• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

TWCA

[مدیر ادبیات + آشپزی]
کادر مدیریت بوکینو
صداپیشه انجمن
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-12
مدال‌ها
4
سکه
3,457
بسم رب

«اینقدر قاصد که از من سوی جانان رفته است
جمع اگر گردد به یکجا، کاروانی می شود.
وحید قزوینی»

این تاپیک «پاک‌نامه» تاپیک اختصاصی @gece ayı می‌باشد.
از ارسال هر گونه پیامی در این تاپیک خورداری کنید.

آخرین ویرایش:

TWCA

[مدیر ادبیات + آشپزی]
کادر مدیریت بوکینو
صداپیشه انجمن
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-12
مدال‌ها
4
سکه
3,457
نامه‌ای برای من عزیزم

سلام
می‌دانم گاهی اوقات زیادی تو را رنجاندمت، می‌دانم که گاهی با یک اشتباه چه بزرگ و چه کوچیک تو را آزار دادم.
منِ عزیزم، می‌دانم که بسیار از من رنجیده‌ای، شاید خسته باشی، شاید نای ادامه نداشته باشی، شاید از دست من خسته شده باشی ولی ببین اینک تو برایم مهم شده‌ای!
آری می‌دانم دیر فهمیده‌ام ولی خب فهمیده‌ام که باید این‌گونه باشد! قشنگ نیست؟
می‌دانم از آنچه که نشان می‌دهی خسته‌تری، می‌دانم! همه این‌ها را می‌دانم، می‌دانم زخم‌های بزرگ و کوچک بسیار داری!
نمی‌خواهم بگویم تقصیر من نبود، برعکس اتفاقا مقصر بودم.
نمی‌خواهم همانند گذشته‌ای دور تقصیر گردن زندگی و دیگران بی‌اندازم!
آری می‌دانم آسیب دیده‌ای، ولیکن حالا نگاه کن، اینک فهمیده‌ام که برای فهمیده شدن و دیگر چیزها باید خودم را ابتدا دوست داشته باشم «یعنی تو را»!
در آخر می‌خوام بگویم، شاید اینک درحال تسکین دردها باشی، می‌دانم که کنارم هستی!

آخرین ویرایش:

TWCA

[مدیر ادبیات + آشپزی]
کادر مدیریت بوکینو
صداپیشه انجمن
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-12
مدال‌ها
4
سکه
3,457
نامه‌ای به دوست خوبم

سلام عزیزِ من!
امیدوارم حالت خوب باشد، می‌دانم شاید هیچ‌وقت این نامه به دستت نرسد. شاید هیچ‌وقت نخوانی‌اش، شاید اصلا برایت مهم نباشد.
آری دوست خوبم، برایت مهم نیست.
درست همانند زمانی که من برایت مهم نبودم، تو را دوست خوب نامیدم که دشمن خوبی برایم باشی؟ یا دوست خوب نامیدم که همراهم باشی؟ درست آن زمانی که می‌گفتند نمی‌توانی‌ دوست خوبی برایم باشی و میان چند نفری که مخالف تو بودن من تو را انتخاب کردم. درست زمانی که ان‌ها رو‌به‌روی تو ایستاده بودند و درست کنارت بودم؛ تو چه کردی؟ من درست زمانی که همه تو را اشتباه می‌نامیدند تو را درست می‌دیدم. تو نشان دادی من خطای دید داشتم ‌و تو هیچ‌وقت دوست خوبی برایم نبودی. درست میان آنانی که تو را بزرگ‌ کردم میانشان مرا کوچک کردی! برای چه؟ بگذار من بگویم برای اویی که حتی من را دشمن می‌دانست؟
شاید انتخاب تو درست بوده باشد، انتخاب خوبت یک انتخاب نبود تموم شدن دوستی… دوست؟ تو خواهر من بودی! آری تو را خاطر می‌دانستم، تو انتخابت را کرده‌ای عزیزم! می‌گویند از محبت و عشق خار‌ها گل می‌شود، دروغ است از محبت و عشق و از خودگذشتگی خارها گل نمی‌شود ادم‌ها از خودبی‌خود می‌شوند و لجن‌تر از قبل می‌شوند.
ولی شاید باز بگویم تو قشنگ‌ترین انتخاب اشتباهِ من بودی!

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 5) مشاهده جزئیات

بالا