به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
در ادامه مخلوط برنج و لپه را اضافه می کنیم و مجددا مواد را به مدت ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم تا مواد با هم به خوبی مخلوط شوند.سبزی کوفته را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. در این مرحله باید کوفته ها را درست کنیم برای این منظور به اندازه کف دست از مایه کوفته بر می داریم و کمی ورز می دهیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
سپس یک تخم مرغ آبپز به همراه مقداری گردو ، زرشک و آلو وسط آن قرار می دهیم و با دست کوقته را به صورت گرد شکل می دهیم.پس از اینکه تمام کوفته ها را درست کردیم انها را داخل قابلمه سس می چینیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
نکته مهم در این مرحله این است که آب درون قابلمه نباید در حال قل خوردن باشد زیرا باعث باز شدن کوفته ها می شود. پس باید با حرارت بسیار ملایم کوفته ها را بپزیم تا پس از پخت کاملا سالم و منسجم باقی بمانند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
توجه داشته باشید تا ۱۵ دقیقه اول به هیچ وجه کوفته ها را دست کاری نکنید زیرا ممکن است باز شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه می توانید کوفته ها را در قابلمه بچرخانید تا تمام قسمت های کوفته ها به صورت یکنواخت پخته شوند.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز است تا کوفته ها به طور کامل پخته شوند. پس از اینکه کوفته ها اماده شدند انها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سس باقیمانده را روی کوفته ها می ریزیم. برای تزین کوفته می توانیم از پیاز داغ ، زرشک و گردو استفاده کنیم
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI
بالا