به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهوین؛

[نابغهٔ ثروت کیبی بایت ¹⁰²⁴]
پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
6,328
«به نام خداوند شعر و ادب»

نقد یک اثر در جهتِ توسعه‌ی نوشته بوده و هدف از آن توهین و بی‌ارزش جلوه دادن اثر شما نیست!
نویسنده‌ای موفق خواهد بود که انتقادپذیر باشد و از موارد ذکر شده بیاموزد، نه آنکه در مقابل منتقد جبهه بگیرد.

@وقار
ضمن درود و عرض وقت‌بخیر خدمت شما نویسنده گرامی!
بابت اعتماد شما به نقد آثار خود در انجمن بوکینو سپاسگذاریم و امیدواریم که بتوانیم در پیشرفت شما نقش به‌سزایی داشته باشیم!

منتقد اثر شما: @ARAMESH

لازم به ذکر است که:

1. پس از نقد، بر روی دلنوشته شما نظارت خواهد شد و در صورت عدم توجه به سخنان و راهنمایی‌های منتقد اثرتان، با درخواست‌های نقد بعدی شما‌، موافقت نخواهد شد!
2. نقد‌ها در کمال انصاف بوده و منتقد فرد وارد به مباحث ادبی‌ست؛ و از بابت صحت نقد و راهنمایی‌ِ منتقد، نگرانی نداشته باشید.
3. تمام تلاش ما در جهت پیشرفت نویسنده‌هاست؛ پس نقدپذیر باشید و در برابر نقد خود، جبهه نگیرید.
4. تا بعد از قرارگیری نقد اثر توسط منتقد، از ارسال پست اسپم، تشکر و... خودداری فرمائید.
5. در صورتی که از نقد یا منتقد خود ناراضی بودید و یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تاپیک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع پیشنهادات، اعتراضات و انتقادات

به امید موفقیت روز افزون شما!​

امضا : مهوین؛
  • عالیه
واکنش‌ها[ی پسندها]: DALANA

مهوین؛

پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
6,328
[جلد به زودی قرار خواهد گرفت]

دلنوشته: رد انگشت‌هایت
ژانر: عاشقانه
دلنگار: تی ناز «زیبا» سعیدی
مقدمه: رد انگشت‌هایت تنم را به شعله می‌کشد؛ از تو چه پنهان، گاهی آن‌قدر خواستنی می‌شوی که شروع کنندهٔ تک به تک ثانیه‌ها من هستم.

لینک:

ARAMESH

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
سکه
4,361
[به نام آنکه هستی را در وجود آفرید]

عنوان:
نام دلنوشته شما «رد انگشت‌هایت» است؛ عنوان متشکل از دو بخش است، رد و انگشت‌هایت است قسمت اول عنوان شما از حرف‌های کمی بهره برده است در حالیکه قسمت دوم آن طولانی‌تر بوده و حجم بسیاری از کلمات را در خود جای داده است و این تضاد آشکار باعث کم شدن جذابیت دلنوشته می‌شود.
عنوان انتخابی شما با این که از بافت ادبی استفاده شده است ولی کلمات آن کلیشه‌ای بوده و کششی در خواننده برای جلب توجه نداشته است.
عنوان انتخابی شما با ژانر انتخابی شما کاملا ارتباط داشته و می‌توان از آن حس عاشقانه را دریافت کرد.

مقدمه:
تعداد سطور مقدمه شما به نسبت کم بوده است همچنین در خوانش باید به سرعت و کلمات را پی‌در‌پی تلفظ کرد که ممکن است فرد گمراه شود.
مقدمه با ژانر انتخابی شما ارتباط مستقیمی داشته است و در حس‌آمیزی کلمات یا ژانر موفق بوده‌اید.

ژانر:
ژانر انتخابی شما عاشقانه است که این ژانر باید در تمام متون دلنوشته دیده شود و فرد را در حس و حال عاشقانه فرو ببرد.
در استفاده از این ژانر در متون‌هایتان موفق بوده‌اید ولی در متن‌های شما چاشنی تراژدی وجود داشته است.
در همان ابتدا پارت اول دلنوشته شما با این متن آغاز می‌شود:
- قدم‌‌هایت هر چه‌قدر که دور باشد، باز مرا آرامم می‌کند.
آغوشم در ازدحام سرمای تنهایی، دست‌هایت را می‌طلبند و نگاهِ مشتاقم، آوای آمدنت را زمزمه می‌کند.
چه‌قدر رسیدنت را دوست دارم و تو می‌دانی که من از تمام تو، دست‌هایت را خواهانم تا در جهان بی‌پایانت گم شوم.

خواننده در ابتدا حس دور بودن را در می‌یابد که در این حال فکر خواننده به سوی ژانر تراژدی روانه می‌شود ولی در پارت‌های بعدی این اشتباه کمتر به چشم می‌خورد.

زاویه دید:
زاویه دید از شخصیت‌های اصلی داستان بوده است و در تمام متون زاویه دید حفظ شده است و اشتباهی از سوی زاویه دید دیده نمی‌شود.

علامات نگارشی:
بسیاری از علامات استفاده شده درست بوده است ولی در بعضی قسمت‌ها ممکن بود که استفاده بهتری از آن گرفته شود مانند:
- دست‌هایت میان جهان من حصار می‌کشند و من چه عاشقانه این دست‌ها را ستایش می‌کنم.
من با همین دست‌ها رشد کرده‌ام.
تو که می‌دانی؛ من با تو بودن را، شکفتن را، زندگی را آموختم و من اکنون تمام تو را ستایش می‌کنم.

- دست‌هایت میان جهان من حصار می‌کشند و من چه عاشقانه این دست‌ها را ستایش می‌کنم.
من با همین دست‌ها رشد کرده‌ام.
تو که می‌دانی؛ من با تو بودن را، شکفتن را و زندگی را آموختم، من اکنون تمام تو را ستایش می‌کنم.

یا مثال دیگر:
- تو هوا را از من بگیر، اما نگاهت را... لبخندت را از من نگیر، بگذار با لبخندت جان بگیرم و با نگاهت به اقیانوس قلبم جان ببخشم. تو که می‌دانی؛ رد لبخندت، فرسنگ‌ها را به نام تو کرده و نگاهت بذر عشق را می‌شکفد؛ بگذار همانند ماه بر تو بتابم و عطرت را ببو*سم.

- تو هوا را از من بگیر، اما نگاهت را، لبخندت را از من نگیر؛ بگذار با لبخندت جان بگیرم و با نگاهت به اقیانوس قلبم جان ببخشم. تو که می‌دانی؛ رد لبخندت، فرسنگ‌ها را به نام تو کرده و نگاهت بذر عشق را می‌شکفد؛ بگذار همانند ماه بر تو بتابم و عطرت را ببو*سم.

اشتباهات جزئی در این قسمت دیده می‌شود که لزوما بیشتر سلیقه‌ای بوده و در خوانش تاثیر خواهند داشت.

تعداد سطور:

تفاوت تعداد سطور مقدمه نسبت به بقیه پارت‌ها بیشتر بوده است، در حالیکه سطور‌ها پربارتر و مطالب غیر کلیشه‌ای را در خود جای داده بودند؛ در حالت کلی متفاوت سطور زیاد به چشم نمی‌خورد ولی در قسمت‌هایی این تفاوت زیاد بوده است!
مانند:
- تو هوا را از من بگیر، اما نگاهت را... لبخندت را از من نگیر، بگذار با لبخندت جان بگیرم و با نگاهت به اقیانوس قلبم جان ببخشم. تو که می‌دانی؛ رد لبخندت، فرسنگ‌ها را به نام تو کرده و نگاهت بذر عشق را می‌شکفد؛ بگذار همانند ماه بر تو بتابم و عطرت را ببو*سم.

و پارت دیگر:
- همین که در میان آسمان بی‌کرانت که آکنده از عطر توست،
دست‌هایت به نام من باشد کافی‌ست.

توصیفات:
توصیفات شما به اندازه کافی و بسیار دلنشین بوده است، در آن از کلمات غیر کلیشه و بیان احساسات عاطفی به خوبی بکار گرفته شده است و بسیار دلنوشته شما را زیبا کرده است.
از جمله توصیف‌هایی که در آن زیبایی دیده میشد:
دست‌هایت را از مِهر وجودت، به دریای خشک وجودم، سرازیر کن.
به مزرعه‌ی خشکیده‌ی چشم‌هایم، شکوفه‌های آسمان چشم‌هایت را بپاش. بگذار از لانه‌گاهِ چشم‌هایت، لبخند ماه را بنگرم.

بافت:
بافت شما ادبی بوده است و در تمامی متون ان را رعایت کرده‌اید.

سخن منتقد:
انتقاد ما برای زیباتر شدن دلنوشته شما بوده است و امید است از این نقد دلسرد نشوید.
منتظر آثار زیباترتان هستم :} 🫂✨​

• عالیه

مهوین؛

پرسنل مدیریت
سطح
3

تاریخ ثبت‌نام
2023-02-17
مدال‌ها
5
سکه
6,328
دلنگار عزیز: @وقار
نقد شما تحویل داده شد.
از انتقادپذیری شما سپاسگذاریم.

مدّت باز بودن تاپیک: 2 روز!

• لاولی

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
ویرایش میشن
ممنونم از نقدِ زیباتون:heart_eyes::Red_heart:
فقط الان ژانرِ تراژدی اضافه کنم؟
و یه چیزِ دیگه اون‌‌ پارت‌هایی که کم یا زیادن ویرایش کنم و به اندازه بنویسم؟

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
و این‌که نیاز اسم دلنوشته رو تغییر بدم؟

ARAMESH

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2023-04-29
سکه
4,361
ویرایش میشن
ممنونم از نقدِ زیباتون:heart_eyes::Red_heart:
فقط الان ژانرِ تراژدی اضافه کنم؟
و یه چیزِ دیگه اون‌‌ پارت‌هایی که کم یا زیادن ویرایش کنم و به اندازه بنویسم؟
ژانر تراژدی تک و توک دیده میشد
نه در حدی کم بود که بگیم می‌تونه حذف بشه و نه در حدی زیاد بود که بگیم اضافه بشه، سلیقه‌ای هست
و بله اون قسمت‌ها رو یکم پر کنین تا بیشتر دیده بشه
تقریبا تعداد سطور یکسان باشه
(خطای زیادی در تعداد دیده نشه)
و این‌که نیاز اسم دلنوشته رو تغییر بدم؟
به نظر من اگه نام دلنوشته‌اتون از کلیشه‌ای بودن در بیاد بهتر میشه

• عالیه

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
سلام عزیزم من ویرایش کردم میشه یه نگاه بهش بندازی ببینم مشکلی هست؟

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: ARAMESH
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا