به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

یاقوتِ نیلگون فام؛

[مدیریت ارشد هنرینو+مدیر تالار آموزشگاه]
پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
Negar_1728129879019.png
عنوان: قشرِ شیفتگی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
اثر: نیل‌آی
ناظر: @آتاناز
مقدمه:
یادت هست هنگامی که انگشتر نگین‌دار بر انگشتانم بدل کردی، گویی سفره‌ی رنج و شیفتگی را هم برایم فراهم کرده بودی؟
سفر و سفره را با یک‌دیگر مهیا کردی و خود، به آغوش باز آسمان‌ها شتافتی و من را به سفره عزا دعوت نهادی‌. یادت هست شیون‌کنان بر خاک سردِ مرده‌‌ها سوگند یاد کردم، روزی به دیدارت خواهم امد؟! حالا با رخ شاد و روحی خسته آمده‌ام با دلی که شیفتگی‌ امانش را گسسته، با روحی که قشری از غم بر رویش سایه انداخته‌.
قشر: پوسته، پوشش

آخرین ویرایش:
امضا : یاقوتِ نیلگون فام؛

Sara

[مدیر ارشد بازنشسته]
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
2023-03-03
مدال‌ها
18
سکه
2,049
21_14_59_downloadfile (1).png

نویسنده‌ی عزیز، از این‌که انجمن بوکینو را برای انتشار آثارتان برگزیدید، خرسند و سپاسگزاریم.

لطفا قبل از تایپ دلنوشته‌ی خود، قوانین مربوط به تایپ دلنوشته را مطالعه کنید.

همچنین شما می‌توانید در صورت نیاز به راهنمایی و بهبود بخشیدن قلم خود، درخواست ناظر دهید.

پس از تایپ حداقل ۱۵ پست، می‌توانید درخواست نقد
و تگ دهید.

شما می‌توانید پس از تایپ ١٠ پست برای اثر خود درخواست طراحی جلد دهید‌.

بعد از ۲۰ پست می‌توانید پایان دلنوشته‌تان را اعلام کنید.

در صورت تصمیم به عدم ادامه‌ی تایپ دلنوشته، شما می‌توانید درخواست انتقال به متروکه دهید و همچنین در صورت تصمیم به ادامه‌ی تایپ دلنوشته و انتشار اثرتان می‌توانید درخواست بازگردانی اثر از متروکه را دهید.

𖡼 با سپاس از توجه شما 𖡼

[کادر مدیریت تالار ادبیات]

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
دوستت دارم؛ زیرا لحظه‌ای که در اطوارهای کرب و بی‌جهتم همچو نابینایی سرگردان بودم، تو مرا پذیرفتی. دستم‌هایم را در دستانِ گرم و دلداده‌ات گرفتی و مرا به سمت هاله‌ای از شیفتگی کشاندی! ای خاطرخواه نازنینم نمی‌دانستم بهای این شفقت چیست؟

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
اما روزی از نگاه سیه‌رنگت، ندای سفید فامِ دلم را پرسیدم. گفتم بگو ای نازنين‌ِ شادکام‌ مگر تو مرا چند شماری؟ با لبان رنگ‌اناری‌ات، همراه با تبسمی سوالم را پاسخ دادی. جوابت را بار‌ها و بار‌ها زمزمه کردم؛ مانند آن‌که خوراک شب و روزهایم باشد.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
آخر گفته بودی: « مگر می‌شود میزان علاقه‌ام را به تو بسنجم؟ مگر عشق مانند تب‌ است که آن را با دماسنج سنجید؟» و من در آن هنگام سرگشته‌ پاسخت را دادم: « خدا را شاهد، اگر عشقی فراتر‌ از بی‌نهایت باشد اولین نفر من هستم که آن عشق را به تو هدیه خواهم داد!»

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
اما افسوس؛ گفته‌هایمان در آتش بی‌مهری تو اکنون سوخته است! اما گرد و غبار خانه‌ سوزش بر چهره‌ام لقب بی‌وفا را قشر کرده. ای روح من! تو با چشمانت... روح پاکت و قلبت، شاهد گسسته شدنم در میان موج کلمات بودی و رفتی!
تو دیگر آن عاشق نبودی، تو سنگی خشک شده از احساس بودی!

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
مانند روز‌هایی که اگر از چشمانم غم می‌بارید مرا مرحمت می‌کردی نبودی! تکه‌ای سنگ شده بودی اما همانند نسیم تلخ پاییزی بودی، که با احساست به خاک گرفته‌‌ات و قلب سنگی‌ات سد جریان یک رود عشق شدی!

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
دوستت دارم؛ زیرا هنگامی که بُرشگری بر ریسمان آرزو‌هایم گذاشتم دستم را پس نمودی و بُرشگر را در میان عشق‌مان بلعیدی و به من محاربه با نااُمیدی را آموختی، اما حالا این زمان که شمعی نیمه‌‌سوخته از اُمیدهایم باقی مانده است به چه کسی پناه ببرم؟

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
چه کسی حاظر خواهد شد چتر بارانی خود را بر روی سرم بگیرد تا دیگر از بی‌مهری‌های آسمان و رعد‌هایی که می‌زند ناگهان بر سرم آوار نشود، بیم نکنم؟! حالا دانسته‌ام این شهر و مردم‌هایش بعد از تو، چهره‌یشان برایم آشکار شد، آن‌ها از سنگ هم سنگ‌تر بودند.

یاقوتِ نیلگون فام؛

پرسنل مدیریت
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2024-07-30
مدال‌ها
3
سکه
5,401
آن‌ها، رفتن ناگهانی‌ات را به گردن من آویختند و این‌گونه به من ظلم شد! می‌گویم توجه کرده‌ای؟ در نیمه‌های شب حیران‌زده گفتی: « مگر عشق تب است که شود با دماسنج اندازه‌گیری شود؟!»
آن زمان گفتم: « آری، عشق تبی است که اگر انسانی را مبتلا به خود می‌کند و آن انسان از خود، بی‌خود می‌شود»

بالا