به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

Elaheh_A

[مدیریت ارشد خدماتینو+مدیر تالار نقد]
کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-06
سکه
6,259
گمان می‌برم پس از تو، زبانم طعمی جز تلخی را نچشد.
هرگاه که شیرینیِ زندگی به سراغم می‌آید؛ آتش عشق تو شعله می‌افروزد و جز تلی از خاکستر چیزی باقی نمی‌گذارد.
آتشی که هیچ‌گاه خاموشی نخواهد یافت.​

Elaheh_A

کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-06
سکه
6,259
بارها از قالب آن دخترِ آرام و مطیع بیرون آمده و دوباره سراغت را گرفته‌ام؛ اما تو عاقل‌تر از من، هر بار مرا راندی.
نمی‌دانی چگونه کلماتت چون تیغ در قلبم فرو می‌رفت و من برای عذاب کشیدنِ بیشتر، بارها و بارها آنها را می‌خواندم و می‌گریستم.
شاید باورکردنِ جدایی از تو، هنوز هم برایم سخت است.​

Elaheh_A

کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-06
سکه
6,259
راضی به نبودت نبودم و به بودنش هم!
با اولین لمس او، بذر نفرت درون من کاشته شد.
با هر بار لمسش، دانه‌ی نفرت درون قلبم رشد می‌کرد و اکنون گمان می‌کنم نه تنها قلبم؛ بلکه کل روحم را فرا گرفته.
نفرتی که اکنون به درختی تنومند تبدیل شده، نه از تو و نه از اوست؛ بلکه خودِ من باعثِ نفرت نهفته در روحَمم.
منی که نه فرصت با تو بودن داشتم و نه همراهیِ کاملی با او.​

Elaheh_A

کادر مدیریت بوکینو
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-08-06
سکه
6,259
هربار به تو می‌گفتم که، "پس از تو" زندگی برایم بی‌معناست و با این جهانِ نفرت‌انگیز وداع خواهم گفت؛ اما هنوز هم در اوج شرمندگی روی این کره‌ی خاکی قدم برمی‌دارم و از هوایش نفس می‌کشم.
هوایی که نبودِ تو را فریاد می‌زند و همانند تیغ درون شش‌هایم فرو می‌رود. جای خالی‌ات سیلی می‌شود و روی صورتم فرود می‌آید.
روز‌های نبودنت پر از غربت است، پر از دلتنگی.
دلم رهایی از جهان را می‌خواهد، دلم بودنِ تو را می‌خواهد اما هربار فقط غمِ نبودنت نصیبم می‌شود.
و "پس از تو" تمام روزهایم تاسیان است.​

بالا