به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

روانشناسی علائم خود سرزنشی در کودکان؟

• نویسنده موضوع تی ناز
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 26

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
احتمالاً جملات زیر را از کودک مبتلا به این مشکل شنیده باشید:

من خیلی زشت یا چاق هستم.
بینی بسیار بزرگی دارم.
پاهای من بسیار تپل است.
سرعت من در ورزش بسیار کم است و در مدرسه عملکرد خوبی ندارم.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
دوستانم من را یک احمق می بینند.
این کار را انجام نمی دهم، زیرا نمی توانم از پس آن بربیایم.
هرگز نمی توانم کارها را درست به انجام برسانم و همیشه همه چیز را خراب می کنم.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
راه های زیادی وجود دارد که بتوانید به این رفتار کودکانتان و خود سرزنشگری و خود انتقادی آن ها پاسخ دهید.

مثلاً:

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
به دقت به حرف های آن ها گوش دهید.
توجه و نگرانی خود را ابراز کنید.
به آن ها کمک کنید که به بخش های مثبت وجود خود پی ببرند.
یاد بگیرید که توجه آن ها را روی فعالیت مثبت شان متمرکز کنید و اجازه ندهید که مدام خودشان را سرزنش کنند.
اگرچه که می توانید به آن ها کمک کنید که مهارت مهربان بودن با خود را هنگام مواجهه با این شرایط خودشان افزایش دهند. مهربان بودن با خود به عنوان یک سنت در بسیاری از مذهب ها هم رواج پیدا کرده است و افراد به قدرت آن پی برده اند.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
استراتژی های مختلفی توسط روانشناسان برای ارتقای مهربان بودن با خود وجود دارد. در این قسمت مواردی از آنها را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید آن ها را برای کودکان خود به کار ببندید.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
1. آگاه بودن هوشیارانه از خود انتقادی و اثرات آن
افراد باید بدانند که خود انتقادی چه اثراتی دارد و انجام این کار را متوقف کنند و یاد بگیرند که چگونه به درد و غم و ناراحتی خود غلبه کنند. باید ببینند که چه چیزی در ذهن آن ها می گذرد و از تجربیات خود نیز استفاده کنید.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
مثلا زمانی که خودتان می گویید، من احمق هستم، صدمات جبران ناپذیری به خودتان وارد می کنید. زمانی که با خودتان فکر می کنید، من زشت و چاق هستم، یعنی دارید این سیگنال را به خودتان می دهید که اصلاً به خود اعتماد و علاقه ندارید.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
برچسب های منفی زدن و خود انتقادی می تواند تجربه شما را از زندگی به یک تجربه منفی تبدیل کند.

خوشبختانه ما می توانیم به کودکان در این مسیر کمک کنیم و افکار انتقادی آن ها را بشناسیم و اجازه ندهیم که خودشان را احمق فرض کنند. از آن ها بخواهیم که افکار خود را متوقف کنند و این آمادگی مهربانی را در خودشان به وجود بیاورند.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
برخورد با کودکان

می توانیم با جملات زیر شروع کنیم:
بسیار متاسفم که این جمله را در مورد خودت می گویی.
از این بابت واقعا احساس ناراحتی می کنم، شنیدن این جمله و چنین تفکری واقعاً دردناک است.
قطعاً تحمل این احساس بسیار سخت خواهد بود. بسیار متاسفم که چنین فکری در مورد خودت داری. در کنار آن می توانید از جملاتی هم استفاده کنید که خلاف برچسب های انتقادی او را اثبات کند. - - مثلاً فکر نمی کنم این موضوع حقیقت داشته باشد اما در هر حال به خاطر فکری که در سر تو وجود دارد، متاسفم.

تی ناز

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
17
سکه
8,816
کاملا مخالف تو هستم اما می دانم که خود انتقادی صدمه زیادی به تو وارد می کند و از این بابت متاسفم هستم. پس سعی کنید با ملایمت و به آرامی نام خود انتقادی را به او یاد دهید و کم کم اثراتش را به او بشناسانید اما در این مورد عجله نکنید.

بالا