بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذتبخش موفقیت را بچشید!
ثبتنام
ورود به حساب کاربری
نويسندگان گرامی توجه کنید:
انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
(کلیک کنید.)
قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
(کلیک کنید.)
انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری میباشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما
مسدود میگردد.
باز کردن گره از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرفهایش، ما را به کشف حقیقت نزدیکتر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
برای نگهداری کوتاه مدت و چند ماه میتوانیم مربا را در یخچال قرار دهیم، ولی اگر بخواهیم به مدت بیشتر از ۶ ماه یا حتی یک سال مربای توت فرنگی را نگهداری کنیم، بهتر است آنرا در ظرف های مناسب قرار داده و فریز کنیم.
اگر می خواهید رنگ مربای شما شفاف و براق شود باید برای پخت مربا وقت بیشتری بگذارید. زمانی که توت فرنگی را به شهد اضافه می کنید، مدام روی مربا کف جمع می شود و باید این کف ها را جمع کنید و دور بریزید تا در پایان پخت رنگ مربای شما کدر نشود.
اگر مقدار زیادی مربا درست کرده اید حتما مقداری که نمی خواهید فعلا استفاده کنید را فریز کنید تا سالم و تازه بماند. با این روش مربای شما تا بیش از یک سال سالم می ماند. برای هر بار مصرف ۳۰ دقیقه زودتر مربای فریز شده را از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط یخش باز شود.
برای اینکه مربای توت فرنگی شکرک نزند، لازم است توجه خاصی به فرایند پخت آن داشته باشید. شهد مربا باید به غلظت مناسبی برسد، این غلظت باید تقریبا مشابه عسل باشد، تا مربا قوام مناسبی پیدا کند. آب موجود در شهد مربا اگر به درستی کنترل نشود، می تواند باعث کپک زدن مربا شود.
اگرچه توت فرنگی به تنهایی میتواند طعم و عطر خاصی به مربا ببخشد، اما افزودن چند ادویه و مواد افزودنی دیگر میتواند تجربهٔ طعمی فراموش نشدنی را بوجود آورد. یکی از راههای محبوب برای افزایش طعم و عطر مربا، استفاده از موادی است که خودشان نیز خواص طعمی و آروماتیک دارند. در این زمینه، دارچین، هل، وانیل و زعفران میتوانند گزینههای بسیار خوبی باشند.