به انجمن رمان نویسی بوکینو خوش آمدید.

بوکینو با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی ایجاد شده‌ است و همواره در تلاشیم تا فضایی با کیفیت و صمیمیت را خدمت شما ارائه دهیم. با بوکینو، طعم شیرین و لذت‌بخش موفقیت را بچشید!

ثبت‌نام ورود به حساب کاربری
  • نويسندگان گرامی توجه کنید: انجمن بوکینو تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ لذا از نوشتن آثار غیراخلاقی و مبتذل جداً خودداری کنید. در صورت عدم رعایت قوانین انجمن، آثار شما حذف خواهد شد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با گزارش کردن ما را یاری کنید.
    (کلیک کنید.)
  • قوانین فعالیت و ارسال محتوا در انجمن بوکینو
    (کلیک کنید.)
  • انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد؛ در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود می‌گردد.
  • باز کردن گره‌ از یک ماجرای جنایی، زمانی راحت است که شواهد و مدارک کافی داشته باشیم یا حداقل کسی باشد که بتواند با حرف‌هایش، ما را به کشف حقیقت نزدیک‌تر کند؛ اما اگر تمام افراد به قتل رسیده باشند، چه؟!
    رمان - کاراکال | حدیثه شهبازی کاربر انجمن بوکینو

worning.f

ب تو چ
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
مدال‌ها
31
سکه
6,045
- خوب! قبل از اینکه بروم دوباره از شما می‌پرسم، چون می‌خواهم بدانم. از کدام بخش سخنرانی افسونگر، بیشتر از همه خوشتان آمد؟

هنرمند گفت:

- تقریباً همه حرف‌هایش. من تمام حرف‌هایش را ضبط کردم.

بی‌خانمان در حالی که دست‌هایش را روی هم گذاشته بود، گفت: - این غیرقانونی است. اگر این کار را بکنی، مشکلات زیادی برایت پیش می‌آید.

کارآفرین هم حرفش را تأیید کرد و گفت:

- این برخالف قانون است. چرا این کار را می‌کنی؟

- چون خودم می‌خواهم. این کار را دوست دارم. من کاری را که دوست دارم، انجام می‌دهم.

می‌دونید، قوانین برای شکستن ایجاد شده‌اند. پیکاسو در جایی گفته است، باید قوانین را خیلی خوب یاد بگیرید تا بتوانید مانند یک هنرمند، آن‌ها را بشکنید. من باید خودم باشم، نه این‌که مانند

گوسفندی به دنبال گله‌ای بروم که به هیچ جایی نمی‌رسد. اکثر افراد، مخصوصاً پولدارها، کلاهبردار هستند. همان‌طور که گاهی افسونگر می‌گوید:

- شما یا می‌توانید جزو این افراد باشید، یا می‌توانید دنیا را تغییر دهید. شما نمی‌توانید هر دو کار را انجام دهید.

- خوب. من هم همه چیز را ضبط کردم. و اگر هم زندانی شوم، جالب خواهد بود. احتمالاً در آنجا افراد باحالی را ببینم.

بی‌خانمان گفت:

- باشه. از تصمیم تو خوشم نمی‌آید. اما اشتیاقت را دوست دارم. خوب، حالابخش‌هایی از سمینار را که دوست داشتی، پخش کن.

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban

worning.f

ب تو چ
سطح
11

تاریخ ثبت‌نام
2023-08-16
مدال‌ها
31
سکه
6,045
هنرمند گفت:

- تمام حرف‌هایی که ضبط کردم، واقعاً عالی هستند!

و بازویش را بالا آورد تا خالکوبی‌اش را نشان دهد. روی آن نوشته شده بود: وقتی قدرتِ عشق، بر عشقِ قدرت غلبه کند،

جهان آرامش را خواهد شناخت

. ادامه داد و گفت:

- خوب الان حرف‌های فوق‌العاده‌اش را برایتان پخش می‌کنم.

کارآفرین او را تشویق کرد و گفت:

آره، بخش‌هایی را که دوست داشتی، پخش کن.

کارآفرین مطمئن نبود چرا این را از او می‌خواهد. امیدواری او کم کم افزایش می‌یافت و نگرانی‌هایش کمتر می‌شدند. و صدای آرام درونش، به او می‌گفت که ماجراجویی بسیار خاصی در حال شروع شدن است.

• پسندیدم
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahban
بالا