• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

رها؛

[معاونت بازنشسته + گرافیست + عکاس]
Staff member
LV
0
 
Joined
Mar 7, 2023
Messages
1,055
سکه
6,997

مرحله ۸: راهنمای نگهداری بلندمدت​

برای نگهداری کوتاه مدت و چند ماه می‌توانیم مربا را در یخچال قرار دهیم، ولی اگر بخواهیم به مدت بیشتر از ۶ ماه یا حتی یک سال مربای توت فرنگی را نگهداری کنیم، بهتر است آنرا در ظرف های مناسب قرار داده و فریز کنیم.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت بازنشسته + گرافیست + عکاس]
Staff member
LV
0
 
Joined
Mar 7, 2023
Messages
1,055
سکه
6,997

مرحله ۹: کدر شدن رنگ مربا توت فرنگی​

اگر می خواهید رنگ مربای شما شفاف و براق شود باید برای پخت مربا وقت بیشتری بگذارید. زمانی که توت فرنگی را به شهد اضافه می کنید، مدام روی مربا کف جمع می شود و باید این کف ها را جمع کنید و دور بریزید تا در پایان پخت رنگ مربای شما کدر نشود.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت بازنشسته + گرافیست + عکاس]
Staff member
LV
0
 
Joined
Mar 7, 2023
Messages
1,055
سکه
6,997

مرحله ۱۰: نگهداری طولانی مدت​

اگر مقدار زیادی مربا درست کرده اید حتما مقداری که نمی خواهید فعلا استفاده کنید را فریز کنید تا سالم و تازه بماند. با این روش مربای شما تا بیش از یک سال سالم می ماند. برای هر بار مصرف ۳۰ دقیقه زودتر مربای فریز شده را از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط یخش باز شود.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت بازنشسته + گرافیست + عکاس]
Staff member
LV
0
 
Joined
Mar 7, 2023
Messages
1,055
سکه
6,997

مرحله ۱۱: راهنمای جلوگیری از شکرک زدن مربا​

برای اینکه مربای توت فرنگی شکرک نزند، لازم است توجه خاصی به فرایند پخت آن داشته باشید. شهد مربا باید به غلظت مناسبی برسد، این غلظت باید تقریبا مشابه عسل باشد، تا مربا قوام مناسبی پیدا کند. آب موجود در شهد مربا اگر به درستی کنترل نشود، می تواند باعث کپک زدن مربا شود.
 
امضا : رها؛

رها؛

[معاونت بازنشسته + گرافیست + عکاس]
Staff member
LV
0
 
Joined
Mar 7, 2023
Messages
1,055
سکه
6,997

•طعم و عطر بهتر مربای توت فرنگی​

اگرچه توت فرنگی به تنهایی می‌تواند طعم و عطر خاصی به مربا ببخشد، اما افزودن چند ادویه و مواد افزودنی دیگر می‌تواند تجربهٔ طعمی فراموش نشدنی را بوجود آورد. یکی از راه‌های محبوب برای افزایش طعم و عطر مربا، استفاده از موادی است که خودشان نیز خواص طعمی و آروماتیک دارند. در این زمینه، دارچین، هل، وانیل و زعفران می‌توانند گزینه‌های بسیار خوبی باشند.​

 
امضا : رها؛

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom