به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

Rizer

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-28
سکه
77
پارت ۹

ناگهان بغض گلومو گرفت و بدنم شل شدو تبر از دستم افتاد،دیگر نمیتوانستم به او ضربه بزنم.... جلوش زانو زدم و با گریه و التماس گفتم: خواهش میکنم.... بسه.... کافیه.... من دیگه نمیتونم تحمل کنم....
احساس درماندگی میکردم، چون حرف هایش حقیقت بود.... من مدتی خودم را مقصر مرگ مادرم میدانستم و افسردگی شدیدی به سراغ آمده بود اما همیشه سعی میکردم که خودم را سرزنش نکنم اما نمیتوانستم...
بلند گو ها گفتن:عیبی نداره خودم اینجا مراقبشم، و بعد با صدایی ترسناک شروع کرد به خنده هایی وحشتناک....
انگار اون موجود همه نقطه ضعف هایم را به خوبی میشناخت و از گذشته من اطلاعات زیادی داشت.

بدنم رو از سرما نمیتونستم تکون بدم و همینطور چشم هام رو بستم و احساس بی وزنی کردم.
جلوی میله روی زمین افتادم و همه جا تاریک شد.

چشم هام رو باز کردم که اطراف رو نگاه کنم اما دیدم روی کاناپه داخل کلبه دراز کشیدم و صاحب مزرعه بالای سرم ایستاده و با ترس ازم پرسید: داداش حالت خوبه؟؟ جلوی در کلبه افتاده بودی... چیزی شده؟

@Liza

آخرین ویرایش:
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

Rizer

کاربر بوکینویی
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
2024-11-28
سکه
77
پارت ۱٠

میدانستم که اگر از اتفاقات دیشب به او بگویم حرفم را باور نمیکند برای همین به او گفتم: نه جناب من خوبم......فقط شبها توی خواب راه میروم.

به صورت رنگ پریده ام نگاهی کرد و گفت شانس آوردی اینجا یخ نزدی... از این به بعد در کلبه را قفل کن.
به او گفتم: اره حواسم نبود.
صاحب مزرعه گفت: خب پس دیشب با روال کار اینجا آشنا شدی دیگه؟

ناگهان همه اتفاقات دیشب از جلوی چشمم شروع کرد به رد شدن و سریع گفتم: نه.... نه... من به درد این کار نمیخورم و سریعا شروع کردم وسایلم را جمع کردن.
چهره صاحب مزرعه طوری بود که انگار برایش عادی بود، او به من گفت: پس دیشب به سراغ تو هم آمد؟
جواب دادم: پس تو از اون خبر داری درسته؟؟
پاسخ داد: هدف اون موجود روح و روان دیگرانه... انگار از ترس و نا امیدی دیگران تغذیه میکنه و لذت میبره، به خاطر آزار و اذیت هاش شب ها نمیتوانستم اینجا بمانم، برای همین تصمیم گرفتم کسی را استخدام کنم به امید اینکه این ها همه توهم های خودم باشد و دیگران این چیز هارا نتوانند ببینن اما انگار من توهم نزده بودم و تو هم او را دیده ای.
جواب دادم: اگر جای تو بودم مزرعه را میفروختم و جای دیگری را برای کار انتخاب میکردم، نه این که آدم بدبختی را طعمه همچین جانور موذی و ترسناکی کنم.
وقتی در کلبه را باز کردم برای آخرین بار نگاهی به بلند گو ها انداختم و از آنجا رفتم.

ترسناک ترین اتفاق زندگیم بود، یعنی اون موجود چه بود؟ هرچیزی که بود صدای آژیر های وحشتناکی که از بلند گو ها پخش میشد و صداهایی که با احساسات و روح و روانم بازی میکردند هنوز هم توی ذهنمه و هیچوقت از سرم بیرون نمیره

نمیدونم اون صدا متعلق به کی بود... اما من اسمش رو گذاشتم....(کله آژیری)

@Liza

آخرین ویرایش:
  • پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban
بالا