• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

🛍️ ورود به فروشگاه بوکینو

• دوستان و همراهان و مهمانان گرامی، اگر در رابطه با ثبت‌نام یا اکانت خود در انجمن با هرگونه مشکل یا سوالی مواجه شدید، لطفاً بدون نگرانی به آیدی زیر مراجعه فرمایید تا در اسرع وقت رسیدگی شود:

✵ @KibiBayat1 (روبیکا، ایتا) ✵

✵ @yasnanhtt (تلگرام) ✵

تیم پشتیبانی بوکینو آماده‌ی پاسخگویی و حل مشکلات شماست.🙏

روانشناسی به بچه‌ها یاد بدهید شکست ارزشمند است.

• نویسنده موضوع سون آی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 477

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
سکه
9,077
برای Allow: بگذارید (اجازه دهید) زندگی به همان شکلی که باید باشد جریان پیدا کند (“می‌توانم به افکار و احساساتم اجاز دهم همراه من باشند. حتی اگر از آن‌ها خوشم نیاید.”)

مثال: “الان عصبانی هستم و دلم می‌خواهد گریه کنم. گریه مرا معذب می‌کند ولی به خودم اجازه می‌دهم چنین احساسی داشته باشم.”

I برای Investigate: با مهربانی در مورد اتفاقی که افتاده موشکافی و تحقیق کنید (“چرا چنین حسی دارم؟”، “واقعا این حقیقت دارد؟”)

مثال: “متوجه شدم که غیر از حس عصبانیت، از خودم ناامید هم شده‌ام. حالا از خودم می‌پرسم دلیلش چیست؟ شاید به این دلیل که فکر می‌کنم می‌توانستم بیشتر درس بخوانم.”

سون آی

🖤⃟ ɪᴍ sᴛɪʟʟ ɪɴᴛᴏ ʏᴏᴜ
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
سکه
9,077
N برای:Non-Identification عدم هم‌ذات‌پنداری (“من این فکر یا احساس را در این لحظه دارم، اما خودم، آن فکر یا احساس نیستم”)

مثال: “من می‌توانم احساس عصبانیت و ناامیدی بکنم بدون اینکه خود این احساسات باشم. من خیلی بزرگتر و فراتر از احساسی هستم که در این لحظه دارم.”

بازدید کنندگان موضوع (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

بالا