ماهی را تمیز کردم و شستم. خشک که شد، هر طرف ماهی رو سه برش دادم.
همه جاشو روغن زیتون ریختم و فلفل سیاه تازه پاشیدم.داخل شکمشم روغن زیتون و فلفل سیاه ریختم.
تو شکم و بیرونش لیمو تازه زدم. با یک پیاز بزرگ و خلالی شده روشو پوشوندم و و دو سه ساعت گذاشتم موند و چند باری زیر و رو کردمش.
فر را روی بالاترین درجش روشن کردم و کاغذ روغنی گذاشنم تو سینی.
همه طرفش ماهی را زرد چوبه و نمک زدم ( زعفران هم میشه ) بعد گذاشتم تو فر.
زیرش طلایی شد گریل هم روشن کردم روشم طلایی شد.