What's new

بزرگترین مرجع تایپِ کتاب | انجمن رمان نویسی بوکینو

انجمن فرهنگی بوکینو، مکانی‌ برای انتشار و تایپ آثارِ شما عزیزان بوده و طبقِ قوانین جمهوری اسلامی ایران اداره می‌شود. هدف ما همواره ایجاد یک محیط گرم و صمیمانه است. برای دسترسی به امکانات انجمن و تعامل در آن، همین حالا ثبت نام کنید.

سوالات متداول

آموزش کار با انجمن را از این لینک مطالعه کنید.

ایجاد موضوع

برای شروع موضوعی در تالار مورد نظر خود بفرستید.

کسب مقام

به خانواده‌ی بزرگ بوکینو بپیوندید!
  • ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

yeganeh

[مترجم انجمن + ناظر آزمایشی کتاب]
LV
0

Reaction score
144
Time online
21h 51m
سکه
100
نام اثر: این جسد چه کسی است؟
ژانر: جنایی، معمایی
نویسنده: دوروتی ال. سایرز
خلاصه: همه‌چیز از وقتی شروع می‌شود که جسد یک مرد غریبه، کاملاً برهنه، با یک عینک pince-nez روی چشمش، در وان حمام یک خانه‌ی معمولی پیدا می‌شود.
صاحب‌خانه هیچ شناختی از او ندارد. پلیس هم کاملاً سردرگم است.
تقریباً هم‌زمان، سر روبن لوی، یک سرمایه‌دار مشهور یهودی، در حالی که برای رفتن به جلسه آماده شده بود، به طرز مرموزی ناپدید می‌شود. حالا همه فکر می‌کنند ممکن است این دو پرونده به هم مرتبط باشند.
اما وقتی لرد پیتر ویمزی – یک اشراف‌زاده‌ی خوش‌ذوق و باهوش – وارد ماجرا می‌شود، کم‌کم با تحلیل دقیق صحنه‌ی جرم و پرسش از افراد، رازهای پیچیده‌ای از ماجرا فاش می‌شود. آیا جسد، همان مرد ناپدید شده است؟ اگر نه، آن مرد کیست؟ چه کسی او را کشته؟ و چرا؟

ناظر: @(SINA)

Rezi

☻︎رضا [مدیر آزمایشی تالار ترجمه]
Staff member
LV
0

Reaction score
4,028
سکه
6,933
1000014136.png
مترجم گرامی، از شما متشکریم که انجمن رمان‌نویسی بوکینو را جهت انتشار رمان خود انتخاب کرده‌اید!

از شما می‌خواهیم قبل از ترجمه اثر خود، قوانین را مطالعه کنید:

⚜️[ ]⚜️

برای بی‌جواب نماندن سوالات و مشکلات‌ خود، به تایپک زیر مراجعه فرمایید:
⚜️کلیک کنید⚜️

برای آثار دلنشین‌تان جلد طراحی شود؟
بعد از قرار دادن ۱۰ پست در این تایپک درخواست دهید:
⚜️
unfurl="true"]https://forumbockino.ir/threads/طراحی-جلد-آثار-ویژه-بخش-کتابینو.4698/page-5#post-51678[/]

برای بهتر شدن و بالا بردن کیفیت آثارتان و تگ‌دهی به آن، بعد از قرار دادن ۲۰ پست، به تالار نقد مراجعه کنید:
⚜️
https://forumbockino.ir/threads/درخواست-نقد-مقدماتی-شورا-ویژه-تالار-رمان.1697/
⚜️

بعد از قرار دادن ۱۰ پست، برای کاور تبلیغاتی در تایپک زیر اقدام فرمایید:
⚜️[ https://forumbockino.ir/threads/%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B ]⚜️

برای درخواست تیزر، می‌توانید بعد از ۲۰ پست در تایپک زیر درخواست دهید:
⚜️
[ موضوع 'ساخت تیزر آثار | تالار تدوین' https://forumbockino.ir/threads/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%86.282/ ]⚜️

پست‌های اثرتان به تعداد منصوب رسیده و پایان یافته؟!
پس در تایپک زیر اعلام کنید:
⚜️ اطلاعیه‌ - اعلام پایان آثار ادبی | تالار ادبیات توصیفی ⚜️

برای انتقال اثر خود به متروکه و یا بازگردانی آن، وارد تایپک زیر شوید:
⚜️[ https://forumbockino.ir/threads/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87.647/ ]⚜️

و برای آموزش‌های بیشتر درباره‌ی ترجمه به تالار آموزشگاه مراجعه نمایید.
⚜️[ تالار آموزشگاه ]⚜️

با آرزوی موفقیت برای شما!

[کادر مدیریت تالار ترجمه]

Last edited:

yeganeh

[مترجم انجمن + ناظر آزمایشی کتاب]
LV
0

Reaction score
144
Time online
21h 51m
سکه
100
پارت اول

«اوه لعنت!» لرد پیتر ویمزی در میدان پیکدیلی گفت. «هی، راننده!»

راننده تاکسی که وسط یک پیچ سخت توی خیابون Lower Regent بود و داشت با یک اتوبوس خط ۱۹، یه ۳۸-B و یه دوچرخه هماهنگ می‌کرد، با بی‌میلی گوش داد.

«کاتالوگ رو جا گذاشتم،» لرد پیتر با لحنی عذرخواهانه گفت. «خیلی بی‌دقتی کردم. می‌شه لطفاً برگردیم به جایی که اومدیم؟»

راننده پرسید:
- به باشگاه سویل، قربان؟

- نه. شماره ۱۱۰ پیکدیلی... یکم اون‌طرف‌تر، ممنون.

راننده که حس کرد بهش بی‌احترامی شده، گفت:

- فکر کردم عجله دارید.

لرد پیتر که انگار بیشتر به فکرِ اون چیزی بود که راننده تو ذهنش داشت تا حرفی که زد، گفت:

- می‌دونم جای بدی برای دور زدن انتخاب کردم.

صورت بلند و خوش‌اخلاقش جوری بود که انگار همین الان از زیر کلاه سیلندریش سبز شده بود، مثل کرم‌هایی که از پنیر گورگونزولا درمی‌آن.

تاکسی، زیر نگاه تیز یک پلیس، با تکون‌های کند و صداهایی مثل دندون‌قروچه، شروع کرد به دور زدن.

ساختمان تازه‌ساز، شیک و گرونی که لرد پیتر تو طبقه دومش زندگی می‌کرد، درست روبه‌روی پارک گرین قرار داشت؛ جایی که سال‌ها فقط اسکلت یه پروژه‌ی تجاری شکست‌خورده بود. وقتی لرد پیتر وارد خونه شد، صدای مردش (خدمتکارش) رو از کتابخونه شنید که با اون لحن خفه و خاص آدم‌های آموزش‌دیده داشت با تلفن حرف می‌زد.

- فکر کنم خودشون الآن وارد شدن، قربان. لطفاً روی خط بمونید.

- چی شده، بانتر؟

- خانم دوشس از دنور تماس گرفتن، قربان. داشتم خدمتشون عرض می‌کردم که شما رفتین حراجی، که صدای کلیدتون رو شنیدم.

- «ممنون،» لرد پیتر گفت. «می‌شه کاتالوگ منو پیدا کنی؟ فکر کنم توی اتاقم جا گذاشتم، یا شاید روی میز باشه.»

با آرامش نشست پای تلفن، انگار یه دوست قدیمی اومده باشه سر صحبت.

- الو، مامان، خودتی؟

صدای دوشس پیر پاسخ داد:
- آره عزیزم، خودمم. ترسیدم یه لحظه دیر تماس گرفته باشم.

- خب درواقع گرفته بودی. تازه راه افتاده بودم برم حراجی بروکلبری که یه چندتا کتاب بخرم، ولی مجبور شدم برگردم دنبال کاتالوگ. چی شده؟

Who has read this thread (Total: 5) View details

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top Bottom