کارن _ کارینااز نفر بعدی یه سؤال درباره بچهی آیندهاش بپرس.
خودم شروع میکنم.
بچهی آیندهات اسمش چیه؟
در کل فقط اجازهی دیدن باب اسفنجی و تام و جری و از این قبیل فیلمکارتونها رو بهش میدم(تام و جری هم بدآموزی داره ولی خب)کارن _ کارینا
چه فیلمی رو برای بچهت منع میکنی؟
رفتار بزرگونهنمیفهمم متوجه میشی یا نه.در کل فقط اجازهی دیدن باب اسفنجی و تام و جری و از این قبیل فیلمکارتونها رو بهش میدم(تام و جری هم بدآموزی داره ولی خب)
البته به سنش هم بستگی داره.
چه رفتاری برات مهمه که بچهات نداشته باشه؟
صددرصد دخترررفتار بزرگونهنمیفهمم متوجه میشی یا نه.
بی احترامی کردن و از این قبیل.
دوست داری بچهت دختر باشه یا پسر؟
با شخصیتصددرصد دخترر
به بچهات یاد میدی چطور آدمی باشه؟
اول از همه، ازش میخوام تلاش کنه تا خودش رو بشناسه. ببینه به چه دینی علاقه داره، در چه زمینهای استعداد داره و... . در هر صورت من حمایتش میکنم. یادش میدم قوی باشه و همیشه بهش یادآوری میکنم که اون من رو داره؛ اما باید یاد بگیره از پس خودش بر بیاد و بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.با شخصیت
مهربون باشه، به بقیه احترام بذاره، قبل از حرف زدن فکر کنه، صبور باشه، دل کسیو نشکنه و...
همین سوال
(مگه از پدر مسلمان فرزند به اجبار مسلمان نمیشه؟ دیگه چه فایده آدم چه دینی خوشش بیاد)اول از همه، ازش میخوام تلاش کنه تا خودش رو بشناسه. ببینه به چه دینی علاقه داره، در چه زمینهای استعداد داره و... . در هر صورت من حمایتش میکنم. یادش میدم قوی باشه و همیشه بهش یادآوری میکنم که اون من رو داره؛ اما باید یاد بگیره از پس خودش بر بیاد و بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.
ازش میخوام شاد باشه و کاری رو کنه که واقعا حس خوبی بهش میده، نه صرفا کاری که چون بقیه تأیید و تشویقش میکنن انجام میده. و در نهایت عشق ورزیدن، احترام گذاشتن و شعور داشتن رو یادش میدم.
البته، بچهی من باید همهی کارهاش توی زمان درست باشه. به وقتش بچگی کنه، به وقتش شیطنت و... . جوری مادر میشم براش که همه چیزش رو به من بگه و حرفام براش سند باشه.
تومار نوشتم من باز
به نظرت بچهات از نظر ظاهر چه شکلی میشه؟
صد درصد(مگه از پدر مسلمان فرزند به اجبار مسلمان نمیشه؟ دیگه چه فایده آدم چه دینی خوشش بیاد)
چه شکلی بودنش بستگی به همسرم داره.
به نظرت بچهات از اسمی که براش میذاری خوشش میاد؟
قطعاً که آره من همه چیزو در نظر میگیرم.صد درصد
آیا بچهی تو میتونه به اندازه تو موفق باشه با تربیتی که تو قبولش داری