به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری

روانشناسی به بچه‌ها یاد بدهید شکست ارزشمند است.

• نویسنده موضوع DALANA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 55

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
برای Allow: بگذارید (اجازه دهید) زندگی به همان شکلی که باید باشد جریان پیدا کند (“می‌توانم به افکار و احساساتم اجاز دهم همراه من باشند. حتی اگر از آن‌ها خوشم نیاید.”)

مثال: “الان عصبانی هستم و دلم می‌خواهد گریه کنم. گریه مرا معذب می‌کند ولی به خودم اجازه می‌دهم چنین احساسی داشته باشم.”

I برای Investigate: با مهربانی در مورد اتفاقی که افتاده موشکافی و تحقیق کنید (“چرا چنین حسی دارم؟”، “واقعا این حقیقت دارد؟”)

مثال: “متوجه شدم که غیر از حس عصبانیت، از خودم ناامید هم شده‌ام. حالا از خودم می‌پرسم دلیلش چیست؟ شاید به این دلیل که فکر می‌کنم می‌توانستم بیشتر درس بخوانم.”

DALANA

[مدیریت ارشد بازنشسته]
سطح
2

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-01
مدال‌ها
4
سکه
8,816
N برای:Non-Identification عدم هم‌ذات‌پنداری (“من این فکر یا احساس را در این لحظه دارم، اما خودم، آن فکر یا احساس نیستم”)

مثال: “من می‌توانم احساس عصبانیت و ناامیدی بکنم بدون اینکه خود این احساسات باشم. من خیلی بزرگتر و فراتر از احساسی هستم که در این لحظه دارم.”

بالا