• ✵ انجمن رمانِ بوکـــیــنــو✵

    بزرگترین انجمن فرهنگی و کتابخانه‌ی مجازی ایران!

  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار
  • تصاویر لینک‌دار

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
خب سلام: )
تو این تاپیک آموزش‌های اختصاصی زهرای بوکینو قرار میگیره Shy2

ایهاالناس این تاپیک خودمه دست بهش نزنید قلمش میکنمangry-smiley
 
Last edited:
امضا : -هوژیـن

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
khoresh-morgh-afshari.jpg
خورشت مرغ🐔:

شروع می‌نُمااایییمممممم:
۱. چند تیکه مرغتو ورمیداری عین بچه آدم میندازی تو یه قابلمه آبم میریزی زردچوبه هم میریزی میزاری آب‌پز شه
۲. خب تو این مرحله اول یه دونه پیاز رو رنده کن و بهش زردچوبه، ادویه کاری، فلفل، نمک به اندازه اضافه کن و بزار یکم رنگش عوض شه (زیاد نه، چون مرغ قراره بهش اضافه شه کلا ۲ دقیقه هم بمونه کافیه) بعد رب بزن و بزار یکم خامی رب گرفته بشه، مرغایی که آب‌پز کردی رو بنداز تو ماهیتابه یا قابلمه‌ت و با موادت هم بزن، هی هم بزن، مواد رو بریز روش و یهههههه کککککممممم یه اوچولو در حد دو یا سه لیوان آب بریز و تامامممم
 
امضا : -هوژیـن

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
خورش+قیمه.jpg
خورشت قیمه🍛:
ینی.. عــــاسون ترین خورشتی که میتونی درست کنی اینه، ظهر اینو بار میزاری میری میخوابی تااا شب که برنجتو میخواد درست کنی اوکیِ اوکی شده🤌🏻
۱. اول به تعداد نفر مشت لپه برمیداری خیس می‌کنی (بعضیا می‌جوشونن تا بوی بدش گرفته بشه که چون خیلی کار داره من نمیکنم🗿)
۲. یه دونه پیاز رو رنده میکنی میزاری تو قابلمه روغن میریزی ادویه (فلفل، نمک، زردچوبه، ادویه کاری) میزنی بااا رب.
۳. گوشت رو بهش اضافه میکنی میزاری یکم با مواد تفت بخوره و اون رنگ و روی خامی ازش گرفته بشه..
۴. لپه ها رو میریزی تو قابلمه و تا نصفه هم آب می‌کنی و یه چند تا آلو خشکم بریزی بد نیس👍🏼

تاماممممم✨
 
امضا : -هوژیـن

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
ghorme-sabzi.jpg
خورشت قورمه سبزی🌿🫑:
این غذا فقط چشم میترسونه وگرنه کِیلی کِیلیییی آسونه
۱. اول پیاز رو رنده می‌کُنَویم، میزاری تو قابلمه با روغن و ادویه ها یکم رنگ بگیره، بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کن و تفت بده تا یکم اون رنگ و روی خامی ازش گرفته بشه، بعد یه قاشق رب اضافه کن و سبزی قورمه سبزی هم بریز و همه رو ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدی تا قشنگ بوووویِ قورمه سبزی بخوره به مماخت🐽.. بعد که قشنگ حس بویاییت از کار افتاد آب میریزی و لیمو امانی رو یه سوراخ می‌کنی میشوری میندازی تو گابلِمه.
تاماااممممم
 
امضا : -هوژیـن

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
غذا+ماکارونی.jpg
ماکارونی🍝🔥:
این دیگه آسونه
۱. اول باید مواد ماکارونی رو درست کنی، برای اینکار باید:
۲ تا سیب‌زمینی
۱ پیاز
به تعداد نفر مشت سویا
رو باهم سرخ کنی.. اول سیب‌زمینیا رو نگینی خورد میکنی، بعد پیازا رو هم یا رنده میکنی یا نگینی خورد می‌کنی، میزاری تو ماهیتابه که از قبل روغن ریختی.. این دو تا جدا باید سرخ بشن! یکم که رنگ گرفتن ادویه می‌زنی (زردچوبه، ادویه کاری، فلفل، نمک) که مقدارشم هرچی بیشتر بهتر🗿
۲. سویا رو باید از قبل خیس کنی تا نرم شه، نری مثه کزخلا خشک بندازی تو ماهیتابه ها فرزندم.. بریز تو یه ظرفی کاسه‌ای چیزی بعد روش آب‌جوش بریز که تا سیب‌زمینی پیازا سرخ شدن اینم نرم بشه، بعد که نرم شد به ماهیتابه اضافه میکنی میزاری یکممممم رنگ سویا ها عوض بشه و رب میزنی.. رب باید خامیش گرفته بشه پس زود زیر گاز رو خاموش نکن خوب هم بزن با مواد قاطی بشه.
۳. مواد رو که درست کردی آب ماکارونی رو بزار، نمک اندازه ۲ یا ۲٫۵ ق.غ هم بزن بزار به جوش بیاد
۴. ماکارونی ها رو به دلخواه یا سالم میندازی یا تیکه تیکه میکنی، تند تند هم میزنی تا بهم نچسبه.. باید نرم بشه نه خیلی که شفته و خمیر بشه نه انقدی که خشک بمونه؛ متوسط دیگه..
۴. وقتی نرم شدن ماکارونیا رو میریزی تو سبد و آبکش می‌کنی بعد قابلمه رو میشوری خشک می‌کنی (اینکارو باید سریع انجام بدی تا اونا اونور خمیر نشن🤌🏻) خشک که کردی کف قابلمه روغن میریزی بعد یا نون تیکه می‌کنی میزاری یا سیب زمینی.. بعد یه لایه مواد میریزی یه لایه ماکارونی تا آخر. کناره های قابلمه رو هم تمیز می‌کنی تا ته‌دیگ نبنده و تاماااممممم
 
امضا : -هوژیـن

-هوژیـن

کاربر بوکینو
LV
0
 
Joined
Jul 17, 2023
Messages
34
سکه
175
tazeen-tah-chin-13.jpg
ته‌چینِ مرغ🍗✨:
خاب
۱. اول چند تیکه مرغ مثه سینه رون بال ورمیداری میزاری تو یه قابلمه آب میریزی، پر کنی ها
۲. توش زردچوبه ۱٫۵ ق چای‌خوری، ادویه کاری ۱ ق چای‌خوری، زعفرون نصف ق چای‌خوری میریزی میزاری ۴۵ تا ۱ ساعت بجوشه مزه دار شه
۳. آب برنجتو میزاری رو گاز، ۲ یا ۲٫۵ ق.غ نمک میریزی میزاری به جوش بیاد
۴. به اندازه تعداد نفر برنج پیمانه می‌کنی سه بار میشوری آب می‌کشی، یه کمم نمک میریزی توش هم میزنی
۵. آب برنج که به جوش اومد برنجا رو میریزی تقریبا ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشه برنج نرم شه، البته باید مزه کنی ببینی نرم شده یا نه.. دیگه باید بفهمی خودت🗿
۶. برنجتو آب‌کش می‌کنی، مرغاتو که مزه دار کردی با سیب زمینی یا گوجه حلقه حلقه شده (دل‌بخواهیه، من فقط سیب‌زمینی گذاشتم) میزاری کف قابلمه و برنجتو میریزی روش، مثه یه گنبند وسط قابلمه درستش می‌کنی تا کناره‌ها ته‌دیگ نشن😂
بعد از اتمام کار میتونی با زرشک و... تزئین کنی
تامااامممم
 
امضا : -هوژیـن

Who has read this thread (Total: 0) View details

Top Bottom