mahban
[مدیریت ارشد کتابینو+ مدیر تالار ادبیات بینالملل]
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
مدیر رسمی تالار
عکاس انجمن
برترین کاربر ماه
ارسالکنندهی برتر ماه
سطح
6
یکی از اصول برنامه ریزی روان شناسی-زبان شناسی این است که چیزی به نام شکست وجود ندارد، تنها بازخورد وجود دارد.
شکیبایی یعنی قدرت.
سه قدم مانده تا طلا
ناپلئون هیل در کتاب کالسیک خود، فکر کن و ثروتمند شو، می گوید: آقایی به نام داربی، در کلورادو معدن طلا داشت. این معدن مدت کوتاهی فعال بود و سپس به ظاهر از طلا خالی شد. او بیشتر و عمیق تر حفر کرد، اما فایده ای نداشت. او از حفر معدن دست کشید و ابزار حفاری و زمین را در ازای چند صد دلار ناقابل به جوینده دیگری واگذار
کرد. مالک جدید معدن درست در فاصله ی سه قدمی از محلی که داربی از حفاری دست کشیده بود به رگه ای از طلا رسید که میلیون ها دلار ارزش داشت.
این حادثه زندگی داربی را تغییر داد. او هرگز اشتباه خود را در متوقف کردن حفاری در فاصله
سه قدمی تا طلا فراموش نکرد. او سال ها بعد گفت :
_من این نعمت را به دلیل بی ثباتی خودم
از دست دادم و به من آموخت که پیشروی هر چقدر هم که دشوار باشد شکیبایی و پیگیری را
ادامه دهم، درسی که برای موفق شدن در هر کاری باید یاد می گرفتم.
در جمع بندی می گوید که _ یکی از دلایل شکست، عادت به کنار کشیدن در زمانی است که فرد شکست خورده است.
سه قدم مانده به طلا متوقف نشوید. برگردید و کمی بیشتر حفر کنید.
شکیبایی یعنی قدرت.
سه قدم مانده تا طلا
ناپلئون هیل در کتاب کالسیک خود، فکر کن و ثروتمند شو، می گوید: آقایی به نام داربی، در کلورادو معدن طلا داشت. این معدن مدت کوتاهی فعال بود و سپس به ظاهر از طلا خالی شد. او بیشتر و عمیق تر حفر کرد، اما فایده ای نداشت. او از حفر معدن دست کشید و ابزار حفاری و زمین را در ازای چند صد دلار ناقابل به جوینده دیگری واگذار
کرد. مالک جدید معدن درست در فاصله ی سه قدمی از محلی که داربی از حفاری دست کشیده بود به رگه ای از طلا رسید که میلیون ها دلار ارزش داشت.
این حادثه زندگی داربی را تغییر داد. او هرگز اشتباه خود را در متوقف کردن حفاری در فاصله
سه قدمی تا طلا فراموش نکرد. او سال ها بعد گفت :
_من این نعمت را به دلیل بی ثباتی خودم
از دست دادم و به من آموخت که پیشروی هر چقدر هم که دشوار باشد شکیبایی و پیگیری را
ادامه دهم، درسی که برای موفق شدن در هر کاری باید یاد می گرفتم.
در جمع بندی می گوید که _ یکی از دلایل شکست، عادت به کنار کشیدن در زمانی است که فرد شکست خورده است.
سه قدم مانده به طلا متوقف نشوید. برگردید و کمی بیشتر حفر کنید.