا یادگاری بذارم چون گاهی میزنه به سرم گوشیمو فلش میکنم
کادوهای مامان بابا و خواهر عزیز @Louis و همکارم و رفیقم @Xiana🥹💐
مشاهده فایلپیوست 13113مشاهده فایلپیوست 13114مشاهده فایلپیوست 13115مشاهده فایلپیوست 13116مشاهده فایلپیوست 13117