به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی تبریزی دارد و در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود. جالب است بدانید در برخی رستوران های قدیمی هنوز این کوفته را به روش اصیل و قدیمی تبریزی درست می کنند، به این صورت که به جای چرخ کردن گوشت، آنرا در هاونگ های بزرگ می ریزند و به صورت دستی می کوبند. اگر دوست دارید این کوفته را با روش قدیمی نوش جان کنیدف حتما باید به رستوران های سنتی شهر تبریز سر بزنید
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برنج۱ لیوان
لپه۱ لیوان
گوشت چرخ کرده۱ کیلوگرم
سبزی کوفته۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران۱ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۳ قاشق غذاخوری
تره و مرزه۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپزبه تعداد کافی
زرشک۱ قاشق غذاخوری
آلو و گردوبه اندازه کافی
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برای تهیه کوفته تبریزی سنتی ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیم و در صورت امکان هر یک ساعت یک بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم، تا نفخ لپه به طور کامل برطرف شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
در این مرحله پس از خیساندن لپه آنرا آبکشی می کنیمف سپس به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه ها نیمپز شوند، سپس آنها با آب سرد آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
در این مرحله قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و دو لیوان آب و به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد برنج را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. زمانی که برنج کمی نرم شد آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برنج و لپه را با هم مخلوط کرده و با گوشتکوب می کوبیم تا کمی خرد شوند ، البته نباید برنج و لپه را به طور کامل له کنیم. اگر تمایل دارید بین کوفته ها تخم مرغ قرار دهید در این مرحله به تعداد کافی تخم مرغ هم آبپز کنید.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برای این منظور تخم مرغ ها را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و درب انرا می بندیم سپس داخل آب جوش قرار می دهیم تا آبپز شوند ، پس از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل پختند پوست آنها را می گیریم و کنار می گذاریم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
برای تهیه سس کوفته ها در یک قابلمه مناسب ۴ لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید سپس تره ، مرزه خرد کرده را به همراه رب گوجه فرنگی ، پیاز داغ ، دارچین و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
سپس اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود و به غلظت مناسب برسد. در مرحله بعدی پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را به طور کامل گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI

ARAMESH

مدیر بازنشسته
سطح
5
 
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
نوشته‌ها
876
مدال‌ها
4
سکه
4,361
این مرحله آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامهگوشت را به همراه دیگر مواد به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود.
 
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVI
بالا